Nemo Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Tak jeszcze do wczorajszego meczu. Trochę to przykre, że Noah nie ma żadnego, żadnego ruchu pod koszem i dostaje czapki metr od obręczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Mecz z Celtics idealnie pokazuje, jak Boozer marnuje się w Chicago z Rosem. Gdyby Derrick posiadł taką tajemną umiejętność jak oddanie piłki na P&R, to ofensywa Bulls zupełnie inaczej by wyglądała. Pod tym względem to chyba nawet Mike James jest lepszy od MVP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 18 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Mecz z Celtics idealnie pokazuje, jak Boozer marnuje się w Chicago z Rosem. Gdyby Derrick posiadł taką tajemną umiejętność jak oddanie piłki na P&R, to ofensywa Bulls zupełnie inaczej by wyglądała. Pod tym względem to chyba nawet Mike James jest lepszy od MVP.tylo że w tym meczu boozer raczej był ostatnim ogniwem łańcucha pt: ofensywa bulls oparta na extra passach. 30 FG 27 asyst. W tym meczu poprostu było mnóstwo extra passów i boozer tym się karmił. Wyglądało to mmmmmm świetnie. W sumie bulls są pierwsi w lidze jesli chodzi o asysty więc nie jest źle. Ogólnie przekłada się to na to że mamy 1-3 offensywe ligi. Stety niestety sprawdza się reguła że jak boozer jest wykorzystywany w ataku to broni zdecydowanie lepiej, przykład? w końcówce 4q wybronił kg w post, i ogólnie w całym meczu jego błędy nie były rażące, ale żebyśmy się zrozumieli, błędy i tak były. Co do joakima zaś. miał słabą skuteczność ale sędziowie w tym meczu nie spisali się, joakim łapie piłkę wilcox go "zdziela" po łapskach i nic, zero gwizdka. Noha to prawdopodobnie najbardziej nietypowy center w lidze. Wymień mi srodkowego który potrafi lepiej poprowadzić kontrę (pass,wjazd) niż joakim. Noah jest w czołówce FT%, świetnie zbiera i broni. Prawdopodobnie ma najlepsze passing skills wśród środkowych, jeśli miałby opanwane jeszcze kocie ruchy pod koszem to byłby pewnie najlepszym centrem w lidze. Nie wiem jak wy ale ja bardziej czekam na powrót ripa niż rose'a . Mirotić ponoć udzielił wywiadu w którym mówił że rozważa gre w nba od przyszłego sezonu ale niestety to jest nierealne bo ma wysoki kontrakt w realu. Nie wiem na ile wiaroygodny jest użytkownik realgm forum- ralph (ponoć jest), ale pisze on że bulls pytają się o barbose/budingera/lee/beaslego/jakiś pakiet z 76ers. Moim zdaniem to brednie. Zmiany są niepotrzebne (choć jeśli będzie możliwość przechwycenia dh to trzeba korzystać) więc niczego się nie spodziewam. Chociaż dla mnie dalej brakuje takiego strzelca aka jeździec bez głowy do 2nd unitu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemo Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Chociaż dla mnie dalej brakuje takiego strzelca aka jeździec bez głowy do 2nd unitu. Może CJ Watson? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 18 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 pisząc pod wpływem tego co teraz się dzieje w United Center: strzelca, nie ceglarza. nikt k**** dzis nie ma prawa jeść obiadu, wszyscy dziś poszczą. Jesteście winni +20 tys osobom kase za bilety! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 18 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 nie to że sie czepiam ale czy nie lepiej grac zamiast watsonem to brewerem na williamsie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemo Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Ja nie wiem, szczerze. Brewer grał minutę, więc może coś sobie zrobił albo powiedział Thibsowi, że jest łysy. Na ich miejscu po prostu trafiałbym wolne, dunki i spod obręczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 18 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 na ich miejscu poprostu postarałbym się chociaż zdobyć 60pkt i przegrać mniej niż 15. koncz wasc wstydu oszczedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly2234 Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Wiadomo czy Rose zagra dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 no-rzesz k****, jannero pargo przed t-maciem w rotacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 (edytowane) Tak to jest mieć nadzieję, że będzie wyrównany mecz o normalnej porze :[ Ostatnio te mecze mnie rozpieściły a dziś taaaaaaka bieda :[ Edit: Wie ktoś może czy Josh Smith rozpoczął budowę domu? Edytowane 20 Lutego 2012 przez Luki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 mycek, t-mac ma cos na pienku z trenerem. nie zdziwie sie jak wykupia jego kontrakt i pojdzie np do spurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 "I'm tired of this shit. You can put that in the paper, I don't give a fuck." wg Zp1 t-mac skomentowal jego role w druzynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 t-mac w pistons był kreatorem, jak trzeba było rzucił, na dodatek starał się w obronie i mu to wychodziło, poszedł do hawks i lipa, mi on pasuje do lakers, z miejsca staje się drugim najlepszym ich graczem na obwodzie (k**** jak to brzmi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 nie chcialem tego pisac, zeby sie znowu co poniektorzy nie przyjebali, ale tez tak mysle;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 http://basketball.realgm.com/wiretap/219111/Source_Rose_Endorses_Bulls_Trading_For_Gasol Chyba rzeczywiście Rose się przeszedł do FO'u. Szkoda tylko, że nie ma pasujących do siebie kontraktów :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 widać że czasami rose wkurwia się na boozera ale tego jasno nie okazuje, z czego prawdopodobnie wynika słaba współpraca obu panów. tylko mnie ciekawi jedno, dlaczego gasol? kiedy rose miał z nim styczność, gdyby to chodziło o jakiegoś kumpla rose'a, z reperezentacji czy collagu to ok potrafiłbym zrozumieć ale co ma gasol do rose'a? Spotykają się dwa razy na rok na meczach lakers-bulls. Tak jak powiedziałem, wole gasola, bo boozer utknał obecnie w takim punkcie że nie można go traktować jako super broń czy czynnikiem x, ale nie można go też degradować do role player bo przecież to co dostanie to trafia (still na +50%). Gasol dla bulls jest fajny bo nie jest dziurą w obronie, boozer jest i to okrutnie wielką. Co do tego jakby to miało wyglądać to ten sherdian pisał że gasol+ktoś(korver/taj/asik/brewer/watson), kontrakty by się zgadzały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasevic Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Oddawanie 2 wysokich za Gasola gdzie w rotacji jest 4, bo Scal to jest margines, to był by raczej strzał w stopę. Więc może coś takiego? http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=7mhvk9z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor94 Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Howard i Noah na boisku razem raczej nie wypalą, a Magic nie pójdą na wymianę Dwighta za Gasola, zaś za Bynuma i kogoś z Bulls może, może... http://games.espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=7vkxxs6 Czysta fantazja, wątpię by GM's na to wpadli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi