rw30 Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 temat powstal po to, by dzielic sie wrazeniami nt gry zawodnikow nba w europie - taki twitter czy cos wlasnie ogladam unicaja vs zalgiris - na lawsona zal patrzec, ale na szczescie zawsze go zmienili w czwartek - real vs milan costam, czyli galinari vs rudy + jebaka [nie wiem czy juz zagra] szalom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Alonzo Gee też się liczy jako zawodnik z NBA? Jebnął ze dwa dobre dunki właśnie. Dowiedziałem się też od Michałowicza, że Hrycaniuk ma ksywkę "bestia z Barlinka". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Matt Carrol, Segio Rodriguez, Rudy F.,Ibaka, Gallinari - można się poczuć jak w domu. Rodriguez wygląda jak Nash z szybkością Rose'a. Ibaka blokuje łokciami i skacze jak pojebany. Całkiem fajny mecz, choć przez dobre 3 minuty myślałem, że Real gra w czarnych, a ci drudzy w białych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 27 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Matt Carrol, Segio Rodriguez, Rudy F.,Ibaka, Gallinari - można się poczuć jak w domu. Rodriguez wygląda jak Nash z szybkością Rose'a. Ibaka blokuje łokciami i skacze jak pojebany. Całkiem fajny mecz, choć przez dobre 3 minuty myślałem, że Real gra w czarnych, a ci drudzy w białych. no, wlasnie wrocilem z meczu, konkret byl 40-40, potem nicolas robi run nicolas vs real 13-0 gdzie jego glownym asystentem byl w zasadzie rudy, po czym real dochodzi rodrigueza moim zdaniem troche przechwaliles, jest ok ale nie az tak jak napisales - ja wole llula caroll - sick sick sick rudy atletycznie to inna liga, gdyby jeszcze tylko nauczyl sie kiedys odrozniac dobry rzut od zlego... ale w tym wieku to juz chyba za pozno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 27 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 aha, chytry to nie jest matt carroll, to troche inny karol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 aha, chytry to nie jest matt carroll, to troche inny karol No widzę białego Carrolla z dobrym rzutem, to myślę, że Matt, bo innego nie znam. Co do Rodrigueza (i Alonzo Gee), to bardziej niż o stan faktyczny chodzi mi o porównanie do tego co widziałem w NBA. Gee wygląda tam co najmniej jak Iguodala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Całkiem fajny mecz, choć przez dobre 3 minuty myślałem, że Real gra w czarnych, a ci drudzy w białych. Miałem dokładnie tak samo :] aha, chytry to nie jest matt carroll, to troche inny karol ale Matt Carroll wciąż żyje. W NBA 2k12 wciąż jest silent killerem na ostatnie sekundy meczu. Sick !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 28 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 rw30 prizents: europejski lebron: http://www.dailymotion.com/video/xlzb0c ... rel-page-8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Memo Okur vs Deron Williams w lidze tureckiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Memo Okur vs Deron Williams w lidze tureckiej. Williams to ma crosa szybkiego coś jak nawet Iverson, a niby spaślak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 sie skubani nie boja o ubezpieczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 sie skubani nie boja o ubezpieczenie jakies zrodlo nt tego, ze nie sa ubezpieczeni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Nie wiem jak u nich z ubezpieczeniem, wiec jak bedziecie dyskutowac to pamietajcie, ze Okur praktycznie nic nie gral w tamtym sezonie z powodu kontuzji (achilles czy plecy, juz nie pamietam) a Williams dopiero w te lato zdolal "naprawic" swoj nadgarstek, ktory go dreczyl rowniez caly poprzedni sezon. EDIT: Wczoraj derby Stambulu, Besiktas kontra mistrz Galatasaray i znowu wygrana druzyny Williamsa. 21 punktow, 5 zb, 5 as, w tym 5-8 za trzy. Bez porazki jeszcze w tym sezonie Besiktas. Z filmikow widac, dobrze wspolpracuje mu sie z Erdenem. A i oto potwierdzenie: http://www.youtube.com/watch?v=oEMVLgeF ... r_embedded Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Deron Love Deng in Besiktass...? :?: ? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nawciarz Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 a może Gortat? teraz na hoopshype też się jego nazwisko pojawiło w kontekście Beskitasu tylko szkoda że w Eurolidze nie grają z chęcia bym ich pooglądał w akcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Chyba przydadza im sie wzmocnienia. Wczoraj/dzisiaj pierwsza porażka Besiktasu w tym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 50 punktów D-Willa http://zkrainynba.pl/?p=778750 punktów a wynik cały czas na styku i właściwie ledwo co wygrali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Nie zmienia to faktu, że w Europie na byle jakim poziomie rzadko kiedy zdarzają się mecze +40, a co dopiero 50. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 nie nie, nie umniejszam jego zasługi. ale wydawało mi się że skoro taki gwiazdor rzuca 50pkt to powinni zniszczyć raczej przeciwnika (który do najlepszych chyba nie należy). btw Besiktas to interesuje się chyba połową NBA: Deng, Gortat, Nene, Odom teraz ... a jak piszą na w/w stronie w zeszłym roku regularnie płacili tylko Iversonowi póki u nich grał. Typowo tureckie podejście widzę 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Jakby niszczyli przeciwnika, to by raczej nie musiał się przemęczać ;] Tak w ogóle, to całkiem fajnie Deron trafia po zasłonach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi