Pepis21 Opublikowano 21 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 Tak to jest koszulka na ASG, Conrad potwierdził, powiedział też iż drugi zestaw ma lepsze kolory ale nadal wygląda źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 No i jest już zdjęcie drugiej koszulki i faktycznie jest trochę lepiej ale nie dalej średnio: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 51 minut temu, Pepis21 napisał: No i jest już zdjęcie drugiej koszulki i faktycznie jest trochę lepiej ale nie dalej średnio: Jeżeli to prawda to "średnio" to jest bardzo dużo powiedziane... Myślę, że w przypadku tych Jersey słowo "Tragedia" jest komplementem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 16 godzin temu, Pepis21 napisał: No i jest już zdjęcie drugiej koszulki i faktycznie jest trochę lepiej ale nie dalej średnio: Taka turecka podróbka z dużym logo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Ale gówno Teraz to nawet dla jerseyów nie ma sensu oglądać I jeszcze ta kia zamiast loga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 25 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Ja to też jestem majster, napisałem "ale nie dalej" zamiast "ale i tak dalej". Godzinę temu, josephnba napisał: I jeszcze ta kia zamiast loga... Kia jest od ASG 2016 na koszulkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 13 minut temu, Pepis21 napisał: Ja to też jestem majster, napisałem "ale nie dalej" zamiast "ale i tak dalej". Kia jest od ASG 2016 na koszulkach. W żaden sposób mi to humoru nie poprawia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 2 godziny temu, josephnba napisał: Ale gówno Teraz to nawet dla jerseyów nie ma sensu oglądać I jeszcze ta kia zamiast loga... Logo masz na środku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 25 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 2 godziny temu, josephnba napisał: W żaden sposób mi to humoru nie poprawia :) Jak w sumie chyba nikomu, bo to -po tym jak w 2014 przeniesiono logo z przodu na kark- był drugi etap pod wprowadzenie reklam na koszulki. Z drugiej strony też już trochę człowiek przywykł i nawet zdarza się, że przy nowym sponsorze powie iż stary wyglądał lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 13 godzin temu, Baptizia napisał: Logo masz na środku No tak, nie zauważyłem, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 29 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Oficjalnie zaprezentowano stroje na cały weekend Gwiazd: Wiecej: https://www.nba.com/news/2022-nba-all-star-jerseys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 7 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Parkiet na Weekend Gwiazd: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Cavs wreszcie mają fajne kolory Sam parkiet na ASG też wygląda bardzo fajnie Szkoda że będą z nim kontrastować te paskudne jerseye, kompletnie nie mające nic wspólnego z boiskiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomonba Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 mnie zawsze ciagla do NBA wlasnie przez ta stylistyke, kolory itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 22 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Kolejne przecieki na nowy (źródło twitter @skunwong32) Klasyczna Lakers na 75 lecie istnienia, pierwsza biała koszulka w ich historii (do błękitnej był powrót w sezonie 17/18) niestety z błędem, gdyż nie powinno być żółtego koloru na kołnierzu. Dodatkowo po prawej widać kawałek Suns a u góry City prawdopodobnie dla Spurs. Lakers City, strzelam, że hołd dla Jerry'ego Westa: Nets oraz Heat City czyli recykling. W przypadku Brooklynu jest to biała wersja Basquiata z sezonu 20/21 (ciekawostka, sporo moderów do 2k już rok temu klepali taki strój dla zabawy), natomiast Miami to biała wariacja tegorocznych: Warriors City oraz Klasyczny, przy tej pierwszej nie mam nic do dodania poza tym, że pojawia się motyw róży. Retro to wiadomo, RUN TMC! Logo przyszłorocznego All Star Game i przy okazji potwierdzenie nowych barw Jazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 22 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Kolejne przecieki, tym razem wszystkie dot. Suns. Na zdjęciach kolejno Classic, Statement, City: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 22 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 (edytowane) Jeszcze wincyj przecieków! Matko bosko nigdy tak wcześnie nie wiedzieliśmy co będzie w przyszłym sezoniena będzie mnóstwo lat 90-tych: A teraz kibice Utah Jazz weźcie głęboki wdech, bo to co zobaczycie zrzuci was z fotela: Edit: Kurde nie nadążam wrzucać, prawdopodobnie nowe statementy: Edytowane 22 Lutego 2022 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 23 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Utah Association: Icon: Oraz nieużyty 75th Remix na ten sezon: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 23 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Another day, another leaks. Same statementy jak na razie. Clippers (San Diego Gangstas): Nets: Bucks (Czarny Earned z zeszłego sezonu): Grizzlies (nowy wordmark, choć niepotrzebna zmiana w opór): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 29 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 (edytowane) No i mamy pierwsze oficjalnie zaprezentowane stroje na nowy sezon. Wizards ujawnili swoje City prawie 6 miesięcy (Listopad) przed tym jak pojawią się w sprzedaży czy użyciu: Dlaczego tak wcześnie? Ano dlatego, że w MLB również mają swoje stroje City (City Connect dokładnie gdzie Connect nie oznacza chipa w metce) gdzie Washington Nationals również dostali motyw z Wiśnią (dla ciekawskich: Klik). W przypadku Wizards dojdzie jeszcze parkiet, który zostanie zaprezentowany w późniejszym czasie Edytowane 29 Marca 2022 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi