Skocz do zawartości

Trade Time - marzec 2012

Wyparlo

Rekomendowane odpowiedzi

kto łyknie nene dalej ?

myslicie ze w obliczu nowego cba latwiej bedzie pucic 65mln Nene, czy skusic kogos na snt dla McGee? Nene wezme tylko contender/ktos pod to podchodzący. a takie zespoly ne oddaja mlodych talentow (zazwyczaj maja ich malo, jeli w ogole) a piicki sa w 3 dziesiatce.

swoja droga ciekaw jestem, jak wygladaja obecnie stosunki na lini deron-dwight.

Howard jest idiotą, a raczej jego agent. gdyby nie fisiowal z tym odejsciem, to Otis zamiast srac pod siebie od roku czasu sciągnąłby mu do skladu Montę, albo jakis inny upgrade i prawdopodobnie nie lapalby sie brzytwy z Hedo i Arenasem...

hawks ? nie sadze zeby sie pchali w taka umowe majac horforda i johnsona w sallary. zreszta za kogo? za josha smitha?

nets? latem derona tam juz pewnie nie bedzie.

houston po failu z gasolem i sallary patrzac mysle ze skupią sie raczej na tankowaniu i ogrywaniu mlodzerzy.

na przyszly rok kontrakty gwarantowane maja tylko martin (ostatni rok), scola i lowry. mi wglada na to ze Martin ze Scola pojda na zasadzie 'kto da wiecej'.

pozyskanie Cambyego (9mln) to czysty sallary dump, bo co innego ? nie ma opcji zeby pchali sie w nene.

realgm mowi ze nuggets zaczeli shopping nene zaraz po extension. widocznie niewiele dalo sie za niego wyjac skoro skusili se przed deadlinem

Niech mi ktos powie co sie stalow Portland??

Serio.

Z druzyny ktora niedawno była sensacja i (przynajmnije dla mnie) pupilkiem ligi gdzie badz co badz z jednak teoretycznie skladem bez gwiazd i kontuzjami dawali rade na Zachodzie, zotsało to co teraz widzimy.

Albo mi sie wydaje albo przegrywaja mecz za meczem i oddali Camby'ego i G. Wallace'a za nic i wywalili trenera.

WTF?

Edytowane przez Ice

Blazers rozjebało od środka dwóch buntowników, ale tak naprawdę to rozpad PTB zaczął się wraz z problemami z kontuzjami kluczowych graczy. Odena, koniec kariery Roy'a. Teraz akurat ta fatalna postawa może zaprowadzić do sukcesu w następnym sezonie, bo PTB mają lidera, mają kilku dobrych graczy, mają salary space i być może będą mieć bardzo dobry pick. Idealna sytuacja do przypuszczenia ofensywy. Zastanawiam się nawet czy Oregon nie będzie atrakcyjnym miejscem dla Derona?..

generalnie denver tak przeplacajac nene chyba liczyli ze po karmelu bedzie im robil 20-10-1,5 zawiedli sie i skoro nadeszla okazja pozbyli sie go , nene to typ ktory nie jest w niczym zajebisty ani w obronie ani w ataku taki sredniak ktory moze byc ktoras opcja z koleji (za 16 baniek lololol), przeciwko sredniakom umie krecic cyfry , ale gdy przychodzi po i twarda, fizyczna gra najczesciej zajmuje sie robieniem high screenow a pilka jakby go parzyla,

dla jawale na razie nie trzeba duzo placic , zawsze sie na niego znajda chetni, pod odpowiednim trenerem moze zmadrzeje (karl LOL)

a clippersi wracaja do gry , zalatali 2 dziury - w obronie (young to jeden z lepszych obroncow w lidze na sg) i w ataku .

Najwiekszymi przegranymi dzisiaj sa Nets. Oddali swoj draft, rok wczesniej oddali draftowanego Favorsa, za ktorego dostali Derona po wakacjach spieprzajacego z New Jersey. Pozostana z Geraldem Wallace'm i Brookiem Lopezem, a mial byc w wakacje Howard i Deron. Caly misterny plan w pizdu.

synergy bardzo dokladnie opisuje kazdego gracza w obronie skoro mam tam wyszczegolnione szczegolowe pozycje obronne jak:isolation , postup , p&r ball handler , p&r roll man, spotup , offscreen, hand-off , wole wierzyc konkretnym liczbom podporzadkowanym konkretnym wydarzeniom na boisku niz oczom ktore nie sa w stanie tego wszystkiego rejestrowac ,to sa bardzo szczegolowe kategorie , kazda opisana liczbowo , dla guardow te dane sa najbardziej obiektywne bo maja zdecydowanie mniejszy wplyw na team d niz inne pozycje

No trzeba przyznać, że Drwalt wybornie wyruchał Nets, lepiej tego zrobić nie mógł.

a teraz jeszcze ich Deron zostawi

nie wiem w takim razie po co im Wallace - zwłaszcza że pozbyli się picku

coś mi mówi że mamy kolejnego faworyta na najbliższe 2-3 sezony (bez obecnego) do tankowania :D

a ruskowi się pewnie już znudzi i zostawi wszystko jay-z

Edytowane przez devilnevercry