Van Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 Postanowiłem założyć taki temat bo trafiają się czasami jakieś fajne klipy dotyczące Lakers, a wrzucając do innych tematów robi się bałagan, chyba, że Qpa uzna, że temat niepotrzebny to zawsze można wywalić http://files.filefront.com/orllal/;4085 ... einfo.html znalazłem przed chwilą to cały mecz Lakers-Magic z 2004 roku, idealny na wątpliwości, kto jest lepszym graczem Kobe czy T-Mac :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 idealny na wątpliwości, kto jest lepszym graczem Kobe czy T-Mac :wink:Znaczy się T-Mac miażdży KB? Trzeba zasysysać, bedzie ciekawie 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 2 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 idealny na wątpliwości, kto jest lepszym graczem Kobe czy T-Mac :wink:Znaczy się T-Mac miażdży KB? Trzeba zasysysać, bedzie ciekawie 8)Oj miażdży, szkoda dla Magic, że tylko w pierwszej połowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spabloo Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 Oj miażdży, szkoda dla Magic, że tylko w pierwszej połowieJeśli to mecz w LA, to szkoda również, że sędzia nie zauważył ewidentnego faulu Shaqa na T-Macu w ostatniej akcji :twisted: . Zaliczylibyście wtedy piękną wtopę i z pewnością nie podawałbyś linka do takiego meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 2 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 Oj miażdży, szkoda dla Magic, że tylko w pierwszej połowieJeśli to mecz w LA, to szkoda również, że sędzia nie zauważył ewidentnego faulu Shaqa na T-Macu w ostatniej akcji :twisted: . Zaliczylibyście wtedy piękną wtopę i z pewnością nie podawałbyś linka do takiego meczu To był mecz w LA, ale faul Shaqa na T-Macu :? faul i to ewidentny T-Maca na Malonie to faktycznie w ostatniej akcji Lakers był nie zagwizdany, który byłby jego 6-tym przewinieniem. Mniejsza o to, dobry i zacięty do końca mecz ze świetną grą T-Maca przeciwko każdemu obrońcy Lakers oprócz Bryanta, który rozegrał koncertową czwartą kwartę po obu końcach parkietu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 oprócz Bryanta, który rozegrał koncertową czwartą kwartę po obu końcach parkietu Raz do roku to i kura pierdnie :twisted: Mecz chyba oglądałem. Faktycznie jeśli to ten, to był niezły, choc Lakersi wygrali :? Mecz idealny dla fanów LAL i po części dla Fokcika :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spabloo Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 To był mecz w LA, ale faul Shaqa na T-MacuZwróć uwagę co robi O'Neal przy wyjściu T-Maca do piłki. Przytrzymuje go tak, że ten nie może złożyć się do rzutu, w końcu mu sie to udaje i trafia, ale odrobinę za późno. Gdyby nie ta ręka Shaqa na T-Macu pewnie by zdążył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 3 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 To był mecz w LA, ale faul Shaqa na T-MacuZwróć uwagę co robi O'Neal przy wyjściu T-Maca do piłki. Przytrzymuje go tak, że ten nie może złożyć się do rzutu, w końcu mu sie to udaje i trafia, ale odrobinę za późno. Gdyby nie ta ręka Shaqa na T-Macu pewnie by zdążył. No niech będzie, ale gdyby gwizdnęli jego faul na Karlu już nie byłoby go na parkiecie w tej akcji i Shaq nie mógłby go faulować 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 3 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 http://s22.yousendit.com/d.aspx?id=2D8P ... RHWI3HCHDO Mix Odoma, naprawdę jak się to ogląda to człowiek tym bardziej zdaje sobie sprawę jaki to grzech nie wykorzystywanie jego umiejętności gry z piłką i kreowania pozycji partnerom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 Chyba będziesz tu Van sam nabijał przynajmniej póki Qpa nie wróci na forum. Bo Szak olał te niewdzięczne fora zagraniczne, a ja nie bardzo mam czas tam zaglądać. Ale ogromne dzięki za wszystkie linki. Mecz już zassałem, a teraz zabieram się za Odoma. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 http://s22.yousendit.com/d.aspx?id=2D8PTX966A4IR346RHWI3HCHDO U mnie nie działa :? a chętnie bym zobaczył.. Wyskakują mi jakieś errory i dupa zbita :x Server Error in '/' Application. Runtime Error Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine. Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off". <configuration> <system.web> <customErrors mode="Off"/> </system.web> </configuration> Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL. <configuration> <system.web> <customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/> </system.web> </configuration> Czy ktoś wie o co chodzi? Van jak masz ten filmik może wrzuciłbyś mi go jutro na ftp? Bylbym wdzięczny jak byś mógł napisze ci jeszce PM-a, ale to jutro bo dziś musze spadać ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 http://s22.yousendit.com/d.aspx?id=2D8PTX966A4IR346RHWI3HCHDO U mnie nie działa :? a chętnie bym zobaczył.. Wyskakują mi jakieś errory i dupa zbita :x U mnie wszystko działa. Właśnie się $$ie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 U mnie wszystko działa. Właśnie się $$ie $$$$ - jakaś nowa moda? Czy po prostu masz tyle kapuchy? :wink: Jak ściagniesz to może ty mi to wrzucisz na ftp-a wraz z płytką Jamal'a "Rewolucje" :> Wiesz zblisza się F.A i o miano najbardziej pomocnego forumowicza trzeba walczyć :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 3 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 Hmm Mich@lik naprawdę dziwne, że nie możesz ściągnąć, sprawdzałem przed chwilą jeszcze raz czy nie usunęli przypadkiem tego pliku, ale wszystko jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 $$$$ - jakaś nowa moda? Czy po prostu masz tyle kapuchy? :wink: Jak ściagniesz to może ty mi to wrzucisz na ftp-a wraz z płytką Jamal'a "Rewolucje" :> Wiesz zblisza się F.A i o miano najbardziej pomocnego forumowicza trzeba walczyć :wink:Nie ma problemu :] jutro się do Ciebie odezwę, bo teraz i tak już spadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 4 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 http://files.filefront.com/041404rar/;4 ... einfo.html ostatni mecz sezonu 2003/2004 z Blazers z tymi dwoma buzzer beaterami KB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 http://files.filefront.com/041404rar/;4095709;;/fileinfo.html ostatni mecz sezonu 2003/2004 z Blazers z tymi dwoma buzzer beaterami KB aaajajaj Van Jesteś wielki :-] Długo szukałem tego meczu i ogromne THX za niego wiem, że wrzucasz wszystko co masz, ale jakbyś gdzieś przypadkiem dojrzał skrawek meczu z Clippers z 2000r., w którym Shaq rzuca swoje 61 pkt to byłbym Ci jeszcze bardziej wdzięczny EDIT Niestety coś jest zwalone i nie pokazuje mi się okno Otwórz/Zapisz. Czy ktoś ma jeszcze takie problemy? :? może ktoś jakoś pomoże...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 4 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 Właśnie miałem pytać Pietras czy udało Ci się ściagnąć, ja miałem coś ok 60% i chwilowy brak prądu :evil: Potem już nie mogłem zassać, ale sprawdzałem inne pliki z filefrontu i jest to samo czyli coś z serwerami na tym uploadzie mają spieprzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigel Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Ja włączyłem dzisiaj, i jak na razie idzie. Van wielkie dzięki za linki :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 5 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Jeden z meczy, które zawsze chciałem zobaczyć to spotkanie Lakers-Grizzlies z 2002 roku, Kobe rzuca 56 punktów w 34 minuty, nie grając już przez całą czwartą kwartę bo prowadzenie Lakers jest tak wysokie, gdyby nie to miałby spokojnie szanse pobić 69 punktów Jordana czy nawet 71 Baylora bo Wilta już nie dałby rady(chyba :wink:) . W każdym razie znalazłem link do tego meczu, ale został usunięty jak tylko się pojawi ponownie wrzucam tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi