Skocz do zawartości

Startujemy z tym ASW

elwariato

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedyś w zwykłych meczach miałeś twardą i brudną koszykówkę, to marzyłeś o efektownych akcjach w ASG.

Teraz w zwykłych meczach masz dużo efektownych akcji, to marzysz o brudnej i twardej koszykówce w ASG.

Jak to świat stanął na głowie :) słowem zazwyczaj jakbyło takie masakralne biadolenie to było całkiem fajnie, ja tak jak mówiłem olewam asg ale wszystko do tego czasu wydaje mi się całkiem interesujace, już mecz młodziaków bardzo, sdc powinno być lepsze niż przed rokiem, ok standardy z zeszłego roku były tak paździerzowe że o to nie będzie trudno no ale zawsze jak jest lepiej trzeba to docenić :P

Kurcze, ale zeszłoroczny mecz gwiazd i tak był całkiem niezły. Kobe się zmobilizował, zaczął grać agresywnie, później dołączyli się Lebron i Durant i 4 kwarta była całkiem ciekawa. Problem w tym, że po meczu ukazały się komentarze zawodników ( nie pamiętam, ale chyba Wade i Howard ), wyśmiewające podejście szczególnie Kobego do meczu gwiazd. Także jak ktoś zacznie grać bardziej na serio, to zostanie wyśmiany za polowanie na MVP, a na pewno nie zostanie postawiony za przykład zaangażowania w ASG.

Rozumiem ze nie mieliscie okazji poniewaz cos wam wypadlo a nie ze... no ze ja jestem taki stary juz :D

finały Bulls- Suns 93' oglądałem na żywo chyba na Eurosporcie o ile mnie pamięć nie myli. a all-star czemu nie oglądałem? nie pamiętam. :)

ten all-star dopiero obejrzałem tak jak Lorak na VHS pod koniec lat 90tych. jak teraz sobie zobaczyłem to faktycznie dobry poziom ale jeśli MVP dostaje Malone&Stotckton w Salt Like City to... a sami sobie dokończcie :)

finały Bulls- Suns 93' oglądałem na żywo chyba na Eurosporcie o ile mnie pamięć nie myli. a all-star czemu nie oglądałem? nie pamiętam. :)

ten all-star dopiero obejrzałem tak jak Lorak na VHS pod koniec lat 90tych. jak teraz sobie zobaczyłem to faktycznie dobry poziom ale jeśli MVP dostaje Malone&Stotckton w Salt Like City to... a sami sobie dokończcie :)

...finały Bulls-Suns na TVP2 były, jako pierwsze transmitowane na żywo, Szaranowicz&Łabędź, piękne czasy - pobudka przed wschodem słońca (jak grali w Phoenix) i oglądanie po raz pierwszy live :]

...a ASG chyba też wtedy nadawali na żywo w TVP2, coś mi się przypomina jak to się ww. dwójka zachwycała Stocktonem i Malone'm i że po raz pierwszy dwóch graczy MVP dostało. mecz chyba był rozgrywany w Delta Center o ile się nie mylę :]

...finały Bulls-Suns na TVP2 były, jako pierwsze transmitowane na żywo, Szaranowicz&Łabędź, piękne czasy - pobudka przed wschodem słońca (jak grali w Phoenix) i oglądanie po raz pierwszy live :]

...a ASG chyba też wtedy nadawali na żywo w TVP2, coś mi się przypomina jak to się ww. dwójka zachwycała Stocktonem i Malone'm i że po raz pierwszy dwóch graczy MVP dostało. mecz chyba był rozgrywany w Delta Center o ile się nie mylę :]

Finały Bulls-Suns były na żywo ale nie wszystkie mecze niestety. Pamiętam to bo Słońca na moje nieszczęscie wtedy dostały po dupie a ja im bardzo mocno kibicowałem.

Natomiast pierwsze finały jakie pamietam w TVP to Blazers-Pistons z tym, że one były zdjaje mi się pokazane w stylu wszystkie mecze na raz. Lakers-Bulls pamięam już doskonale tylko nie wiem dlaczego ale mam wrażenie iż albo one odbyły się jakos pozno albo mecze były puszczane z odtworzenia podczas wakacji.

Koelner finały mogłeś jeszcze oglądać na Screen Sporcie bo tam często pokazywali mecze NBA oraz Ligę Akademicką między innymi z naszym Maciejem Zielinskim.

All Star Game pokazywali w sumie od samego początku tylko z konkursami i meczem Rookie był problem, więc te najczęściej oglądało się albo na DSFie w przerwie meczu albo na SAT 1 (tutaj tez w soboty chyba byl program 2godzinny o NBA i obszerne skroty i fragmenty najrozniejszych meczow).

Na pewno 1992 All Star Game był pokazywany w TVP. Czy rok wczesniejszy tez?? Musze poszukac swoich starych kaset viedo w domu rodzicow pewnie jakies perelki bym tam jeszcze znalazl.

Pozdrawiam.

Jesteś stary :D Ja w 93 nie wiedziałem jeszcze, że istnieje coś takiego jak koszykówka.

Ja w 94 sie dowiedziałem :P tak ale są tu tacy mędrcy którzy wcześniej wiedzieli o czymś takim, ba niektórzy to nawet za komuny oglądali ten kapitalistyczny syf z za oceanu co się NBA zwie :)

no to teraz pewnie Howard wygra ;)

na pożegnanie będzie więc victoria czyż to nie piekne :D

Tak jest w Delta Center wtedy świeżutko co otwartej, jeden z najwybitniejszych duetów NBA poprowadził zachód do zwycięstwa po dogrywce, nad tym cieniasem Jordanem :P

Finały Bulls-Suns były na żywo ale nie wszystkie mecze niestety. Pamiętam to bo Słońca na moje nieszczęscie wtedy dostały po dupie a ja im bardzo mocno kibicowałem.

Natomiast pierwsze finały jakie pamietam w TVP to Blazers-Pistons z tym, że one były zdjaje mi się pokazane w stylu wszystkie mecze na raz. Lakers-Bulls pamięam już doskonale tylko nie wiem dlaczego ale mam wrażenie iż albo one odbyły się jakos pozno albo mecze były puszczane z odtworzenia podczas wakacji.

Koelner finały mogłeś jeszcze oglądać na Screen Sporcie bo tam często pokazywali mecze NBA oraz Ligę Akademicką między innymi z naszym Maciejem Zielinskim.

All Star Game pokazywali w sumie od samego początku tylko z konkursami i meczem Rookie był problem, więc te najczęściej oglądało się albo na DSFie w przerwie meczu albo na SAT 1 (tutaj tez w soboty chyba byl program 2godzinny o NBA i obszerne skroty i fragmenty najrozniejszych meczow).

Na pewno 1992 All Star Game był pokazywany w TVP. Czy rok wczesniejszy tez?? Musze poszukac swoich starych kaset viedo w domu rodzicow pewnie jakies perelki bym tam jeszcze znalazl.

Pozdrawiam.

Jak znajdziesz to daj znać, wstawił byś gdzieś wspomnień czar by się u człowieka odrodził, ah ta młodość człowiek by wiedział to by jej nie przepił ... albo zapił mocniej żeby nie żałować :)

Mecz mi sie nie podobał z tego wzgledu, że młodzi gracze trochę za bardzo chcieli zrobić z tego Mecz Gwiazd.

Wiadomo, że ASG ma trochę luźniejszą otoczkę ale w Rising Stars powinna być trochę większa napinka i walka.

Tymczasem tylko kilka razy oglądaliśmy bloki, a zawodnicy pozwalali sobie na zbyt dużo. Szczególnie irytujący w końcówce był Wall, który chciał się jak najbardziej popisać(chociaż dunk z przełożeniem piłki za plecami a'la J.R. Smith z 2005 roku dał radę). Fajnie, że raz mu Monroe wyciął numer.

Nie wiem czemu tak oszczędzany był Linsanity - przecież ani w sobotę ani w niedzielę nic nie robi..

Szkoda, że w ostatnim momencie nie zastąpili kontuzjowanego Leonarda np. Farriedem lub kimś innym.

P.S. Kyrie Irving 8/8 3pt FG <wooow>

Monroe Ostatni Skaut !

w meczu najprzyjmeniej się oglądało Rubika (przedziurawienie DMC czad!) i Turnera (festiwal kosmicznych podań sobie urządził...).

ale faktycznie mogliby choć trochę się spiąć i poudawać w obronie, nie mówię żeby zaraz faulować, ale choć trochę bliżej kryć i nie dawać się mijać bez żadnej walki tudzież rotować przy cutach.