Skocz do zawartości

Big 2,5 - NY Knicks 11/12

agresywnychomik

Rekomendowane odpowiedzi

dokładnie, bez linsanity jakkolwiek przehajpowane nie było to NYK pewnie dalej by biegało z MDA kręcącym wąsa na ławce i fani zastanawiali by się komu opchnąć Melo i kogo w drafcie brać

Przecież gdyby nie Linsanity, to Majka-noD jeszcze szybciej by pogonili z NY.

Lin jest całkiem dobry, ale nie jest żadnym x factorem, kimś, kto jest w stanie zmienić obraz serii w PO. Największym problemem teraz jest brak backupu dla Barona.

ale szkoda wczorajszego meczu, przepieprzyli go na własne życzenie

jak można przegrać IVq 17-40?

teraz Magic, wystarczy znowu bardzo dobry mecz w obronie Chandlera i nie powinno być problemów, no chyba że mega strzelecki dzień będzie miał ktoś z obwodowych...

Ogólnie mecz bardzo dobry i trzymający w napięciu.Melo kozak, zagrał jak na lidera przystało ja rzucał w decydujących momentach to chyba na cały blok było mnie słychać hehe mimo że NYK mi obojętni :).Po za tym szok niezły jak zobaczyłem Rose na parkiecie tyle go nie było że aż zapomniałem jak on wygląda.

oj wiele

po pierwsze i chyba nie jedyne deflections!!!

Shumpert to jakiś przedziwak pod tym względem, do tego juz w tej chwilki absolutna czołówka on ball, nawet Deng mógłby sie czegoś od niego nauczyć, to taki młody Artest

Jeffries zaczął robioć to co kiedyś podziwiałem u niego w Wizards

Tyson to Tyson

Melo co mnie bardzo on plus zdziwiło zaczął wykorzystywac swój bebech, a myślałem ze potrafi to tylko w ataku

No i generalnie to chyba tyle, bo zespołowo to wciąż troche więcej jak dość średni poziom, ale mam za małą próbkę na tę chwile

Wiem za to jedno- Knicks dzięki Woodsonowi zaczynają bronić, wykorzystuja fajnie pułapki przy wyprowadzeniach, ale wciąz mają problemy z kryciem picka. Widać to było zwłąszcza w końcówce kiedy Tyson nie mógł grać tak fizycznie jak jest do tego przyzwyczajony. Widać bardzo, że jeśli nie on to inny gracz często ma tendencję do zgubienia sie na zasłonie

Ale brawa, ze tak duzo ryzykuja tymi wybiciami i w sumie na tym sie w duzej mierze opierają

ale to broń obusieczna, bo jak trafi im sie jakis pasiak co bedzie chciał pogwizdać to im pogwiżdze i Shumpert wyleci na ławkę

Melo żeby grac na pełnych obrotach to wszystko musi byc ustawione pod niego. Z Amare może by się jeszcze dogadał ale z Linem to już wątpie.

Świetnie Iman i Tyson zagrali w D, Anthony w końcówkach IVq i OT świetnie wykończył.

Też trzeba wziąc pod uwagę że to pierwsze mecz Rose po kontuzji

Bukcs mają łatwiejszy kalendarz i żeby pozostac w grze to trzeba by wygrac więcej meczów i do tego z czołowymi drużynami

Na 7 miejsce myśle, że nie ma szans bo i Bos tak jak PHI mają o wiele łątwiejsze mecze (PHI najtrudniejsze gra z Ind)

piszac tak o shumpercie jestes raczej nieobiektywny albo nie patrzysz na caly obraz sytuacji

start sezonu gosc gral u d'antoniego (shoot more threes guys) wiec odpalal rownie radosnie co inni bo taka byla koncepcja gry,co wiecej przymierzano go do rozgrywajka (bad idea)...stad masz obraz imana jako jr do kwadratu.Wczoraj poza ta glupia trojka raczej nic nie odwalil,w poprzednich meczach tez trzymal sie raczej schematu gry i nie bylo szalenstw.

baron davis czesto zostaje na kazdym wlasciwie piku , kazdy szybszy guard mija go na pierwszym kroku, zostaly mu juz tylko szybkie rece , i czasami ma dzieki temu jakies stile ,jednak w tym sporcie szybkie nogi sa zdecydowanie wazniejsze.....

shumpert podobnie jak jr lubi oddawac rzuty z ciezkich pozycji i odleglosc dla nie ma dla niego wiekszego znaczenia , czesto oddaje ciezkie rzuty po grze 1-1 , najpierw male klepanie , pod nogami , za plecami ,proba krosowania i oddanie kontestowanego rzutu , w hco ciezko na nim polegac podobnie jak na jr. , ma fatalna skutecznosc z midrangeu na poziomie 30% przy relatywnie duzej ilosci prob , podobnie za 3 . nie chce sie nad nim dalej pastwic bo lubie dobrych obroncow :)