Stromile Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Skład ligi na dzień dzisiejszy: Pietras - GG: 5589785 - pietras.com@wp.pl[/*:m:e4q7wdse] Qba - GG: 2442665 - qba@walls-cave.com[/*:m:e4q7wdse] Antek - GG: 1960226 - polskyczlowiek@o2.pl[/*:m:e4q7wdse] Guilers - GG: 3155724 - estivo@wp.pl[/*:m:e4q7wdse] Maxim - GG: 1795318 - maxim_@op.pl[/*:m:e4q7wdse] Key - GG: 2356256 - keyarena@o2.pl[/*:m:e4q7wdse] Dr_Dread - GG: 1958682 - dr_dread@o2.pl[/*:m:e4q7wdse] Mich@lik - GG: 6228522 - zmaziuu@gazeta.pl[/*:m:e4q7wdse] Van - GG: 4858978 - van_@poczta.onet.pl[/*:m:e4q7wdse] Czaczek - GG: 1247997 - dan_czaczek@wp.pl[/*:m:e4q7wdse] Na początek trzeba (jak najszybciej) ustalić terminy draftu, który, tak jak to było rok temu, zostanie przeprowadzony na aplecie Yahoo. Aktualny termin to:Niedziela, 23 października, g.16:45 Proszę udzielać odpowiedzi w miarę szybko gdyż im później tym mniejsze pole manewru przy zmianach dat będziemy mieli.[/b] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Mi ten termin odpowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxim Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Mnie raczej tak aczkolwiek w jeszcze za wczesnie zeby decydowac o terminie raczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Zakładając, że wyrobimy się do 18:30 to dla mnie też termin git:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Na dzień dzisiejszy termin mi odpowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 mi pasuje, ale jeszcze niewiadomo czy będe grał w FBL#2 czy 3, bo jestem pierwszy na liście do awansu, ale termin pasuje, przynajmniej narazie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 A i jeszcze apropo terminu, jeśli mozna to wolałbym gdzinę wczesniej, bo zapomniałem ze na 17 chodze do Koscioła :] Ale jeśli sie nie uda, zmienie swoje upoobania. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 21 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 A i jeszcze apropo terminu, jeśli mozna to wolałbym gdzinę wczesniej, bo zapomniałem ze na 17 chodze do Koscioła :] Ale jeśli sie nie uda, zmienie swoje upoobania. Draft potrwa ok. 1.5 godziny (zapewne krócej nawet), więc najpóźniej skończy się pewnie o 16:30... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 21 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Wszyscy, przy których są dopisane Emile (w poście pierwszym) powinni już dostać ode mnie zaproszenia. Ci do których zaproszenie jeszcze nie doszło niech dadzą mi znać. A ci którzy jeszcze nie zgłosili się do mnie z Emilami niech się nie obijają i się zgłoszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Key Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Po dlugich zastanowieniach zdecydowalem sie zagrac juz 3 sezon z rzedu w FBL. Jednak jesli trzeci sezon z rzedu na dlugo chwyca kontuzje po dwie moje podstaowwe gwiazdy rezygnuje z tego biznesu. Nie powiem, zeby decyzja przychylajaca sie do wziecia udzialu nie byl udzial Pietrasa. Z urzedu musze stawac na przeciw frontowi Lovers PS Co do terminu draftu to juz mi on nie pasuje. Sprawdzilem w terminarzu i mam wtedyzajecia na uczelni. Takaze prosilbym o poznijsza pore, a co do dnia to albo sobota albo niedziela w godzinach wieczornych tj ok 20:00 najwczesniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Po dlugich zastanowieniach zdecydowalem sie zagrac juz 3 sezon z rzedu w FBL. Jednak jesli trzeci sezon z rzedu na dlugo chwyca kontuzje po dwie moje podstaowwe gwiazdy rezygnuje z tego biznesu. Nie powiem, zeby decyzja przychylajaca sie do wziecia udzialu nie byl udzial Pietrasa. Z urzedu musze stawac na przeciw frontowi Lovers Cieszę się że mogłem się na coś przydać Co do sezonu pod znakiem kontuzji to wiem jak to boli. W tamtym roku połamała mi się cała S5 i z pewnego awansu zrobił się #1 w 3ciej lidze :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 25 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Po szybkich konstultacjach z uczestnikami FBL #3 termin draftu został przeniesiony na dzień wcześniej - sobota 15 października, godz. 20:45. Mam nadzieję, że teraz już zdążysz z uczelni Key . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giuliers Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 mój meil estivo@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Key Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Zapomnialem podac maila, a wiec podaje: keyarena@o2.pl, gdyby ktos nie zauwazyl bo jest podany w profilu to moj nr gg to 2356256 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 26 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Ostateczny skład ligi: Pietras[/*:m:3ajdgcy2] Qba[/*:m:3ajdgcy2] Antek[/*:m:3ajdgcy2] Guilers[/*:m:3ajdgcy2] Maxim[/*:m:3ajdgcy2] Key[/*:m:3ajdgcy2] Dr_Dread[/*:m:3ajdgcy2] Mich@lik[/*:m:3ajdgcy2] Van[/*:m:3ajdgcy2] Czaczek[/*:m:3ajdgcy2] W takiej kolejności będziecie wybierali w nadchodzącym drafcie. Do "nowych" w FBL #3 : Co powinniście do czasu draftu uczynić: Założyć konto na Yahoo*[/*:m:3ajdgcy2] Podać tu swoje dane (GG & mail)[/*:m:3ajdgcy2] Wypowiedzieć się odnośnie kwestii proponowanego przeze mnie terminu draftu[/*:m:3ajdgcy2] Po otrzymaniu ode mnie danych - dołączyć się do ligi na Yahoo*, którą dla Was już utworzyłem.[/*:m:3ajdgcy2] * instrukcja w pierwszym poście ligi FBL #4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 moje gg-4858978 mail- van_@poczta.onet.pl Jeśli chodzi o termin draftu na dzień dzisiejszy mnie odpowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dread Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 termin mi odpowiada, dane podałem na PM już, bo nie doczytałem. :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaczek Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Ja też już dołączyłem do ligi. Mój mail: dan_czaczek@wp.pl, GG: 1247997. Co do terminu draftu to dzień mi odpowiada, jednak osobiście wolałbym żeby Draft odbył się nieco wcześniej tzn. koło godziny 15. Jednak jeżeli jest już termin zaklepany to postaram się dostosować ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 GG się zgadza, mail to zmaziuu@gazeta.pl. Czekam na League ID i pass :wink: Termin jak najbardziej ok Pozdrowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Key Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 NAMIARY: mail: keyarena@o2.pl GG: 2356256. Ja jeszcze jedno slowko apropo terminu. Pasuje mi data tylko nie wiem czy byla by to roznica dla kogos jesli przelozyc by to z 20:45 na 20:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi