croolick Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 co najmniej 4 osoby miały inne zdanie i ja jestem wśród nich. Pewnie gdyby był to nie mhm a ktoś inny to by nie było sprawy i byśmy to puścili. A tak sorry panowie, ale mhm jest teraz jak NOH:) Pod kontrolą. Przez jakis czas oczywiście tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 k**** dzieki. sami cos sklejcie zamiast decydowac za innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 sam sklej normalny trejd a nie placz. mielismy monitorowac nowe trejdy i tak robimy, skoncz juz narzekac a wez sie za granie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 skoro ktos akceptuje to znaczy ze godzi sie na moje warunki liga centralnie sterowana przepraszam, "Pewnie gdyby był to nie mhm a ktoś inny to by nie było sprawy i byśmy to puścili. A tak sorry panowie, ale mhm jest teraz jak NOH" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 dziewczyny, nie kłócić się. Matek- nie narzekaj, znałeś zasady przyjęcia mhm. gogalq, nie podkręcaj. Skończmy ten temat - gramy dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 spokojnie, wolę być przesadnie podejrzliwy dla dobra nas wszystkich:) OK, jestem gotów się zgodzić - ale z jednym zastrzeżeniem: każdy transfer będzie szczegółowo weryfikowany nie tylko przez ogół (który czasami śpi przy transferach) ale także obydwu komisarzy, przynajmniej na początku. Nie mam zamiaru oczywiście blokować transferów w ogóle - ale będe je szczególnie uważnie studiował i w razie czego na forum zgłaszał swoje uwagi a w sytuacji skrajnej (mała aktywność innych graczy w głosowaniu na ESPN) także vetował. Czy takie zasady wszystkim pasują? Jeśli tak to zaraz wyślę zaproszenie mhm możesz. Właśnie- przeslij mi maila na PW Matek - pisałem przed przyjęciem mhm zasady które obejmą jego trejdy -więc nie wyjeżdzaj teraz z "centralnym sterowaniem" bo od poczatku mówiłem, że tak będzie i nie było sprzeciwu. I zrozum wreszcie że nierówne trejdy zaburzają konkurencyjność w całej lidze a nie tylko wpływają na - w tym wypoadku- mhm!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 wlasnie croolick - dlaczego zabrales mi fuche v-ce komisarza? po jednej wpadce wynikajacej z niewiedzy (z tego ze myslalem ze oddaje glos jak wczesniej, tak naprawde przypadkowo przyklepujac trade)? Kurcze, zabrałem "na chwilę", do wyjasnienia sytuacji a potem zapomniałem przywrócić... Sorry, jak chcesz to Ci przywrócę - ale ta fucha nic nie daje- i tak wszsytkie decyzje dotychczas podejmowane są demokratycznie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 jak chcesz, decyduj sam. zeby nie bylo kontrowersji ze przyklepie sobie nierowna wymiane i jesli ktos blokuje trade bo sam chcial jakiegos gracza to ja dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 co najmniej 4 osoby miały inne zdanie i ja jestem wśród nich. Pewnie gdyby był to nie mhm a ktoś inny to by nie było sprawy i byśmy to puścili. A tak sorry panowie, ale mhm jest teraz jak NOH:) Pod kontrolą. Przez jakis czas oczywiście tylko. OK, niefortunnie to sformułowałem. Chodziło mi o to, że w przypadku trejdów pomiędzy dotychczasowymi użytkownikami nie analizowałbym dokładnie statystyk i nie umieszczałbym porównania na forum. I pewnie wtedy większosci by się nie chciało tego sprawdzać i nie byłoby veto. I trejd by się prześlizgnął - jak kilka razy wcześniej się stało, zresztą zdaje się, ze Tobie też, Matek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Matek- przecież ja do tej pory ani razu nie wykorzystałem pozycji LM do żadnej decyzji którą byśmy nie podjęli wspólnie:) Jedyne moje ruchy to dodanie dwóch nowych graczy i zawieszenie Cię w prawach LM'a - nic więcej nie robiłem. Naprawdę myślisz, że ktoś specjalnie blokuje trade...? Nieee, bez przesady.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mhm mozesz Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Dla mnie problemu nie ma. Nadal potrzebuję pkt i rebs. Oddam chętnie PG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mhm mozesz Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 (edytowane) Matek : Kidd-Blatche za Butler-Blair ? @dobra poszło Blatche-Bulter. Mam nadzieję, że do tej wymiany ale nie macie Edytowane 19 Stycznia 2012 przez mhm mozesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 (edytowane) potrzebujesz reb a jednoczesnie pozbywasz się ich w tej wymianie:) Ale i tak chyba Matek na tą wymiane nie pojdzie. EDIT: a jednak:) Dla mnie trejd ok. juz zaglosowałem na tak BTW: Bargnani jest do wyjęcia jesli ktoś chce - ale proszę o sensowne wymiany... Calderon też. i Al Harrington i jeszcze Lou Williams. Edytowane 19 Stycznia 2012 przez croolick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mhm mozesz Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Spokojnie to wszystko jest przemyślane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 (edytowane) Matek : Kidd-Blatche za Butler-Blair ? @dobra poszło Blatche-Bulter. Mam nadzieję, że do tej wymiany ale nie macie teague-blair? Edytowane 20 Stycznia 2012 przez matek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mhm mozesz Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 widzę, że jest duże zainteresowanie holidayem także chwilowo Matek wstrzymam się z odpowiedzią na Twoją propozycję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 ok, wybierz najlepiej dla siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Greg'a puszczę w momencie kiedy bedzie w to wciągnięty inny player jeszcze... Sorry ale on ma poprostu w tym momencie za dużo potencjału i rośnie na top 5 pf w lidze... zapewnia praktycznie wszystko w statystykach!!! (FG,FT,RBG,ST,BL,PTK!!!) to jest maszyna roto i łatwo jej nieoddam! nie mówiąc o tym że notuje ciągły przyrost statystyk od połowy zeszłego sezonu! dlatego też trade ze steven'em zgadza się bardzo dobrze! Wszystko się równoważy, plus ja zyskuję asystę i trójkę, ty FG, RBG, PTK... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 matek, kogo za Duranta? Jestem w stanie zaoferowac wymiane 3do1 lub 2do1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 (edytowane) musze sie zastanowic oferowalem go za Rose i George bulls'owi ale wycofalem sie juz kilka razy zanim odpowiedzial... lamarcus+gay+paul/jack za durant+blatche/blair/favors+hill? oni mnie interesuja najbardziej. oczywiscie mozesz cos zaproponowac i Shumpert jest ciekawy Edytowane 21 Stycznia 2012 przez matek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi