ignazz Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 ja także akurat do WM mam niewiele zastrzeżeń a im dłużej tym wieksze przyzwyczajenie a czasy gdy w TVP uczono się poprawnie nazwisk graczy wymawiać już nie wróca był taki zajebiscie biegający center w cavs Brad Daugherty i było mega "śmisznie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 KG niczym Big Baby przed chwilą, nie doskakuje do obręczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Parker się chyba za bardzo podjarał. Gra jak pojebany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Za to Gino i Khwai rozpierniczaja system Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukic Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Śledzi ktoś tegoroczny Roland Garros? Jacyś fani tenisa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 na razie nie ma czym się podniecać faworyci spokojnie wygrywają, jak Radwańska wygra dzisiaj to mecz z Williams będzie ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukic Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 na razie nie ma czym się podniecać faworyci spokojnie wygrywają, jak Radwańska wygra dzisiaj to mecz z Williams będzie ciekawy Fakt, ale ja zwykle Wielkie Szlemy i tak oglądam od pierwszej rundy; 4 razy w roku można się przemęczyć Cirstea jak zwykle dała dupy, myślałem, że pokaże coś więcej z Na Li... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 go C's Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Boston stracił z 10 pkt na technikach, ft raya, i buzzerze anthonego, zajebiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Fakt, ale ja zwykle Wielkie Szlemy i tak oglądam od pierwszej rundy; 4 razy w roku można się przemęczyć Cirstea jak zwykle dała dupy, myślałem, że pokaże coś więcej z Na Li... Li Na za mocna na tym etapie na przeciwniczki - Williams odpadła a poza tym to na razie zero niespodzianek jutro o 17 30 gra starsza Radwańska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukic Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Li Na za mocna na tym etapie na przeciwniczki - Williams odpadła a poza tym to na razie zero niespodzianek jutro o 17 30 gra starsza Radwańska Za to jak młoda mnie zaskoczyła. Rzadko trafiam na jej mecz, ale dzisiaj naprawdę świetnie. Miała wprawdzie problemy z finiszem, ale to chyba rodzinne i zresztą dosyć powszechne w kobiecym tenisie. Woźniacka wprawdzie zrobiła 6:0, 6:1, ale ponownie nie wróżę jej więcej niż czwartą rundę... :/ A końcówka Sereny z tą Francuzką śmieszna - szczególnie te skurcze Żabojada przy 2nd serve. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 jak mawiał mój trener "dobry start c***a wart" ale cieszy dobre wejście w mecz zwłaszcza defensywnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samekontuzj Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 coty dla brooksa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 to jest najlepszy basket jaki widziałem od dawna. Thunder są ruchani w każdy możliwy sposób. Brooks swoją drogą jest fatalny ale z wysokich Oklahomy to cała liga musi walić jak oni nie potrafią wykończyć sam na sam z koszem... Durant też taki lider a piłki nie może dotknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 wyglada na to, ze seria sie wlasnie zaczela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukic Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 @devilnevercry Oglądałeś dzisiaj Radwańską? It's official - Ima dickrider of Agnieszka! I Kubot też do przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Lebron jumpera chyba na ulicy znalazł fajnie w ataku ale słabo gra w obronie dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 hahaa kg bedzie mi brakowac tego skurwiela, bo tak trzeba go nazwac, bad m'fucka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 czuje colapse bostonu, oglada ktos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 póki co pogłoski o ich śmierci pozostają przesadzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi