theo001 Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 rzekl theo, ktory tradycyjnie nie wniosl nic merytorycznego do dyskusji.ciekawe co tym wniosłeś tamtym postem, bo prócz kilku miłych słów pod adresm loraka, to same puste słowa. Ktoś coś powiedział, ale nie wiem kto, nie chcę tego rozstrząsać, ale to nie jest fair, że ktoś gdzieś wraca.. bez odbioru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Ech. Myślałem, że każdy wyciągnął wnioski z ostatnich pięciu sezonów w kontekście "jesteś tak dobry, ile masz pierścieni". To mimo wszystko nie jest najlepszy wyznacznik, ogólnie w sporcie. Gdyby nie ruch Bostonu z 07 to Bronek by pewnie dał Cleveland choć ten jeden tytuł. Albo SAS by w końcu obronili w roku parzystym. Żałuje jednego. Że Cavs nigdy nie zgrali z Lakers w finale. Ale tu "wina" leży po stronie Brona. Nawet nie tyle sportowo, co... organizacyjnie. Bo nie wierzę, że przynajmniej od 2007 roku wszystkie ruchy transferowe, nie były z nim konsultowane. To dopieranie byłych all star itepe. ALe gdyby nie Boston, a potem trade Gasola, mogłoby się udać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 theo, to nie ja pokazalem ograniczenie i "klase" w swoim poscie. iwo oczywiscie, ze nie jest i z tym wiekszosc sie zgadza lige i postrzeganie mistrzow popsuli wszyscy kolejni mistrzowie od bulls na lakers konczac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 theo, to nie ja pokazalem ograniczenie i "klase" w swoim poscie.tak już oceń mnie jako człowieka za jeden niewybredny żart na forum. nie mam pytań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyparlo Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Kobe w tym sezonie za cel obral sobie krola strzelcow RS. W sumie to dziwne, ze jak na takiego all-timera na SG, do tego o opinii wielkiego sepa, pazery wygral dotychczas zaledwie dwukrotnie krola strzelcow (dla odmiany Jordan wygral 10-krotnie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Odnośnie dyskusji, która jest prowadzona w tym temacie o Lebronie i Kobe`m. Mam pytanie ( głównie do fanów LBJ`a ), czy uważacie jego karierę jak do tej pory za udaną czy jednak rozczarowującą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Przy tym całym usprawiedliwianiu Lebrona, dyskusjach na temat tego czy ktoś uważał Jaminsona czy Shaqa za wzmocnienie chyba, niektórzy pozapominali, że nawet jeżeli byli sceptyczni odnośnie możliwości wygrania tytułu z tym supportem to już raczej nie bardzo odnośnie tego czy ten support wystarczy do przejścia wschodu i pokonania Celtics czy Magic, z którymi to Cavs faktycznie odpadali. Więc Lorak i reszta dajcie spokój z tym "to nie byłem ja" bo Lebron nie przegrał z Lakers i mocarnym supportem Bryanta w tych latach tylko zespołami, które wg każdego z was miał pokonać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LobCity Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 A ja zaryzykuje stwierdzenie że indywidualnie jego kariera jest "dość" udana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 S-jax i Bogut za Kobe i 1st round pick a pozniej pole do popisu dla Mitcha jest wielkie jak nigdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Steph Curry, Biedrins, Wright and David Lee for Artest, Gasol and Draft picks... Szykuje sie udany wieczór yeah;-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heylbj Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Steph Curry, Biedrins, Wright and David Lee for Artest, Gasol and Draft picks... Szykuje sie udany wieczór yeah;-))) fatalny trade dla lakers za gasola - wciaz top5 wysokich w nba - dostajecie jeden z najgorszych kontarktów w nba - david lee, biedrinsa, notującego 1,5 ppg w ciągu 15 mpg fakt, że curry pasuje wam na jedynke jak nikt inny w lidze, ale na tym tradzie wychodzicie na duzy minus lepiej celować w josha smitha, wyciągnąć przy okazji teague i zachód jest wasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 skąd ten rumor w ogóle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 myśle że to nie jest rumor ale trade- marzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 skąd ten rumor w ogóle? od Rica Buchera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Zdaje się, że trejd jeszcze nie doszedł do skutku, ale prawdopodobnie wkrótce dojdzie(nie wiem czy ten z GSW, ale w każdym bądź razie wylot Gasola). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 jezu az mi sie wierzyc nie chce w takie cos ale jerry west przeciez pracuje dla warriors od jakiegos czasu... curry i wright idealnie poprawiaja spacing wokol mamby i bynuma i z miejsca wchodza do s5. zreszta cala trojka z lee wchodzi do s5. biedrinsa nie licze ale na pare minut, czemu nie. kontrakt lee nie jest fajny ale lakers pozbywaja sie mwp i odmladzaja sklad co mi sie podoba. problemy z kostkami curry'ego to zmartwienie ale damn, to ciekawy deal! chyba, ze czegos nie wiemy nt zdrowia stepha. niemniej podoba mi sie to bardziej nawet od opcji z lowrym i scola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heylbj Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 jezu az mi sie wierzyc nie chce w takie cos ale jerry west przeciez pracuje dla warriors od jakiegos czasu... curry i wright idealnie poprawiaja spacing wokol mamby i bynuma i z miejsca wchodza do s5. zreszta cala trojka z lee wchodzi do s5. biedrinsa nie licze ale na pare minut, czemu nie. kontrakt lee nie jest fajny ale lakers pozbywaja sie mwp i odmladzaja sklad co mi sie podoba. problemy z kostkami curry'ego to zmartwienie ale damn, to ciekawy deal! chyba, ze czegos nie wiemy nt zdrowia stepha. niemniej podoba mi sie to bardziej nawet od opcji z lowrym i scola. kontrakt lee nie jest fajny? jest TRAGICZNY nie bardzo rozumiem, skoro głównym powodem pozbycia się gasola mają być oszczędności, to po co lakers biorą w zamian tragiczne kontrakty biedrinsa i lee? chyba ze wykorzystaja amnestie na ktoregos z nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 pytanie czy dodając do swoich dwóch najlepszych graczy 60% s5 GSW stajecie się prawdziwym contenderem? Na pewno lepiej by to wyglądało niż obecnie, ale nie wiem czy wystarczyłoby choćby na nawiązanie walki z OKC.. powiem wam, że piątka Curry-Bryant-Wright-Lee-Bynum w defensywie, przynajmniej na papierze, nie zapowiada się najmocniej, delikatnie ujmując. aha i w czym David Lee bardziej pasuje do Bynuma od Gasola? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 powiem wam, że piątka Curry-Bryant-Wright-Lee-Bynum w defensywie, przynajmniej na papierze, nie zapowiada się najmocniej, delikatnie ujmując. I Fisher na ławce;-)))) Tak czy siak biore taki transfer w ciemno. Mamy jeszcze Matta, wright pewnie z ławki. daj Boże taki transfer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nba-hoops Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Chyba Was pogieło, żeby się jarać takim transferem. Oby nie, bo będziemy w czarnej dupie jeśli chodzi o D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi