GooFy Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Hamilton znowu się posypał... Bogans wróć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 pisalem przed meczem ze spodziewam sie czegos spektakularnego od Derricka no i mamy 1/9... co dokładnie stąło sie z ramieniem RIPa bo włączyłem w połowie pierwszej qtr i nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Kumpel ktory wyzej napisal posta mowi ze zderzyl sie na picku z hibbertem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 co dokładnie stąło sie z ramieniem RIPa bo włączyłem w połowie pierwszej qtr i nie widziałem Ja to wiem tyle, że zaczął się za nie trzymać i brzydko przy tym krzywić - wydedukowałem, że mogło być to efektem czegoś co stało się wcześniej, a ja tego jakoś nie zauważyłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 defensywa Bulls w 3qtr... bezcenne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GooFy Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Dokładnie, zapieprzył na picku bodaj w Hibberta. Po pierwszej q myślałem, że będzie tragedia. Jednak to prawda - defence wins games. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 3-0 do połowy dla arsenalu z 4-0 z san siro ,jaja jak berety ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 (edytowane) mecz z Orl przypomina drugi pojedynek Bulls z Hawks, gdzie Atl rozjechała Byki trójkami jak bedzie im tam wpadac zza łuku to pozamiatane... 37pts, 75%- unreal Edytowane 9 Marca 2012 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 pekovic i ridnour show to juz sie robi wkurwiajace podwajaja dwoch naszych najlepszych graczy do tego mamy jeszcze gasola ! i k**** nikt nie potrafi trafic, profesjonalny koszykarz ron artest rzuca sam za 3 nie trafia pick and rolla to k**** nie ma szans obronic rubio gra picka i wiadomo ze sa punkty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Rubio chyba rozjebal kolano nie wiem czy nie ACl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gierap Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Akurat jak na C+ chciałem obejrzeć Bulls z Utah to komentuje ten niedorajda Łopaciński... jak nie trawię tego gościa :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 wymutuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 BOS-LAL czy Michigan St.-Ohio St. - to sie nazywa problem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Widzieliście tą zacisnięta piąchę Artesta? ;-)))) Jakby nie był WorldPeace to by pewnie ciulnął Pierce'owi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 muszę chyba cześciej oglądac Lakers, bo za kazdym razem jakto robię Artest robi różnicę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 mam wrażenie, że Celtics zawsze wychodzą ze świetną zagrywką po czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Cholera, szkoda, bo Bass rozgrywał świetny mecz, a tu takie coś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 umówmy się- to nie bass powinien był oddawać ten rzut druga sprawa to genialnie ustawiona D w ostatniej akcji na rzut za 3 po stronie Lakers, Allen odciety, Pierce wypchniety daleko za łuk Dobry mecz na niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 wreszcie porządnie rozegrana końcówka przez Lakers brakowało mi tego od czasu...hmmm... ostatniego mistrzowskiego sezonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 może dlatego że ostatnia akcja to nie było "dajcie mi piłkę i paczcie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi