Kraso Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 To jakie terminy nam pozostają? Wtorek, 13 grudnia i czwartek, 22 grudnia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzmen Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 to wróćmy może do 19.12 (poniedziałek) godz. 21.15? Tylko Jiwolowi, który już z nami nie gra wtedy nie pasowało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 U mnie w innej lidze też obecnie jest ten termin (19 grudnia), więc może być ciężko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieglo Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 13. 12 u mnie odpada (inny draft). Czwartek może być ale tylko 22:30 wzwyż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiLTMAN Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Podsumowując, najwięcej osób jest za: Poniedziałek 19 grudnia, godz.21 (~:15), ew. 22:00 (JaBoOl) Jiwol, a o której ten draft w innej lidze masz? Może by go przesunąć jeszcze dalej (o ile późna pora nie przeszkadza reszcie zawodników)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 http://www.doodle.com/yyzzuy5kfcstheqr stworzylem ankiete klikamy link, rozwijamy tabele, podpisujemy sie nickiem z forum, zaznaczamy godziny ktore nam pasuja mam nadzieje ze szybko wypelnicie, ankieta jest trywialnie prosta i szybka w obsludze, jest jawna, na pewno latwiej bedzie sie nam umowic! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieglo Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 No to chyba termin jasny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Dobra, to i ja się postaram pojawić, a w tej drugiej lidze będę forsował inny termin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiLTMAN Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Czyli kiedy i o której draftujemy? Poniedziałek o 21:00? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Na to wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.KB Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Wiem, że jest spore zamieszanie z tym terminem draftu, ale może jednak przesuniemy go o te pół godziny? Tak jak Mich@lik wcześniej napisał, tym którym pasuje 21 za wiele to nie zmieni, ale innym może pomóc uniknąć spóźnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieglo Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Widzę, że Jiwol sobie całkiem podarował i zdecydowanie przeszedł do West. Liga liczy zatem 10 osób, standardowo. Jakie ma to konsekwencje dla kolejności w drafcie? Czy komisarz może wrzucić najbardziej aktualną listę? Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Mozna na yahoo jednoczesnie draftowac w 2 ligach ? w drugiej lidze FBL west mam draft o 21 w poniedzialek... myslalem do tej pory ze o 19, bo tak jest ustawione na stronie... takze jeżeli jest taka opcja, to fajnie byloby to przesunąć chociaz o godzinkę do przodu... na ta 22, nawet 22;30 ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieglo Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Ja jestem przeciwny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 17 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Możesz draftować w dwóch ligach o ile wiem, ale musisz mieć każdą otwartą w innej przeglądarce. ja teżjestem przeciwny zmiana. termin już został ustalony i nie ma co go zmieniać. Draft: 1. Mich@lik 2. Chicken 3. TiLTMAN 4. Kraso 5. ciegło 6. .KB 7. Julius 8. szymcio 9. JaBoOl 10. Jazzman Draft ustawiony, mam nadzieję, że się nie pomyliłem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiLTMAN Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Jak nastroje? Wszyscy gotowi? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Po drafcie: Kyrie Irving Eric Gordon Josh Smith David West Dwight Howard Marc Gasol Greg Monroe Rodney Stuckey Eric Bledsoe Antawn Jamison Jarrett Jack John Salmons Tyler Hansbrough Składzik całkiem całkiem. Myślę, że się nie zawiodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 PG: Jrue Holiday/Jose Calderon/Andre Miller SG: Dwyane Wade/James Harden/Wilson Chandler SF: Andre Iguodala/Lamar Odom PF: LaMarcus Aldridge/Luis Scola C: Andrew Bogut/Marcus Camby/Anderson Varejao Jestem średniozadowolony, wielu, wielu graczy zostało mi sprzątniętych sprzed nosa... Przy wyborach dbalem o to, zeby nie miec problemow z pozycjami i chyba mi sie udalo:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiLTMAN Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 PG: Chris Paul / Jason Kidd SG: Paul Pierce / Ramon Sessions / Landry Fields / Kemba Walker SF: Carmelo Anthony / Luol Deng / Danilo Gallinari PF: Danny Granger / Shawn Marion C: Nene / Javale McGee Dla mnie średnio to wygląda na papierze, chociaż plusem jest wymienność pozycji, także ten podział nie do końca musi wyglądać w sposób, w jaki go przedstawiłem. Po drafcie widać kilku faworytów, życzę udanego sezonu bez kontuzji w składach, za to z zaciętą rywalizacją, pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieglo Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 1. (5) Kevin Love PF,C 2. (16) Al Jefferson PF,C 3. (25) Zach Randolph PF,C 4. (36) Dorell Wright SG,SF 5. (45) Paul Millsap PF 6. (56) Marcin Gortat C 7. (65) DeAndre Jordan PF,C 8. (76) Tyrus Thomas PF,C 9. (85) Tony Allen SG,SF 10. (96) Ricky Rubio PG 11. (105) Arron Afflalo SG 12. (116) D.J. Augustin PG 13. (125) Chuck Hayes PF,C U mnie szafa gra, zważywszy, że przez 5. picków nie miałem dostępu do neta. Pierwsze trzy wybrał autopick, całkiem znośnie (Wright, Gortat, Millsap) a potem już wisiałem na słuchawce z żonką, ta recytowała mi listę pozostałych a ja wybierałem Myślę, że zaliczonych na jej konto Jordana i Thomasa żałować nie będę Pierwszy taki draft. Co do całości składu: jestem zadowolony. Przewaga wysokich, preferowanych w tej formule graczy. Myślę, że pewnie będę szukał wymiany z potrzebującą wysokiego drużyną - propozycję już w tym momencie mile widziane. Nie zerknąłem jeszcze na inne składy, więc nie komentuję kto zniszczy mnie w tym sezonie PS. Sprawdziłem i na pierwszy rzut oka podoba mi się ekipa Szymcia. Gdyby nie ten Chandler (który raczej Chin nie opuści, chociaż KMart może przetrze szlaki) to skład bardzo fajny. Kilka pozostałych ekip też fajna ale 1-2 duże gwoździe uspokajają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi