Chicken Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Teraz dobrze :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Działa, ja też dołączyłem (Brooklyn Nets) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiLTMAN Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Potwierdzam, mój team w tym roku to Globetrotters :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigel Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 OK, zacznijcie się już dogadywać w sprawie terminu draftu. No i wciąż czekam na komisarza :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 To co proponuje weekendk 16-18 grudnia, mój najlepszy termin to niedzielę 18 grudnia, godzina obojętna? Jak nikt nie będzie chciał być komisarzem to zgłoszę się ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Niedziela, 18 grudnia mi pasuje. Godzina raczej obojętna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieglo Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 U mnie jeśli chodzi o draft krytyczna jest godzina - nie wcześniej niż 22:00. Dni: poniedziałek - czwartek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 W tygodniu po 22 raczej mało komu innemu będzie pasowało - draft to 2 godziny zabawy a rano trzeba do pracy:) Narazie 2 głosy na niedzielę jeden na pon-czwartek , czekamy na kolejne głosy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 ja sie dostosuje do kazdego normalnego terminu (czytaj kiedykolwiek, oprocz pon-pt przed 18) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieglo Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Może być i 20:00 ale musi to być na tygodniu (najlepiej poniedziałek, wtorek, środa). W weekend szczególnie istotna jest dla mnie późna godzina (założyłem zatem, że jeśli wpadnie 22:00 to odpowiada mi mniej lub bardziej każdy dzień). Oprócz pracy na uwadze mam także misję "fajny tata" Dopasujmy się, to jest do zrobienia (mój personal best w karierze komisarza to 19 obecnych osób na 20 - atmosfera na drafcie niezrównana ). Co do czasu trwania - przy 10 drużynach na pewno nie będzie to 2h. Myślę, że nieco ponad godzina i pozamiatane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Środa 21.12 o 21:00 i jestem happy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Mi w sumie pasuje prawie każdy dzień wieczorem, nie musi być niedziela. Jestem elastyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 jesli ktos chce zarzadzac East to niech da mi znac to przejmie ten dzial. Poniewaz Stromile najprawdopodobnie juz w tym sezonie sie nie zjawi. ewentulanie moj pomysl jest taki, zeby dolaczyc do West, ale to trzeba z Marem ustalac. Moze stworzy sie tam dodatkowe ligi. A nazwe sie zmieni na poprostu FBL. Ale to taki luzny pomysl, bo z East juz tylko kilkadziesiat osob chyba zostalo. Ja w tym sezonie odpadam z gry, bede mial duzo pracy przy serwisie i zyciu osobistym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.KB Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 U mnie jeśli chodzi o draft krytyczna jest godzina - nie wcześniej niż 22:00. Dni: poniedziałek - czwartek. Podobnie, jedynie godzina może być wcześniejsza (21:00) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiLTMAN Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Jeśli o mnie chodzi to od poniedziałku do soboty najbezpieczniejsza godzina to kilkanaście minut po 21:00 (muszę wrócić z pracy do domu). W niedzielę podobnie, z tym, że zamiast 21:00, jestem dostępny po 18:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chicken Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Mogę draftować od niedzieli do środy, godzina mi obojętna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Czytając wypowiedzi, sugestie proponuję NOWY TERMIN? Poniedziałek 19 grudnia, godz.21? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieglo Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Ja jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Jest OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzmen Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Panowie mam pytanie i prośbę, spóźniłem się przy zapisach, chciałbym dalej grać z Wami. rigel wysunął propozycję No, chyba, że Jazzmen dołączy po prostu do FBL#2 jako 11 gracz i problem z głowy? pasuję Wam to moi drodzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi