croolick Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 wg mnie w punktach zyskam:) Tak mi intuicja i ostatnich 15 meczy podpowiada:) I intuicja mi podpowiada, że nie będę żałował tej wymiany - zobaczymy:) EDIT: JEśli uważacie, że trejd bardzo nierówny to oczywiście vetujcie:) Ale spójrzcie na ostatnie mecze a nie na cały sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Ty porownujesz przy trade'ach staty z CALEGO sezonu a nie ostatnia dyspozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 eh, Matek- coś muszę porównywac. Jak chcesz to mogę porównywać z ostatnich 7 i 15 też Nie mam czasu, żeby sprawdzać, czy ktoś jest w formie czy ma zwyżkę czy zniżkę. Zwłąszcza, ze nie oglądam wszystkich drużyn:) Zresztą mówię - jeśli macie tylko cień podejrzenia, że to nierówny trejd to blokujcie:) A propo moich ulubienców - czy tylko ja się zakochałem w Rubio? Matek - jak tam Twoje uczucia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Tylko Ty ja nie przepadam za nim i nie bede blokował niczyich transferow stary bo to nie moja sprawa, nawet nie oddaje glosow teraz zeby przypadkiem nie przyklepac czegos znowu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 hehe - nic sie nie bój, jesli głosujesz ze panelu "league" to niczego nie przyklepiesz:) Mówię Ci, ze na bank ktoś go to jeszcze lubi. Chociażby za takie coś: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 ogolnie nie lubie latynosow. no Gasola lubie w miare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 5 trade'ow z 5-cioma roznymi druzynami wisi od wczoraj, zero reakcji :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 latynosi to mieszkańcy Ameryki Łacińskiej, Matek:) EDIT: Hmm, Wikipedia podaje coś innego - także już sam nie wiem:) http://pl.wikipedia.org/wiki/Kraje_latynoskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 aj tam hiszpanow tez pod nich podczepiam bo to jedno i to samo gogalq znam ten bol... tymczasowy jeszcze z nami gra? czy i na jego miejsce bedzie trzeba kogos szukac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Gra, gra - spokojnie, wszyscy grają. Tymczasowy po prostu nic nie robi poza zmianą aktywnych graczy:) Czyli Matek lubisz tylko Lakersów i wariatów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mhm mozesz Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 ufff. Williams dorzucił trochę oczek! Jak zaczął 0-3 z gry i 3 TO to byłem już mocno zły. Pierce zagrał mecz sezonu po tym jak go oddałem.... U nas deadline jest tak samo jak w nba, ta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Gra, gra - spokojnie, wszyscy grają. Tymczasowy po prostu nic nie robi poza zmianą aktywnych graczy:) Czyli Matek lubisz tylko Lakersów i wariatów:) nie tylko, mam troche szersze sympatie niz te dwie grupy @mhmmozesz - tak w tym samym czsie mamy deadline Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 nie rozumiem Warier Masz ogromny niedobor asyst, oferuje dobrego PG a Ty odmawiasz;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 (edytowane) @Gogalq Oglądałeś mecz Miami-Bucks? Dedykuję Ci crunche time i to co robił LBJ - tak a propo naszeJ mini dyskusji o tym, że przesadą jest krytykowanie jego postawy w końcówkach. Oczywiście to tylko jeden mecz- ale ja już nie pamiętam kiedy LBJ przejął końcówkę. Nawet nie próbował! I pamiętaj, że LBJ jest mi praktycznie obojętny więc nie wysuwaj mi argumentu, że jestem hejterem:) pzdr EDIT: A swoją drogą to dobrze, że w końcu nie wymieniłem Jenningsa, choć ceglił w tym meczu okrutnie to i tak wykręcił ostatecznie fajne staty znów. EDIT2: I co to kurka za stroje miało Miami, pierwszy raz je widziałem. Jakieś różowe wstawki, wtf? Edytowane 23 Stycznia 2012 przez croolick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mooney Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Oddam Grangera i Crawforda za kogoś dającego pewną, dobrą skuteczność (i nie tylko). Na oferty czekam do 22-23. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Asik? Za Grangera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 ogladalem i mam nadzieje ze nie jestes az tak zaslepiony. Lebron nie przejal meczu w q4 choc probowal przez pewien moment, niestety mial zero pomocy od partnerow w tym meczu przez co przegrali. Widac bylo ta frustracje lebrona jak chalmers zrobil kroki czy inni pudlowali rzuty w koncowce. James gral po prostu caly mecz w porzadku, ale tym razem gra "w porzadku" nie wystarczyla bo w 4q trzeba bylo cos wiecej. JA nie wymagam od niego zeby przenosil gory, to tylko czlowiek w koncu i nie zawsze jest nie do powstrzymania. Durant tez ostatnio trafil game winnera po czym z wizards spudlowal, wiec to tez nie cudotworca. Po prostu jak ktos inny trafia to kazdy zachwala jak pudluje to jest przemilczane. Z lebronem kazdy wie jak jest Zreszta to co mowie jest chyba jasne wiec nie ma co dyskutowac. A stroje straszne mi tez nie nie podobaja, graja w nich juz 2 mecz ale z tego co widzialem niektorzy je zachwalaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 croolick gdzie sprawdzasz kiedy ktos byl ostatnio aktywny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 klikasz na druzyne i tranlog nizej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi