Skocz do zawartości

jazda jazda jurobasket

rw30

Rekomendowane odpowiedzi

Nikt nie ogląda meczu o wyjście z grupy E?

No i Srbija zagra z Rosją. Nice :]

Edit: Ahhhhh, myślałem, ze Parker dostał zapalenia cipki w końcu jak zobaczyłem wynik, ale za chwilę spojrzenie do boxscore a tam TP i JN - DNP. Czyli jest szansa na pokonanie tej wrednej Hiszpanii.

Obydwie drużyny grają jak na swoją klasę z kelnerami - i Grecja i Słowenia nie ma drużyny żeby postawić jakiś realny opór.

Jak Litwa wygra to zagra prawdopodobnie z Macedonią. :] Easy win.

Jedyna niewiadoma to Serbia - Rosja. Nie widzę wielkiej mocy matuszki, ale Serbia na tym turnieju gra nierówno i chimerycznie(np. mecz z Francją - basket totalny a mecz z Hiszpanią -> PRZEPAŚĆ).

Będzie ciekawie w tym spotkaniu.

ten valenciunas tez ma jakies post moves sie okazalo

Oglądałes dziś Kantera? Znów skurczybyk rozpierdzielał w ataku, ale trener nie chciał go za długo trzymac :[

Ale serio, jak w nba w ciągu 2-3 lat nie zacznie robić 20-10 to uznam, że zaprzepaścił talent.

EDIT: Ta trójka nie wpadła w czasie?

ten valenciunas tez ma jakies post moves sie okazalo

Oglądałes dziś Kantera? Znów skurczybyk rozpierdzielał w ataku, ale trener nie chciał go za długo trzymac :[

Ale serio, jak w nba w ciągu 2-3 lat nie zacznie robić 20-10 to uznam, że zaprzepaścił talent.

EDIT: Ta trójka nie wpadła w czasie?

nieee, dzisiaj obejrzalem tylko rzez rudyego fernaneza na reprezentacji francji i łącznie jakieś 3 minuty litwinów

Kanter jest niesamowity, trener Turcji jeszcze bardziej, skoro nie widzi tego co potrafi Kanter

20-10 to bedzie lajt dla niego, 20-10 to robił długimi latami koleś z mojego avatara ;)

dopóki nie zagra to wiedzieć nie będziesz, tak czy inaczej to Macedonia jest chyba najfajniejszą historią w tym Eurobaskecie, a McCalebb im klawo przewodzi, szkoda że my takiego kolesia nie zwerbowaliśmy( nie gadajcie mi o tym no jak mu tam z prokomu :) )

ps. Brawa dla Macedonii pomimo porażki, nawet zresztą w tym meczu fajnie było popatrzeć na ich grę szczególnie na to jak rozgrywają w ataku, i pomyśleć ze to kraj nie większy od Świętokrzyskiego :):(