cieglo Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Nie mam nic przeciwko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Jazzman podobno chcesz wyrównać rachunki? Więc czekam z pierwszym pickiem 8) Gra w 11 zwiększy konkurencję więc nie ma co dyskutować - choć Jazzman jest tak słaby, że żadna z niego konkurencja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Jazzmen - tak poniedzialkowy termin - tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Jestem za przyłączeniem Jazzman'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiLTMAN Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 jazzmen - spoko poniedziałek - postaram się ustawić zmianę w robocie tak, żeby być na 21:00. Czy w razie czego (odpukać) będzie dużym problemem przesunięcie tego o te 15 minut? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chicken Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Jazzman i poniedziałkowy termin pasują :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigel Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Ninieszym stwierdzam, że większość (6 graczy) wypowiedziała się za dołączeniem Jazzmana do FBL#2. Demokracji stało się zadość. Otwieram zatem przed nim podwoje ligi i ustawiam w drafcie na miejscu nr 11 :mrgreen: Termin draftu ustawiam na 19.12 (poniedziałek) godz. 21.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Ej, draft miał być w środę! W poniedziałek o tej godzinie mam draft w FBL-West 4. I jeśli zostanie taki termin, to rzucam grę tutaj. Tam jest więcej uczestników i większe ogarnięcie, więc nie będę miał wyrzutów sumienia. I jestem przeciwko dołączaniu Jazzmana, ale i tak już nie mam nic do gadania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaBoOl Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 poniedziałek ok, ale bliżej 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigel Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 OK, w takim razie nadal czekam na uzgodnienie terminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 No to przesuńmy termin na 21:30 i będzie gitara. Ktoś jescze pisał, żeby był 15 min poźniej (21:15) więc do 30 kazdy wytrzyma. Jeżeli nie bedize sprzeciwu, to to będzie ostateczny termin (większość się zdeklarowała). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieglo Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Nie wiem jak Ci ta gitara wyszła Jeżeli dyskusja jest wywołana sprzeciwem Jiwola (innego nie widziałem) to jemu pół godziny w tą czy w tamtą różnicy nie robi. To chyba logiczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 No to co, może być ta środa zamiast poniedziałku? Bo ja naprawdę nie dam rady, gdyż mam draft 4. ligi w konferencji west. Wtorek też już jest obstawiony na draft na sznurowadlo.pl (które już zresztą liczebnie chyba prześcignęło niniejsze rozgrywki), więc środa to dla mnie jedyne rozwiązania, jeśli niedziela nie wchodzi w grę. Proszę o zrozumienie. W przypadku jego braku i nieustalenia nowego terminu draftu, będę zmuszony zrezygnować z uczestnictwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieglo Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 U mnie z kolei środa (21.12, godz. 21:00) odpada - draft points na sznurówce. Z mojej strony mogę się pisać na 22.12 lub 23.12 ale w te dni wchodzą w grę tylko godz. 22:00 wzwyż. Mogę draftować i o północy jeśli to zwiększy szansę na komplet na drafcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 U mnie środa też odpada. Mam trening i wracam o 23. Zostałem komisarzem ligi. Dogadajcie się co do terminu, ja już proponowałem dwa + zmiany czasowe i dalej uważam,ze poniedziałek to najlepszy termin draftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 W takim razie serdecznie pocałujcie mnie wiecie gdzie. Nie gram. Niech e-nba east runie na ryj kompletnie. Pa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Również pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.KB Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Przecież możemy zrobić draft jeszcze w tym tygodniu, np w czwartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Jestem za, czwartek wieczorem mi pasuje a możliwe że w poniedziałek będzie draft innej ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chicken Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Czwartek mi nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi