mycek Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Multiple sources have reported that after a 15-hour long negotiation session that went on from midday Friday to early Saturday morning that a deal has been reached between the NBA and NBA Player’s Association on a new Collective Bargaining Agreement. The agreement will lead to the lifting of the lockout after an official vote passes on both sides. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 wojnarowski pisze ze za okolo 10-12 dni zacznie sie FA market potem campy. sezon startuje 25grudnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Rzuć linkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 nba.com espn.go.com/nba hoopshype.com twittery wojnarowskiego i http://twitter.com/#!/KBergCBS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 sezon 66 meczowy dal kazdej z druzyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 ok mycek, a teraz wyjdz na dwor, pobiegaj troche albo pojdz na spacer z psem, zlap troche swiezego powietrza bo widze ze Ci cisnienie skoczylo, a w tak mlodym wieku to bardzo niezdrowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 na twiterze bergera relacja z konferencji prasowej. ide sie najebac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 pamiętaj, gentlemani przed 12 nie piją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 On nie idzie się napić tylko najebać Zajmij stołek przy barze bo ja też lecę xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 wyjdę w końcu z depresji jesiennej... szkoda że zimie ale jednak ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 No k****. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gortat1998 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 W koncu, choc liczylem na to 52% dla graczy. Jak nie uwzglednia amnesty to wlasnymi rekami zajebie turka i arenasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 W koncu, choc liczylem na to 52% dla graczy. Ja tam na przykład mam trochę w dupie kto ile zarobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 No to 25 Grudnia Triple-Header Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Ja tam na przykład mam trochę w dupie kto ile zarobi. dokładnie. dla mnie to Ci murzyni mogliby za darmo napierdalać. przynajmniej by zmądrzeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 co za zart wlasciciele byliby glupi jakby nie puscili sezonu bo w konuc co za roznica jakie sa MLE itp jak maja 50-50 split od czego wszystko zalezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 W koncu, choc liczylem na to 52% dla graczy. Ja tam na przykład mam trochę w dupie kto ile zarobi. Ja również, bystrzaki pokroku Eddiego Currego i tak wszystko przepierdolą na dziwki i hambuxy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gortat1998 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Eh własnie o to chodzi by ci czarni mieli okazje zadzialac charytatywnie jak Zo, Wright czy Wade, czy tez kilka miesiecy wiecej powpierdalali sobie hamburgery bez stresu, zamiast pierdolonych miliarderow spekulantow, ktorzy trzesac finansjera sprawiaja ze nasz popierdolony premier zamiast podatku bankowego podwyzsza podatki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Eh własnie o to chodzi by ci czarni mieli okazje zadzialac charytatywnie jak Zo, Wright czy Wade, czy tez kilka miesiecy wiecej powpierdalali sobie hamburgery bez stresu, zamiast pierdolonych miliarderow spekulantow, ktorzy trzesac finansjera sprawiaja ze nasz popierdolony premier zamiast podatku bankowego podwyzsza podatki. Ja wolę jak jest sezon, niż jak nie ma sezonu, a Wade może dać więcej na akcje charytatywne. No ale nieważne, radujmy się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 To co, za 149 miesięcy lockoutu może z miesiąc darmowego league passa? Hip hip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi