mycek Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 co z nba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Dla mnie to wszystko jest niewiarygodne. To tak jakby znów wprowadzić komunę, czyli najgorsze ścierwo. Nie miałem nawet czasu się ostatnio w to wgłębić, więc jestem ciekaw wypowiedzi innych użytkowników. Ogólnie to nie jest temat do hydeparku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Ogólnie zasłyszane na internecie: Powód pi****lenia fałszywy, tzw. warstwa lukru - ograniczona wolność słowa, freedom of expression, wolność szutki Powód pi****lenia prawdziwy: możliwe wyschnięcie źródełek typu rapid, isohunt etc... /thread Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 mój powód jest prawdziwy- chce ściągac to co mi sie podoba i nie po złodziejskich cenach jakie mamy w kraju gdyby płyta w PL nie kosztowała 40-50zł to nie musiałbym jej nielegalnie sciagac z internetu i tyle gdyby mnie było stac na chodzenie do kina powiedzmy 5x w miesiącu to też bym nie sciągał więc powód jest jasny- kradnę bo mnie nie stac na legale a prawda jest taka że cytujac dr.Malcolna z Jurrasic parku NATURA I TAK ZNAJDZIE SPOSÓB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Prawda jest taka, że mnie uderza bardziej strata megaupload, i brak dostępu do niektórych archiwalnych rzeczy, filmów, muzyki...meczy pewnie też. A tak to to co Luki napisał true . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 A mnie wkurwiają zapisy o działaniach na użytkowniku bez wyroków sądowych...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 czyli strony z transmisjami (rojadirecta,atdhe) też upadną, podobnie jak megaupload, czyli nba w polsce upadnie bo co który polak ma wykupiony LP? obstawiam że gdzieś 95% ludzi ogląda nba nie przez LP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Spokojnie, coś mi mówi, że Donciu dzięki Boniemu się ugnie. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Ogólnie zasłyszane na internecie: Powód pi****lenia fałszywy, tzw. warstwa lukru - ograniczona wolność słowa, freedom of expression, wolność szutki Powód pi****lenia prawdziwy: możliwe wyschnięcie źródełek typu rapid, isohunt etc... /thread Nie powiedziałbym, wprowadzenie tego przy deficycie demokracji i niedemokratyczne opcje w tym zawarte to bardzo poważny powód żeby się wkurwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadly4u Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Nie dzieje się dobrze, a najzabawniejszy jest ten komuch Gras. Grupa hakerów annonimus przyznaje się, ze blokuje strony rządowe, a ten jebany komuch w TV bez najmniejszego wstydu sciemnia, ze strony nie chodzą, bo zbyt duza liczba je odwiedza i serwery padają i że POLSKA jest przygotowana na ataki hakerów i nie mamy się czego obawiać. WZIAĆ GNATA I WPAKOWAĆ KULĘ W ŁEB TAKIM KOMUCHOM - DO PIACHU Z NIMI! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 ale zaraz zaraz. Czyli jeśli będzie możliwość oglądania na jakiś mega niepopularnych stronach (blogach) meczu i ja ten mecz będą oglądał to na następny dzień mogę się spodziewać wizyty policji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadly4u Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 ale zaraz zaraz. Czyli jeśli będzie możliwość oglądania na jakiś mega niepopularnych stronach (blogach) meczu i ja ten mecz będą oglądał to na następny dzień mogę się spodziewać wizyty policji? Więcej - nawet wrzucenie postu elwaratio czy vasqueza do łapu-capu bez ich zgody będzie łamaniem praw autorskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 ta cala acta i inne pipy k**** jak w filmie sf permanentna inwigilacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Więcej - nawet wrzucenie postu elwaratio czy vasqueza do łapu-capu bez ich zgody będzie łamaniem praw autorskich. ano właśnie, czy wiesz np. rw30, że za każdym razem, gdy wrzucasz post do łapu capu, to dopuszcza się kradzieży! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Takie pytanie. No bo teoretycznie jak to coś wejdzie to każdemu będą mogli zgarnąć kompa, bo na każdego coś znajdą, tak? Czy w takim razie nie uważacie, że to byłoby bez sensu gdyby za byle jeden film zgarniali ? Przecież wtedy by mieli zawalone magazyny i czas na najbliższych kilkanaście lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Ale prawo nie działa wstecz. Jak podpiszą to 26, promulgują(bo to ma mieć chyba formę umowy miedzynarodowej[nie wiem nie intersuję się tym]) i wejdzie w życie(pewnie standardowe 2 tyg. vacatio legis) to dopiero od tego czasu naruszenie tego aktu będzie niosło za sobą skutki prawne. Ale nie wiem dokładnie jaki to jest z tym będzie, akurat teraz sesja i prócz recapów i nauki nie mam za bardzo na takie coś czasu Zresztą jak mówiłem - zdaje mi się, że nie podpiszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 postrasza i na tym sie skonczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Ale prawo nie działa wstecz. Wiem, co nie zmienia faktu, że moje pytanie jest dalej aktualne. Przecież nawet po wejściu tego czegoś nagle nie przestaniesz korzystać z neta, jak robiłeś to do tej pory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Przede wszystkim zależy jak to będzie traktowane. Teraz ciężko przewidywać jaka będzie praktyka orzecznicza. Ale wydaje mi się, że za jakies pierdoły nikogo nie będą ciągać po sądach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi