Kubbas Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Kubbas jak szukam streamow to wchodze zazwyczaj na onlinestream.pl i jest tam cala lista do wyboru. prawie do kazdego meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Strimy mam ogólnie, ale chciałem posłuchać trochę polskich speców, ja to jade na firstrow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 jesli mecz leci na c+ to na stronce ktora podalem zawsze jest kilka linkow do wyboru z transmisja z canalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Już przestałem liczyć wszystkie moje k**** po cegłach JR Smitha, a tu ten półmózg prawdopodobnie uratował Knicksom sezon. Chyba nic mnie już nie zdziwi w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Już przestałem liczyć wszystkie moje k**** po cegłach JR Smitha, a tu ten półmózg prawdopodobnie uratował Knicksom sezon. Chyba nic mnie już nie zdziwi w tym roku. to niezly alfons z ciebie ;] Dzisiaj Rose jest expected to play ... Ciekawe jak Heat odpowiedza po blamażu z Celtics ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GooFy Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 (edytowane) Wszystko przemawia na niekorzyść Bulls. Rose bez rytmu, Rip bez rytmu, Deng z rozwalonym nadgarstkiem, brak zgrania, wkurzone Heat po porażkach. EDIT: Bulls mają ławkę, ciekawe czy to wystarczy. Edytowane 13 Kwietnia 2012 przez GooFy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Co gorsza Rose póki co wygląda jakby go na siłę wkleili do jakiejś drużyny, której on kompletnie nie zna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Thibodeau mial jaja zeby posadzic Rose'a i Watson doprowadził do dogrywki . brawo THI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 (edytowane) C.J. nie skończył jeszcze: raz - fajna asysta do Taja, dwa - punkty po rzucie over bosh Edytowane 13 Kwietnia 2012 przez Benon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Thibodeau pozamiatał, praktycznie cała dogrywkę grał drugim garniturem - bez Boozera, Noaha, Hamiltona, Rose'a a Korver trafiał trójki ze stu metrów chyba. Zajebisty meczyk. Chicago dało koncert koszykówki zespołowej. Jakby nie grał Rose to mecz zamknęliby wcześniej ze spokojną przewagą co ciekawe jak Derrick był na parkiecie to Byczki wtedy miały pokaźnego minusowego runa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubW Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Panowie, jakiś dobrej jakości link do Heat@Knicks posiadacie? Bo same piksele póki co widzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 (edytowane) http://www.firstrowsports.eu/watch/119258/3/watch-new-york-knicks-vs-miami-heat.html Edytowane 15 Kwietnia 2012 przez rahu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Deng, Battier, James trzech świetnych obwodowych defensorów a Melo jeździ po nich jak Rose po Nashu... chciałbym go w takiej formie zobaczyc przeciw Artestowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 ciężki mecz do oglądania. bardzo prymitywny atak z obu stron, aż trudno uwierzyć, że oglądamy contendera oraz potencjalnego czarnego konia wschodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 ciężki mecz do oglądania. bardzo prymitywny atak z obu stron, aż trudno uwierzyć, że oglądamy contendera oraz potencjalnego czarnego konia wschodu. tak samo było jak bulls grali z bad boys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 chlopaki co z tym tornadem co to za akcja? krotkie streszczenie jakies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Co wyprawia World Peace to głowa mała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Sessions jest przekurwisty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi