Skocz do zawartości

Los Angeles Lakers 2011/12

matek

Rekomendowane odpowiedzi

rzekl theo, ktory tradycyjnie nie wniosl nic merytorycznego do dyskusji.

ciekawe co tym wniosłeś tamtym postem, bo prócz kilku miłych słów pod adresm loraka, to same puste słowa. Ktoś coś powiedział, ale nie wiem kto, nie chcę tego rozstrząsać, ale to nie jest fair, że ktoś gdzieś wraca..

bez odbioru.

Ech. Myślałem, że każdy wyciągnął wnioski z ostatnich pięciu sezonów w kontekście "jesteś tak dobry, ile masz pierścieni". To mimo wszystko nie jest najlepszy wyznacznik, ogólnie w sporcie.

Gdyby nie ruch Bostonu z 07 to Bronek by pewnie dał Cleveland choć ten jeden tytuł. Albo SAS by w końcu obronili w roku parzystym.

Żałuje jednego. Że Cavs nigdy nie zgrali z Lakers w finale. Ale tu "wina" leży po stronie Brona.

Nawet nie tyle sportowo, co... organizacyjnie. Bo nie wierzę, że przynajmniej od 2007 roku wszystkie ruchy transferowe, nie były z nim konsultowane. To dopieranie byłych all star itepe. ALe gdyby nie Boston, a potem trade Gasola, mogłoby się udać.

Przy tym całym usprawiedliwianiu Lebrona, dyskusjach na temat tego czy ktoś uważał Jaminsona czy Shaqa za wzmocnienie chyba, niektórzy pozapominali, że nawet jeżeli byli sceptyczni odnośnie możliwości wygrania tytułu z tym supportem to już raczej nie bardzo odnośnie tego czy ten support wystarczy do przejścia wschodu i pokonania Celtics czy Magic, z którymi to Cavs faktycznie odpadali. Więc Lorak i reszta dajcie spokój z tym "to nie byłem ja" bo Lebron nie przegrał z Lakers i mocarnym supportem Bryanta w tych latach tylko zespołami, które wg każdego z was miał pokonać.

Steph Curry, Biedrins, Wright and David Lee

for Artest, Gasol and Draft picks...

Szykuje sie udany wieczór yeah;-)))

fatalny trade dla lakers

za gasola - wciaz top5 wysokich w nba - dostajecie jeden z najgorszych kontarktów w nba - david lee, biedrinsa, notującego 1,5 ppg w ciągu 15 mpg

fakt, że curry pasuje wam na jedynke jak nikt inny w lidze, ale na tym tradzie wychodzicie na duzy minus

lepiej celować w josha smitha, wyciągnąć przy okazji teague i zachód jest wasz

jezu az mi sie wierzyc nie chce w takie cos

ale jerry west przeciez pracuje dla warriors od jakiegos czasu...:)

curry i wright idealnie poprawiaja spacing wokol mamby i bynuma i z miejsca wchodza do s5. zreszta cala trojka z lee wchodzi do s5.

biedrinsa nie licze ale na pare minut, czemu nie.

kontrakt lee nie jest fajny ale lakers pozbywaja sie mwp i odmladzaja sklad co mi sie podoba. problemy z kostkami curry'ego to zmartwienie ale damn, to ciekawy deal! chyba, ze czegos nie wiemy nt zdrowia stepha. niemniej podoba mi sie to bardziej nawet od opcji z lowrym i scola.

jezu az mi sie wierzyc nie chce w takie cos

ale jerry west przeciez pracuje dla warriors od jakiegos czasu...:)

curry i wright idealnie poprawiaja spacing wokol mamby i bynuma i z miejsca wchodza do s5. zreszta cala trojka z lee wchodzi do s5.

biedrinsa nie licze ale na pare minut, czemu nie.

kontrakt lee nie jest fajny ale lakers pozbywaja sie mwp i odmladzaja sklad co mi sie podoba. problemy z kostkami curry'ego to zmartwienie ale damn, to ciekawy deal! chyba, ze czegos nie wiemy nt zdrowia stepha. niemniej podoba mi sie to bardziej nawet od opcji z lowrym i scola.

kontrakt lee nie jest fajny? jest TRAGICZNY

nie bardzo rozumiem, skoro głównym powodem pozbycia się gasola mają być oszczędności, to po co lakers biorą w zamian tragiczne kontrakty biedrinsa i lee? chyba ze wykorzystaja amnestie na ktoregos z nich

pytanie czy dodając do swoich dwóch najlepszych graczy 60% s5 GSW stajecie się prawdziwym contenderem? Na pewno lepiej by to wyglądało niż obecnie, ale nie wiem czy wystarczyłoby choćby na nawiązanie walki z OKC.. powiem wam, że piątka Curry-Bryant-Wright-Lee-Bynum w defensywie, przynajmniej na papierze, nie zapowiada się najmocniej, delikatnie ujmując.

aha i w czym David Lee bardziej pasuje do Bynuma od Gasola?

powiem wam, że piątka Curry-Bryant-Wright-Lee-Bynum w defensywie, przynajmniej na papierze, nie zapowiada się najmocniej, delikatnie ujmując.

I Fisher na ławce;-)))) Tak czy siak biore taki transfer w ciemno. Mamy jeszcze Matta, wright pewnie z ławki. daj Boże taki transfer.