Raven2156 Opublikowano 23 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Przyznam szczerze, że naprawdę fajne stroje z charakterem! Wyczuwam w nich lekkie nawiązanie do tych z NCAA co jest ciekawym zabiegiem. Poza tym widzę, że mamy kolejną drużynę która podejmuje współpracę z Jordan Brand! Wiadomo coś na ten temat i jak to będzie wyglądało w innych drużynach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 6 godzin temu, Raven2156 napisał: Przyznam szczerze, że naprawdę fajne stroje z charakterem! Wyczuwam w nich lekkie nawiązanie do tych z NCAA co jest ciekawym zabiegiem. Poza tym widzę, że mamy kolejną drużynę która podejmuje współpracę z Jordan Brand! Wiadomo coś na ten temat i jak to będzie wyglądało w innych drużynach? Przeczytaj uważnie post nad Twoim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 23 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Tutaj dla przykładu Pistons z Jumpmanem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Nowe stroje Tune Squad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Wait a minute! Przecież jeszcze w styczniu stroje te wyglądały tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 3 godziny temu, Pepis21 napisał: Wait a minute! Przecież jeszcze w styczniu stroje te wyglądały tak: Za mało "flashy" Dzieciaki tego nie kupią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Charlotte Hornets: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 1 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 Aj ten parkiet jest piękny. Kolory, wzór. Bomba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Parkiet - Mega! Jerseys - Chyba jeszcze lepsze! Ktoś w kadrach Hornets odpowiedzialny za wizualną stronę drużyny wykonuje kawał dobrej roboty i ewidentnie zasługuje na podwyżkę. Aż strach pomyśleć, że parkiet w Charlotte wyglądał kiedyś tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 24 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Przeciek koszulki Raptors zrobiony w sklepie nike (wg KateBDoll autorki twitta z tym zdjęciem). Wygląda na to, że nie długo powinniśmy mieć oficjalną prezentację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 W dniu 25.09.2020 o 01:06, Pepis21 napisał: Przeciek koszulki Raptors zrobiony w sklepie nike (wg KateBDoll autorki twitta z tym zdjęciem) Koszmarne te koszulki. Połączenie czerwieni i czerni zazwyczaj jest ciekawe ale nie w takiej proporcji no i ten wzór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 29 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Nie pisałem o tym, ale są już potwierdzone trzy retro na przyszły sezon. Pierwszy to Memphis Grizzlies i ich strój z pierwszego sezonu w Memphis: Drugi to Dallas Mavericks i ich zielone stroje z lat 80'tych (brak dokładnego przecieku bądź projektu jak wyżej, ale klub potwierdził to na twitterze): a trzecia to Lakers wraz ze strojami z początków gry w LA: Na razie przeciekł shirsey: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Memphis - Genialne i to przez duże „G”! Dallas - Bez komentarza i to przez duże „BEZ KOMENTARZA”... Ten zielony kolor... Czy to jakieś „ciche” nawiązanie do Dallas Stars którzy w tym sezonie zdobyli wicemistrzostwo NHL? No chyba, że faktycznie zmodyfikują to jakoś jednak dla mnie słowo „Dallas” oraz „zielony” w jednym zdaniu bardzo się gryzą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 29 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Nie, to po prostu zwykłe retro. Mavs grali w zielonych koszulkach od 1981 do 1991 roku (Stars grali wtedy w Minnesocie jeszcze). To samo retro (choć adidas spaprał numery wtedy), więc trzymam kciuki aby nike nie powieliło tego błędu) było w sezonie 15/16. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 9 minut temu, Pepis21 napisał: Nie, to po prostu zwykłe retro. Mavs grali w zielonych koszulkach od 1981 do 1991 roku (Stars grali wtedy w Minnesocie jeszcze). To samo retro (choć adidas spaprał numery wtedy), więc trzymam kciuki aby nike nie powieliło tego błędu) było w sezonie 15/16. Mieli jeszcze zielone alternate swego czasu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 2 godziny temu, Vice-kontorezerwowe napisał: YouTubeTV na parkiecie - czas na promocję NBA wzorem innych lig z Ameryki i transmisję spotkań na YT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Bez szału ten parkiet jak cały ten bubel Bez loga drużyny bez kibiców jakoś ciężko mi to oglądać, tym bardziej że i ekipy w finale nie w mój deseń Tych Memphis nigdy nie lubiłem Za to niebieski Lakers to jedyne ich które mi się podobały Zawsze jak grałem przeciwko lal włączałem albo ich biała albo właśnie te Pozostałych nie da się oglądać (wg mnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 4 godziny temu, Pepis21 napisał: Nie, to po prostu zwykłe retro. Mavs grali w zielonych koszulkach od 1981 do 1991 roku (Stars grali wtedy w Minnesocie jeszcze). Zdaje sobie z tego sprawę po prostu obecnie Mavs nie kojarzą się z zielonym kolorem ani trochę - a przynajmniej mi. Musiałem sobie wpisać w Google i sprawdzić żeby w ogóle sobie przypomnieć jak te stroje wyglądały. Kompletnie nie mój klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 5 minut temu, Raven2156 napisał: Zdaje sobie z tego sprawę po prostu obecnie Mavs nie kojarzą się z zielonym kolorem ani trochę - a przynajmniej mi. Musiałem sobie wpisać w Google i sprawdzić żeby w ogóle sobie przypomnieć jak te stroje wyglądały. Kompletnie nie mój klimat. Ten niebieski z retro też mało się kojarzy z Lakers, tym bardziej z taką czcionką Ale czy to komuś przeszkadza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi