Skocz do zawartości

Big 2,5 - NY Knicks 11/12

agresywnychomik

Rekomendowane odpowiedzi

oj Koelner. ile Melo wytrzymał? rok w NY, sześć miesięcy grania?

taaaaaaaaaaaa... a cała Azja łącznie z kibicami NYK chcieli go zastrzelić za to ,że wpłynął negatywnie na formę Lina i zarazem na słabsze wyniki Knicks'ów. Melo dla mnie niczym się nie różni od większości gwiazdeczek NBA ,które chcą silnego zespołu do zdobycia misia ,kupę kasy, najlepiej big market ,w zamian mogą grać na Plutonie czy gdzie tam chcą. kolejny śmieszny spektakl zainicjowany przez pseudogwizdeczkę.

taaaaaaaaaaaa... a cała Azja łącznie z kibicami NYK chcieli go zastrzelić za to ,że wpłynął negatywnie na formę Lina i zarazem na słabsze wyniki Knicks'ów. Melo dla mnie niczym się nie różni od większości gwiazdeczek NBA ,które chcą silnego zespołu do zdobycia misia ,kupę kasy, najlepiej big market ,w zamian mogą grać na Plutonie czy gdzie tam chcą. kolejny śmieszny spektakl zainicjowany przez pseudogwizdeczkę.

tak, tylko że Melo w przeciwieństwie do KB, CP, LJ czy DH jest znacznie, znacznie gorszym zawodnikiem.

no to chyba koniec kariery D'Antoinego w NBA. a w wakacje Phil zawita do NY.

Ciao Mike :)

Nikt nie zostanie podpisany w tym sezonie, Woodson dokonczy regular (ile tam gier zostalo 25?) i mam nadzieje ze nie zostanie przedluzony.

Ciekawe kto sie podejmie trenowania tej druzyny - mam nadzieje ze wezma kogos o uznanej marce vide Sloan, Jackson a nie jakis superstar z NCAA typu Calipari czy inny Izzo.

Edytowane przez agresywnychomik

Sloan Brown Jackson - to takie wasze zarciki jak rozumiem ? bo chyba sie nie ludzicie ze ktorys z nich wlacza chocby TV gdy wyswietlany jest mecz nix, nie mowiac o zainteresowaniu ich trenowaniem ?

edit: masz przejebane gdy mike d jest Twoim trenerem

ale gdy Camelo Anthony jest Twoim GMem masz przeje przeje przeje big time przejebane

tak, tylko że Melo w przeciwieństwie do KB, CP, LJ czy DH jest znacznie, znacznie gorszym zawodnikiem.

no to chyba koniec kariery D'Antoinego w NBA. a w wakacje Phil zawita do NY.

a co ma piernik do wiatraka? to chyba jeszcze gorzej świadczy o zawodniku jeśli jest świetny a robi takie szopki jak mała dziewczynka. dużo bardziej byłbym zniesmaczony jakby takie szopki robił MJ-ej niż Alex English.

http://basketball.realgm.com/wiretap/219725/Sloan_Would_Be_Interested_In_New_York_Job

pewnie tylko glupi rumor,ale mam instant bonera od tego

Mike wyleciał i teraz dobry trener i jedziemy!

ciekawe czy Woodson dostanie swoje 5 minut

jak będą kończyć PO z nim na ławce to w następnym sezonie nie wiem czy im starczy kasy na utrzymanie całego team'u

jak chcą z tymi ludźmi coś ugrać w PO - to tylko teraz

spokojnie,to ze wylecial antoni to dopiero poczatek...nie jest powiedziane,ze interim coach czy nawet podpisany w wakacje nowy trener - juz nie wazne czy sciagna andreja urlepa czy wskrzesza Reda Aurebacha - pouklada toto wszystko i uda mu sie wycisnac z tego skladu zadowalajace efekty.

osobiscie jestem zadowolony,ze polecial pringles,dla mnie overrated jak chu chu,nie wiem co strzelilo wlodarzom nix do glowy aby budowac zespol wokol kolcza,ktory guzik ugral z o niebo lepszym i bardziej zgranym skladem.

Teraz tak naprawde okaze sie jak bardzo zle zlozona jest ekipa Knicks - czy potrzebne bedzie mega przemeblowanie po raz kolejny?Kosmetyczne zmiany?Czy moze jednak gowno wiemy i Melo wroci do lask jako lider postrachu wschodu ?

(smialem sie piszac te ostatnie zdanie,wiec bez wytrzeszczania oczu i fejspalmow)

Oczywiscie zgadzam sie ze lepszy przeciwnik na przelamanie nie mogl sie trafic. Ciezko o pozytywy na tle tak beznadziejnej druzyny jaka dzis sa swietliste smugi (jeden z najfajnieszych przydomkow :)). To czy Knicks odbija sie od dna zobaczymy dopiero po kilku nastepnych meczach.

dobranoc