Skocz do zawartości

Big 2,5 - NY Knicks 11/12

agresywnychomik

Rekomendowane odpowiedzi

Ale gdzie ja napisałem, że on sam nie będzie trzymać formy? Akurat ja jestem jego fanem od czasów ligi letniej, gdzie grał w Mavs, później gdy grał w Warriors, liczyłem na to, że po odejściu z GSW podpisze z Jazz, a później po podpisaniu go przez NYK, zacząłem im po cichu kibicować :) Mam nadzieję, że będzie grać tak dalej, ale niemożliwym jest by te cyfry utrzymał. To chyba jasne.

Lin już jest medialnym superstarem, aktualnie to temat numer 1 w stanach.

Największy fluke w całej sprawie to koło 58% FG, które rzuca w tych 4 meczach co jest ponad wszelką wątpliwośc nie do utrzymania nawet w zbliżonych rejonach. W końcu mu przejdzie i wróci na powierzchnię ziemi, ale i tak swojego szumu już narobił i jakiś kontrakt w lecie dostanie, bo ostatni bywał na granicy wypadnięcia z ligi na dłużej. Nawet jak wykręci 10ppg do końca sezonu to i tak będzie fajnie. Ludzie się jaraja, bo to niezłe story, a żółci wreszcie mają swojego sportowego bohatera i Yellow Mambę - Yao tu nie liczę, bo jak ktoś słusznie zauważył, dzieciakom na osiedlowym boisku trudno utożsamiać się z 7'5'' centrem, gdzie żaden nie ma takich warunków i każdy chce być like Mike i wbijać na kosz.

taki hype ze az sciagnalem i obejrzalem ten mecz

i ten Lin nie da sie ukryc ze skilla ma, oczywiscie nie takiego jak statsy z ostatnich 4 meczow ale jednak [swoja droga ogladajac w tej lidze tylu pojeb guardow naprawde dziwne, ze taki zawodnik tula sie od klubu do klubu - tu szyderczy usmiech w strone scoutow tej ligi ]

but

nie ma nic lepszego dla PG z dobrym rzutem z pol- i dystansu niz dostac w national televised game druzyne z centrem ktory broni jak Andrew Bynum :P

przeciez Bynumowi Koszarek by z 30 rzucil

Lin ma na razie kupę farta. Najpierw słabi Nets pod koszem z Sheldenem W., potem kto wie czy nie zadecydowała obecność Ala Jeffersona, Wizards z grzeczności pominę, natomiast wczoraj - duet Fisher&Bynum to ogólnie kiepska ekipa w pick&roll defense.

Tak czy siak, gość przypomina mi Tony Parkera i dobrze będzie jak skończy sezon z 13-6.

natomiast wczoraj - duet Fisher&Bynum to ogólnie kiepska ekipa w pick&roll defense.

uwazam ze w tej sytuacji bardzo przechwaliles obrone lakers, zwlaszcza bynuma, btw u bynuma taki effort w obornie to normalka czy jak to jest ? na miejscu browna wczoraj wywalilbym bynuma szybko na lawke i gral na centrze metta worldda peacca, mysle ze lakers lepiej by na tym wyszli

Fani lakers sa strasznie wkurwieni na Ping-Ponga

nie kumam:D chlopak robi to co do niego nalezy Nyx wygrywaja Skosny robi dobra robote pod nieobecność gwiazd za grube miliony

najlepiej by bylo jakby Majk D w trakcie przerwy mialby rzucic kawalkiem materialu w Lina i kazac mu robic Jerseye na ASG? :E

Jakie było moje zdziwienie, gdy wąsacz nie przejebał Nixom końcówki. Najpierw rozpisał dobrą zagrywkę na Novaka, a potem nie brał time outu jak większość kołczów, tylko dał im zagrać. Szkoda, że grał Linem całą drugą połówkę, bo widać było wyraźnie, że chłopak ma miękkie nogi. Ale zajeżdżanie graczy jest jak najbardziej w stylu Majka.

Ogólnie słaby mecz, który Wolves wstydliwie przejebali.

btw Pekovic po cichu wyrasta na niezłego i niepozornego nakurwiacza.

Mike rozrysowal zagrywke WOOW :stupid:. Lin jest jednak czlowiekiem i bedzie nim bardziej i bardziej jak gra po 40 minut na mecz. W kazdym razie nie spodziewalem sie ze Knicks beda mieli jeszcze winning streak w tym sezonie, a biorac pod uwage ze nastepne mecze to Toronto, Sato i New Orleans mozna smialo liczyc na wiecej !!!

Pekovic w Europie byl jednym z najsilniejszych graczy jak nie najsilniejszym, naprawde fizycznie gosc jest niedoceniany.

Linowi forma z czasem osłabnie, szczegolnie jak wrocic stat i melo, choc z drugiej strony amare to szansa na sporo dodatkowych, latwiejszych asyst...

Nie zmienia to faktu, ze Lin ma naprawde spore koszykarskie IQ i nawet jak przestanie mu siedziec/bedzie lepiej kryty to i tak bedzie dawal Knicks to, czego brakuje im najbardziej... spokój i rozsądek na parkiecie.