nba-hoops Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 No właśnie też odpowiedzi nie uzyskałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maju Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Pietrus g5, Battier g7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Garnett musi zacząć grać w obronie sic ! i w ataku. Battier ratuje dupsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 @ziombel & nba-hoops ..to, że KG w kluczowym meczu może bardziej zaszkodzić niż pomóc. Fajnie Battier trafia za 3pt. Oby tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nba-hoops Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Trochę to naciągane, ale nich Ci będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Dobrze, zrobię edycję posta i ujmę te faule w nawias żeby nikt nie udawał, że nie wie o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Jestem ciekaw jak Doc rozegra odpoczynek dla PP Raya i KG Pewnie small ball z pietrusem, działało to dobrze będzie chciał wrócić do tego, tylko Pietrus to bezmózg, ale Daniels nie daje spejsingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maju Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 z Piercem już sprawa rozwiązana, posiedzi chłopina. q4, zaczyna sie zabawa, 73-73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 ja pi****le jak sezon dla któregoś z zespołów będzie oznaczał rzut w końcówce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 ja pi****le jak sezon dla któregoś z zespołów będzie oznaczał rzut w końcówce.właśnie to lubię w PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 co za mecz co za mecz make or miss league jak wygra jedna albo druga druzyna to bedzie orzeczone ze zagrala swietne spotkanie, jak przegra slabe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 właśnie to lubię w PO k**** ale takiego meczu takiej dramaturgi dawno chyba nie bylo albo mam krotka pamiec, tak rownej gry finaly 2011 chyba ale nie wiem bardziej to przezywam, moze dlatego ze boston taka picture perfect gra koszykowke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 k****, mial pierce wadea na pompce 3ft... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyrion Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Obrona Celtics już ze 3 raz otworzyła przed Heat autostradę A2 w stronę kosza-Chalmers, Wade, teraz LeBron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maju Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 No i jak zawsze, Celci nie mają pary w końcówce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Bang! To był chyba ten pstryk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 ja pi****le nie zebrac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyrion Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Tylko czy LeBron po tej trójce za bardzo nie uwierzył w swój jumper? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 James na siłę rzuca- szykuje się dobra końcówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Ważna trójka LeBrona. Ale myślę, że Heat powinni grać coś pewniejszego niż takie last second shoty przez ręce. Kilka niecelnych może się źle obrócić przeciwko nim. Ale póki co jest dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi