Raffu Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 The Squad to moi ludzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Panowie określajcie się w kwestii draftu! Póki co odezwał się Tru Warier (nie pasująmu opcje I-III) i Raffu (II i III opcja odpadają). Aha - no i jeszcze nieoficjalnie Matek (bo w innym wątku) mówił, że nie pasują mu terminy I-V ale potwierdź proszę czy faktycznie wszystkie odpadają czy też może ten ostatni niedzielny będzie do przyjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffu Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 A ja tylko przypomnę, że istnieje narzędzie które nazywa się autopick. Tworzymy listę zawodników których chcemy mieć, i jeśli będą oni dostępni to draft sam ich za nas wybierze, nie musimy być wtedy przy nim obecni. Jednak to nie to samo co obecność przy drafcie i wybieranie samemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 EDIT: Dobra, nie było tematu, już "naprawiłem" kilka szczegółów A co do terminów draftu: pasuje mi wszystko oprócz godzin porannych, wtedy zawsze coś mam do zrobienia, tak więc data bez znaczenia, zaś godzina koniecznie wieczorna. ja tak samo!... godziny poranne bleee i dodam jeszcze ze piątki wieczór też bleeee! Ale jak nie bedzie innej opcji to sie podporządkuję oczywiście! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 tak jak mowi croolick w moim przypadku odpada ten weekend. i jestem raczej za godzinami wieczornymi, wtedy latwiej sie zebrac co do ostatniego terminu w nastepna niedziele jeszcze dam znac czy moge najwyzej ustawie auto-picki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 @Matek No właśnie chciałbym tak zrobić, żeby każdy mógł on-line pickować bo to lepsza zabawa:) Poczekamy jeszcze na głosy innych ale póki co mamy co najmniej chyba z 7 terminów które w miare wszystkim pasują (nie licząc tych waszych oporów przed porankiem ). Aha - do wszystkich poszły już zaproszenia - poza tymczasowym. CZyli czekamy na niego podwójnie bo jeszcze blokuje nam zabawę w obecnym drafcie., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 II opcja: 10.12 sobota (w godzinach 10.00-15.00) IV opcja: 11.12 niedziela (w godzinach 10.00-15.00) V opcja: 11.12 niedziela (w godzinach 18.00-23.00) VIII opcja: 17.12 sobota (w godzinach 18.00-23.00) IX opcja: 18.12 niedziela (w godzinach 10.00-15.00) X opcja: 18.12 niedziela (w godzinach 18.00-23.00) Uważam że najlepsze terminy to te niedzielne, kiedy mamy najwięcej czasu. Ewentualnie przychylałbym się do draftu w sobotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 co do terminów, to wszystkie z wyjątkiem niedzieli do południa, to czas dla rodziny, na Msze św. Inne w tej chwili mogą być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffu Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 U mnie odpada przyszła sobota, jadę właśnie do rodziny. Ale myślę że około 17-18 mógłbym się ewentualnie urwać. Tak więc w okolicach 19 mógłbym zacząć w sobotę draftować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymczasowy0 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 III opcja: 10.12 sobota (w godzinach 18.00-23.00) IV opcja: 11.12 niedziela (w godzinach 10.00-15.00) VII opcja: 17.12 sobota (w godzinach 10.00-15.00) VIII opcja: 17.12 sobota (w godzinach 18.00-23.00) IX opcja: 18.12 niedziela (w godzinach 10.00-15.00) XI opcja: 23.12 piątek (w godzinach 20.00-01.00) To są terminy mi pasujące na dziś @croolick wysłałem ci pw z moim mailem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 OK, wysłane zaproszenia do wszystkich. Pamiętajcie, że do końca jutrzejszego dnia można wybierać termin draftu- wygląda na to, że uda nam się wybrać pasujący wszystkim termin. Bulls, Havlicek- czemu nie zarejestrowaliście się jeszcze w lidze, coś nie doszło, jakieś problemy...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 zrobione teraz muszę tylko poznać jak stworzyć listę wstępną zawodników :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 ja mam uczelnie przez weekendy wiec w ogole te terminy sa dla mnie niefajne do tego w popoludnia zawsze bardzo czesto gram w kosza wiec slabo to widze. Preferuje na pewno godziny wieczorne. I opcja: 9.12, piątek (w godzinach 20.00-01.00) VI opcja: 16.12, piątek (w godzinach 20.00-01.00) IX opcja: 18.12 niedziela (w godzinach 10.00-15.00) XI opcja: 23.12 piątek (w godzinach 20.00-01.00) powiedzmy ze te terminy moglby by mi na dzien dzisiejszy pasowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor94 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Wchodzę na tą naszą ligę ESPN i widzę same nieznane mi nazwiska i nazwy składów. Panowie, powiedzcie czyj skład jest czyj, nie chcę grać z totalnymi anonimami :wink: Wiadomo czyje są składy moje, croolicka, Raffu, Havlicka i Warriera, a reszta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Golden Boy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 croolick- Crazy Rabbits Cubebrick- Da flint Tropics gogalq- Fuck Tycznie Raffu - RAffu Squad Tru Warier- Team Warier Kaczor- Rypin Niggaz Bulls- Team Przybek Havlicek- BeanTown Havlicek Matek- Golden Boy Lakers tymczasowy - Jedi Order Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffu Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Polecam wszystkim wpisanie swojego nicku z E-NBA do nazwy zespołu Tak będzie nam łatwiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 TERMIN DRAFTU!!! Tak jak przypuszczałem mimo 11 terminów nie udało się wybrać jednego dobrego dla wszystkich Ale jest kilka takich, które wymagają jedynie niewielkich ustępstw. Już podaje szczegóły: VIII opcja: 17.12 sobota (w godzinach 18.00-23.00) Nie pasuje tylko gogalq - ale z tego co wiem to głównie dlatego, że ma wtedy kosza. Jeśli tak- to jednak prosiłbym cię o zmianę planów. Dałeś tylko 4 terminy które ci pasują (najmniej ze wszystkich) - więc zrób nam proszę przyjemność i dodaj ten piąty a wtedy wszyscy będą szczęśliwi IX opcja: 18.12 niedziela (w godzinach 10.00-15.00) Nie pasuje bulls, CubeBrick i Kaczorowi, ale głównie dlatego, że 10.00 to za wcześnie. OK, możemy przesunąć powiedzmy na 12.00 - to wam pasuje? Była jeszcze opcja nr 11 gdzie nie mógł tylko Havlicek- ale z kolei ja już wiem, że wtedy będę w samolocie najprawdopodobniej... WIęc było już nas dwóch. Poza tym czuję, że im bliżej świąt to ten termin stawałby się coraz niewygodniejszy dla wszystkich. Proponuję zrobić tak: jeżeli do powiedzmy końca wtorku wszyscy zadeklarują, że mogą grać w zmodyfikowanym terminie nr 9- czyli 18.12, niedziela w godzinach 12.00-17.00 (przy czym pewnie zdążymy do 15.00) to gramy w tym terminie. Jeśli nie- to sorry gogalq ale gramy w terminie nr 8- tj. sobota, 17.12 w godz. 18.00-23.00) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 ok rozumiem powiedzmy ze sie deklaruje, w razie czego zawsze jest auto pick ;p postaram sie byc obecnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 OK, czyli postanowione. VIII opcja: 17.12 sobota (w godzinach 18.00-23.00) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi