badboys2 Opublikowano 7 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 phila nie miala takich strojow? czy kolor sie zmienil? tamte byly niebieskie? knicks maja pecha. sa zkladnikami swoich kolorow. to choelrnie koszykarskie kolory ale praktycznie od poczatku je maja, wiec co by nie zrobili to jest to juz nudne. generalnie poszedlbym na ich miejscu w czarne stroje z pomaranczowo/niebieskimi wstawkami, choc czern to kolor nets, wiec moze nie bardzo chca... wiec jesli nie w te strone to.... maja pecha. moze jakies nawiazanie do miasta mocniejsze? nets swietnie to wykorzystuja... swoja droga to nie mialbym nic przeciwko by knicks zagrali w hwc tych z koncowki 90s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 7 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 32 minuty temu, badboys2 napisał: phila nie miala takich strojow? czy kolor sie zmienil? tamte byly niebieskie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 7 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 @badboys2, 76ers zmienili wordmark z Sixers na Phila, reszta bez zmian. Bucks (co prawda to "City" z sezonu 17/18 w innych kolorach, ale i tak niezła wg mnie): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 8 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 (edytowane) Wizards podobnie jak Sixers z lekkimi zmianami tzn Wordmark zmieniony z Washington na The District oraz flaga DC na gumce zamiast logo DC. Edit, Pacers Statement bądź City (choć raczej to pierwsze): Edytowane 10 Października 2019 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 (edytowane) Clippers zarządzili Nie to samo, ale skojarzenie jest Edytowane 15 Października 2019 przez andy13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 O Cię w morde. Ale bajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 bajka to nowy parkiet LAC na ten sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 16 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 No to sprzedaż koszulek Clipppers powinna znacząco wzrosnąć. Prawdziwe gwiazdy, wzór koszulki super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 16 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Los Angeles Times - nie podobaja mi sie te stroje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 4 godziny temu, agresywnychomik napisał: Los Angeles Times - nie podobaja mi sie te stroje. Mi z kolei wyjebutnie się podobają! Jestem ciekaw czy zrobią też w innych kolorach. Ta jest piękna ale chętnie zobaczyłbym z odwróconymi kolorami Tak czy inaczej chcę! Jedyny minusik to kolorowe logo na gumce spodenek, gryzie się z biało czarnym designem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 17 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Tak nie do końca ten design jest biało-czarny, zakończenia ramiączek są czerwono- niebieskie, przy rozpierdakach na spodenkach też widać ten kolor. Ciekaw jestem czy użyją stylu Compton (kultura gangstersko-hh) jako oficjalnej eksplanacji tego stroju czy jednak się przesraszą i wymyślą coś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 ucinam troche swoja aktywnosc na forum ale wpadlem do tematu o jerseyach bo cos fajnego sie stalo:) pistons zrobili wyprzedaz garazowa dla swoich fanow. wszystkie ciuchy po 7, 8 $. od 80s po zeszly sezon. ludzie powyciagali stroje rodmana, granta hilla za smieszne pieniadze. mega akcja dla kibicow. w 2004 tez zrobili taka wyprz. wtedy sprzedali wszystko z mistrzowskiego sezonu, by kibice czuli sie czescia tego sukcesu. bardzo propsuje! choc sporo pojawi sie na ebayu(juz sie pojawilo....) https://twitter.com/JLEdwardsIII/status/1182681974009421825?s=20 https://twitter.com/JLEdwardsIII/status/1182681974009421825?s=20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 21 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Takie akcje jak ta Pistons to się szanuje. Ptaszki ćwierkają, że w tym sezonie po latach wreszcie wracają do czerwonych koszulek, będą do City z motywem Motor City. Knicks tymczasem oficjalnie zaprezentowali swoje Statement (ta marketingowa gadka <3): https://twitter.com/nyknicks/status/1185904911478857730 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 21 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 na the athletic byl fajny artykul o strojach pistons teal ze wowczas wszyscy ich nienawidzili dlatego szybko powrocono do "normalnych" kolorow, natomiast dzis wszyscy za nimi tesknia i uwazaja za najfajniejsze:) stroje knicks... hm... bywalo gorzej/lepiej, w sumie lepiej niz biale, te ktore byly natomiast nie wiem czy to sprawa tego, ze knicks ssa czy tego, ze maja slabe stroje ale na mnie wrazenia nie robia zadne ich stroje na chwile obecna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 21 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Ja widzę ogólnie jest taka tendencja z latami 90'tymi, że jak kiedyś miano problem z tamtymi koszulkami tak dzisiaj są bardzo mile widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 28 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Kanter zapewne "przypadkiem" zrobił przeciek koszulek City, nawiązanie do Irlandzkich korzeni Bostonu jest od razu widoczne: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Kupa straszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Koszmarek. Na foto po lewej "11" wygląda jakby była źle naprasowana. Ogólnie przypomina mi to jakiś produkt z bazaru, na którym obok warzyw i owoców ktoś sprzedaje też ciuchy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Co to w ogóle za kolor? Sprany niebieski ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi