matek Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 (link i link podswietlony)?jesli to nie problem byloby lepiej moim zdaniem. teraz czasem ciezko odroznic link od tekstu. chociaz kolor inny, na starym forum bylo na niebiesko i sie linki dobrze odznaczaly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 jesli to nie problem byloby lepiej moim zdaniem. teraz czasem ciezko odroznic link od tekstu. chociaz kolor inny, na starym forum bylo na niebiesko i sie linki dobrze odznaczalyPodbijam linki powinny być w kolorze, który od razu rzuca się w oczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Podbijam linki powinny być w kolorze, który od razu rzuca się w oczy. zrobilem dokladnie taki sam kolor jak na poprzednim forum, zobaczcie czy ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 zrobilem dokladnie taki sam kolor jak na poprzednim forum, zobaczcie czy ok. beauty :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Mozna juz normlanie edytowac PROFIL, blad zostal naprawiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Jak na tym forum przeskoczyć do następnego wiersza?? Bo daje enter, niby piszę w nastepnej linijce, a jak zatwierdze posta to wszystko jest obok siebie jednym ciągiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 1 linijka 2 linijka Dziwne mi robi normalnie Caly czas tak masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baranek Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Brawo dobra robota z forum, powoli już się przyzwyczajam do nowego wyglądu, aczkolwiek przyznam, że od razu po przesiadce miałem mieszane uczucia. Borys odwala kawał dobrej roboty i myślę, że zmiany idą w dobrym kierunku. Oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 1 linijka 2 linijka Dziwne mi robi normalnie Caly czas tak masz? Sprawdziłem i takie kwiatki mam tylko w operze, w mozilli jest normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 (edytowane) wygląd zostawmy, chociaż tak jak kilka osob uważam że fajnie jakby człowiek mógł sobie podobną skórkę/nakładkę samodzielnie dobrać bo stare forum czy to co jest na realu mi bardziej podpada, ale to na potem, nie wiem czy ktoś mi udzielił odpowiedzi czy nie, jesli tak to przepraszam nie mogłem znaleźć, ale jak to jest z tym cytowaniem, na tej wersji tylko moge zrobić cytat jak kliknę pod postem danej osoby, z tej mapy tematów już nie wiem jak zacytować, plus na starym forum jak zaznacyzł cżłowiek fragment to ten był cytowany to tez było fajne tutaj trzeba edytować i jest marnie, no i jeszcze raz czy niedałoby się zrobic "ścieżki" forumowej taka jaka jest na górze również na dole żeby mozna było za jednym kliknięciem wrócić gdzie sie chce. ps. jeszcze jedno klikam odpowiedz w tym watku to chodzi mi o to żeby chronologicznie była zamieszczona odpowiedź a czasem wyskakuje na innej stronie pod czyimś postem, nie wiem czy jest to związane z tym że coś wcześniej kliknąłem czy jak ?? Edytowane 4 Stycznia 2012 przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 el, odśwież i post bedzie na miejscu EDIT: (ale milo pierwszy raz moj swiezo napisany post wskoczyl na dobre miejsce odrazu ) a co do cytowania tylko zaznaczonego fragmentu tekstu - bardzo mi sie to podobalo na ostatnim forum, szkoda ze tutaj tak sie nie da (albo nie widze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 (edytowane) Multicytowanie naprawione, wystarczy zaznaczyc kilka postow (dolny prawy rog pod postem) i jak sie kliknie odpowiedz z cytatem to wszystkie zaznaczone posty sa wklejane jako cytaty. Co do wygladu to nie ma mozliwosci, zeby bylo kilka skorek. Daze do tego, zeby byl jeden dopracowany wyglad nawiazujacy do strony glownej i z nia rowniez polaczony funkcjonalnosciami. Edit: wprowadzone juz tez sa emotiokony Edytowane 5 Stycznia 2012 przez Borys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Multicytowanie naprawione, wystarczy zaznaczyc kilka postow (dolny prawy rog pod postem) i jak sie kliknie odpowiedz z cytatem to wszystkie zaznaczone posty sa wklejane jako cytaty. Co do wygladu to nie ma mozliwosci, zeby bylo kilka skorek. Daze do tego, zeby byl jeden dopracowany wyglad nawiazujacy do strony glownej i z nia rowniez polaczony funkcjonalnosciami. Edit: wprowadzone juz tez sa emotiokony emoty to jedyne co mi się podoba w tym nowym forum a serio @Borys nie myślałes żeby jednak trochę pastelowych kolorów dodać tu i uwdzie pod tła itd. możesz byc beton i nie słuchać co mówię ale wydaje mi się że byłby to trafiony pomysł, mówię to po doświadczeniach z innymi stronami forami a nie dlatego że mi isę tak wydaje, plus dzieki @matek, multicytaty oka, ale ponawiam nei dało by się zrobić cytowania tak jak w starym forum, to było bardzo funkcjonalne, no i @Borys odpowiedz co do tej sciezki forumowej czy by nie dało wstawić takiej samej na dole jak jest na górze, bo narazie to nowe forum jest właśnie mniej funkcjonalne od starego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Na dole jest szybka nawigacja, mozna odrazu przeskoczyc do pozadane dzialu. kolorami jeszcze zobacze, nie wiem, czy pastele pasuja do kolorow nba i e-nba. Ale pomysle jeszcze nad tym. Za jakis czas zrobie temat, niech ludzie troche sie obyja z forum i wtedy zapytam o opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Co do wygladu to nie ma mozliwosci, zeby bylo kilka skorek. Twoja sprawa jeśli nie chcesz być kochany przez tłumy. Mi w sumie obojętne, dopóki kolory nie są wq....rzajace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 ja mam jeszcze sprawę wcześniej działo to normalnie więc dziwie się, że teraz nie działa ale po restarcie tak samo działa więc to problem na dłużej chyba mianowicie: koperty oznaczające tematy nie są zaznaczane jako nieprzeczytane więc nie zawsze wiem, że coś nowego zostało napisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 mam wrażenie że wejście do działu powoduje automatycznie oznaczenie wszystkich tematów jako przeczytane, co by było dużą wadą... przećwiczę to jeszcze, ale chyba miałem tak z dwa razy że były tematy nieprzeczytane, zamykałem FF, wchodziłem później i wszystko przeczytane niby zniknęło przez chwilę ale jednak jest dalej problem. wydaje mi się że to problem w tym, że otwieram na dwóch kompach forum i na każdym pamięta co sobie chce via cookies (?) ale jednocześnie wcześniej takiego problemu nie było. wcześniej nikt się do tego nie odniósł, fajnie by było gdyby tym razem to sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 ja mam jeszcze sprawę wcześniej działo to normalnie więc dziwie się, że teraz nie działa ale po restarcie tak samo działa więc to problem na dłużej chyba mianowicie: koperty oznaczające tematy nie są zaznaczane jako nieprzeczytane więc nie zawsze wiem, że coś nowego zostało napisane nieprzeczytany temat jest zawszze pogrubiony, koperty rowniez powinny byc inne, ale duzo sie nie roznia. niby zniknęło przez chwilę ale jednak jest dalej problem. wydaje mi się że to problem w tym, że otwieram na dwóch kompach forum i na każdym pamięta co sobie chce via cookies (?) ale jednocześnie wcześniej takiego problemu nie było. wcześniej nikt się do tego nie odniósł, fajnie by było gdyby tym razem to sprawdzić tak teraz system jest oparty na cookiesach zapisanych na komputerze, chyba mozna zrobic, ze zapisuje sie na komputerze zaraz zobacze i postaram sie to zmienic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Włączona zostala opcja, ze przeczytane watki i nieprzeczytane sa zapisywane w bazie danych forum i dodatkowo wlaczylem, ze forum samo automatycznie oznacza watki jako przeczytane bez koniecznosci ich przeladowania. Podsumowujac serwer zurzywa wiecej pamieci, ale bedzie dokladniej i lepiej oznaczac przeczytane i nieprzeczytane tematy, takze teraz powinno byc dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 a faktycznie kojarzę że była taka opcja w ustawieniach i jak kiedyś tam byłem adminem to też się ludzie na to wkurzali że im tematy znikają dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi