Skocz do zawartości

2011 nba live tour

rw30

Rekomendowane odpowiedzi

temat powstal po to, by dzielic sie wrazeniami nt gry zawodnikow nba w europie - taki twitter czy cos

wlasnie ogladam unicaja vs zalgiris - na lawsona zal patrzec, ale na szczescie zawsze go zmienili

w czwartek - real vs milan costam, czyli galinari vs rudy + jebaka [nie wiem czy juz zagra]

szalom

Matt Carrol, Segio Rodriguez, Rudy F.,Ibaka, Gallinari - można się poczuć jak w domu.

Rodriguez wygląda jak Nash z szybkością Rose'a.

Ibaka blokuje łokciami i skacze jak pojebany.

Całkiem fajny mecz, choć przez dobre 3 minuty myślałem, że Real gra w czarnych, a ci drudzy w białych.

Matt Carrol, Segio Rodriguez, Rudy F.,Ibaka, Gallinari - można się poczuć jak w domu.

Rodriguez wygląda jak Nash z szybkością Rose'a.

Ibaka blokuje łokciami i skacze jak pojebany.

Całkiem fajny mecz, choć przez dobre 3 minuty myślałem, że Real gra w czarnych, a ci drudzy w białych.

no, wlasnie wrocilem z meczu, konkret byl

40-40, potem nicolas robi run nicolas vs real 13-0 gdzie jego glownym asystentem byl w zasadzie rudy, po czym real dochodzi

rodrigueza moim zdaniem troche przechwaliles, jest ok ale nie az tak jak napisales - ja wole llula

caroll - sick sick sick

rudy atletycznie to inna liga, gdyby jeszcze tylko nauczyl sie kiedys odrozniac dobry rzut od zlego... ale w tym wieku to juz chyba za pozno

aha, chytry

to nie jest matt carroll, to troche inny karol :)

No widzę białego Carrolla z dobrym rzutem, to myślę, że Matt, bo innego nie znam.

Co do Rodrigueza (i Alonzo Gee), to bardziej niż o stan faktyczny chodzi mi o porównanie do tego co widziałem w NBA. Gee wygląda tam co najmniej jak Iguodala.

Miałem dokładnie tak samo :]

aha, chytry

to nie jest matt carroll, to troche inny karol :)

ale Matt Carroll wciąż żyje. W NBA 2k12 wciąż jest silent killerem na ostatnie sekundy meczu. Sick !!!

• 2 tygodnie później...

Nie wiem jak u nich z ubezpieczeniem, wiec jak bedziecie dyskutowac to pamietajcie, ze Okur praktycznie nic nie gral w tamtym sezonie z powodu kontuzji (achilles czy plecy, juz nie pamietam) a Williams dopiero w te lato zdolal "naprawic" swoj nadgarstek, ktory go dreczyl rowniez caly poprzedni sezon.

EDIT:

Wczoraj derby Stambulu, Besiktas kontra mistrz Galatasaray i znowu wygrana druzyny Williamsa. 21 punktow, 5 zb, 5 as, w tym 5-8 za trzy. Bez porazki jeszcze w tym sezonie Besiktas. Z filmikow widac, dobrze wspolpracuje mu sie z Erdenem. A i oto potwierdzenie: http://www.youtube.com/watch?v=oEMVLgeF ... r_embedded

• 2 tygodnie później...

nie nie, nie umniejszam jego zasługi. ale wydawało mi się że skoro taki gwiazdor rzuca 50pkt to powinni zniszczyć raczej przeciwnika (który do najlepszych chyba nie należy). btw Besiktas to interesuje się chyba połową NBA: Deng, Gortat, Nene, Odom teraz ... a jak piszą na w/w stronie w zeszłym roku regularnie płacili tylko Iversonowi póki u nich grał. Typowo tureckie podejście widzę 8)