Skocz do zawartości

ROTO-FANTASY DRAFT - 2011-12

croolick

Rekomendowane odpowiedzi

spokojnie, wolę być przesadnie podejrzliwy dla dobra nas wszystkich:) OK, jestem gotów się zgodzić - ale z jednym zastrzeżeniem: każdy transfer będzie szczegółowo weryfikowany nie tylko przez ogół (który czasami śpi przy transferach) ale także obydwu komisarzy, przynajmniej na początku. Nie mam zamiaru oczywiście blokować transferów w ogóle - ale będe je szczególnie uważnie studiował i w razie czego na forum zgłaszał swoje uwagi a w sytuacji skrajnej (mała aktywność innych graczy w głosowaniu na ESPN) także vetował. Czy takie zasady wszystkim pasują? Jeśli tak to zaraz wyślę zaproszenie mhm możesz. Właśnie- przeslij mi maila na PW

Matek - pisałem przed przyjęciem mhm zasady które obejmą jego trejdy -więc nie wyjeżdzaj teraz z "centralnym sterowaniem" bo od poczatku mówiłem, że tak będzie i nie było sprzeciwu. I zrozum wreszcie że nierówne trejdy zaburzają konkurencyjność w całej lidze a nie tylko wpływają na - w tym wypoadku- mhm!!!

wlasnie croolick - dlaczego zabrales mi fuche v-ce komisarza?:) po jednej wpadce wynikajacej z niewiedzy (z tego ze myslalem ze oddaje glos jak wczesniej, tak naprawde przypadkowo przyklepujac trade)? :(

Kurcze, zabrałem "na chwilę", do wyjasnienia sytuacji a potem zapomniałem przywrócić... Sorry, jak chcesz to Ci przywrócę - ale ta fucha nic nie daje- i tak wszsytkie decyzje dotychczas podejmowane są demokratycznie:)

co najmniej 4 osoby miały inne zdanie i ja jestem wśród nich. Pewnie gdyby był to nie mhm a ktoś inny to by nie było sprawy i byśmy to puścili. A tak sorry panowie, ale mhm jest teraz jak NOH:) Pod kontrolą. Przez jakis czas oczywiście tylko.

OK, niefortunnie to sformułowałem. Chodziło mi o to, że w przypadku trejdów pomiędzy dotychczasowymi użytkownikami nie analizowałbym dokładnie statystyk i nie umieszczałbym porównania na forum. I pewnie wtedy większosci by się nie chciało tego sprawdzać i nie byłoby veto. I trejd by się prześlizgnął - jak kilka razy wcześniej się stało, zresztą zdaje się, ze Tobie też, Matek

Matek- przecież ja do tej pory ani razu nie wykorzystałem pozycji LM do żadnej decyzji którą byśmy nie podjęli wspólnie:) Jedyne moje ruchy to dodanie dwóch nowych graczy i zawieszenie Cię w prawach LM'a - nic więcej nie robiłem.

Naprawdę myślisz, że ktoś specjalnie blokuje trade...? Nieee, bez przesady....

potrzebujesz reb a jednoczesnie pozbywasz się ich w tej wymianie:) Ale i tak chyba Matek na tą wymiane nie pojdzie.

EDIT: a jednak:) Dla mnie trejd ok. juz zaglosowałem na tak

BTW: Bargnani jest do wyjęcia jesli ktoś chce - ale proszę o sensowne wymiany... Calderon też. i Al Harrington i jeszcze Lou Williams.

Edytowane przez croolick

Greg'a puszczę w momencie kiedy bedzie w to wciągnięty inny player jeszcze...

Sorry ale on ma poprostu w tym momencie za dużo potencjału i rośnie na

top 5 pf w lidze... zapewnia praktycznie wszystko w statystykach!!!

(FG,FT,RBG,ST,BL,PTK!!!) to jest maszyna roto i łatwo jej nieoddam!

nie mówiąc o tym że notuje ciągły przyrost statystyk od połowy

zeszłego sezonu!

dlatego też trade ze steven'em zgadza się bardzo dobrze!

Wszystko się równoważy, plus ja zyskuję asystę i trójkę,

ty FG, RBG, PTK...

musze sie zastanowic :) oferowalem go za Rose i George bulls'owi ale wycofalem sie juz kilka razy zanim odpowiedzial...

lamarcus+gay+paul/jack za durant+blatche/blair/favors+hill?

oni mnie interesuja najbardziej. oczywiscie mozesz cos zaproponowac :)

i Shumpert jest ciekawy

Edytowane przez matek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.