andy13 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 (edytowane) Niezły pomysł ale coś mi się wydaje, że podczas gry to nie będzie fajnie wyglądało. Zresztą jak dla mnie to PPacers są do natychmiastowego rebrandu, mają chociażby najgorsze logo w NBA. Edytowane 21 Lipca 2015 przez andy13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Chrzanienie. Logo Pacers jest jednym z ładniejszych, a jedyny rebrand, jaki mogliby zrobić, to powrót do strojów z czasów Artesta i JO. To było coś. Z kolei Hill mi Kidda nie przypomina, z tym fryzem to wygląda jak alfons swojej baby. Mam nadzieję, że to tylko wakacyjne malowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Najgorsze logo w nba to zdecydowanie Clippers i Thunder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 (edytowane) Clippers na trzech stopniach podium. Logo Thunder jest tandetne, ale wciąż sto razy lepsze od amatorskiej robótki w paincie, jaką odpieprzyli w LA. Smutno mi. Edytowane 22 Lipca 2015 przez puzonyyx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 (edytowane) Tam da dam, wszystkie ważaniejsze zmiany uniformów na ten sezon (brakuje St. Patrick Day, ale je dawałem wcześniej): Na moje to adidas już ma chyba wbite w NBA po całości i tylko czeka aż im kontrakt wygaśnie. EDIT: Utah Jazz zamieniają loga. To z Notką stanie się teraz pierwszym, to z górami alternatywnym Edytowane 24 Lipca 2015 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Strojom OKC nic nie pomoze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Strojom OKC nic nie pomoze Ja mam jedno wyjście: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Strojom OKC nic nie pomoze Przykra prawda. Ale z tym logo i ogólnie ich barwami, to nie ma szans na coś ładnego z ich strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Proszę nie.... Przecież jak ktoś najebany wróci do domu z zaburzoną ostrością, włączy mecz to pomyśli że to NYK grają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Proszę nie.... Przecież jak ktoś najebany wróci do domu z zaburzoną ostrością, włączy mecz to pomyśli że to NYK grają... Jeżeli nie jesteś w stanie odróżnić stylu gry Knicks od Thunder, bo koszulki mienią Ci się w oczach, to może czas odstawić wąchanie lakieru do paznokci i znalezienie sobie innej dyscypliny sportu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Mi to bardziej Phoenix Suns przypomina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Jeżeli nie jesteś w stanie odróżnić stylu gry Knicks od Thunder, bo koszulki mienią Ci się w oczach, to może czas odstawić wąchanie lakieru do paznokci i znalezienie sobie innej dyscypliny sportu? To chyba Przem jest jego fanatykiem lakieru, a ja przeciwnikiem ale ok . Albo Przem-ów dwóch . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Drake OVO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 (edytowane) Alternatywny Bucks. Edytowane 30 Lipca 2015 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Ja mam jedno wyjście: Kemp nie jest chyba w formie, ale jak rok temu Big Baby był w rotacji to on też może się nada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Kemp nie jest chyba w formie, ale jak rok temu Big Baby był w rotacji to on też może się nada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Wow, Jabari widzę sobie zajada podczas rehabilitacji. Niezłe nóżki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 To zdjęcie jest chyba jakoś zniekształcone. Nie wierzę, że tak wygląda w realu. Nie te proporcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Kamera podobno dodaje 5 kg.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi