ptak Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Jak to się może podobać? Nawet Stocktona nie mogłem w tym oglądać. To wygląda jak rzut za 3 Simmonsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 40 minut temu, Vice-kontorezerwowe napisał: miazga Cudo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 (edytowane) Edytowane 28 Sierpnia 2019 przez Mailman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Jazz ma to założyć na 11 domowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Rewelacja. Takich Jazz pamiętam z dzieciństwa Podoba mi się ta swoista moda na retro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 (edytowane) Całość Cavs: Nie powiem, ale sprytnie nike zrobił sobie kieszonkę na swoosha z fali na spodenkach. Edytowane 28 Sierpnia 2019 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Fatalne stroje, szczególnie w porównaniu z tym parkietem, który wyróżniłem wcześniej. Ale fajnie wkomponowane logo sponsora, lux pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Cavs wyglądają gorzej niż myślałem. Połączyli dwa jerseye w jeden i wyszło kipesko. Nie jest to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdxpl Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 oczywiscie to rzecz gustu, ale nigdy nie zrozumiem fenomenu popularności koszulek jazz z tym "górskim" motywem. jesli klasyka to tylko to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 (edytowane) Abstrahując od sentymentu, bo takich Jazz poznałem. Utah kojarzy mi się z mornonami i górami. Ta koszulka (i stosowne logo) pasują do nich. Było po przenosinach z NO zmienić nazwę, bo jest bardzo charakterystyczna, a z Utah nie ma chyba nic wspólnego Nawet dziwniej wygląda niż ten wielki miś w Memphis, o jeziorach w okolicach LA nie mówiąc. Edytowane 29 Sierpnia 2019 przez andy13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 To jest coś co można sobie wytatuować, a nie landszaft z jeleniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Teraz, ptak napisał: To jest coś co można sobie wytatuować, a nie landszaft z jeleniem Przecież właśnie łatwiej nanieść nutkę niż landszaft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Nie zrozumiałeś. Nutka super a nie cepelia z Krupówek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Jest tu na forum jeden taki z nutką jazzu na przedramieniu Pozdro @elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 6 godzin temu, josephnba napisał: Jest tu na forum jeden taki z nutką jazzu na przedramieniu Pozdro @elwariato A czym się różni nutka z jazzu od nutki z piątej symfonii Beethovena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 11 minut temu, Eld napisał: A czym się różni nutka z jazzu od nutki z piątej symfonii Beethovena? Tym samym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Jest mormońska a nie katolicka (wiem, wiem Nowy Orlean to nie mormoni) mam kumpla, który chodził na ich nauki i było wesoło jak się nabijaliśmy z siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Po ostatnich retro to nie wiem czy mamy sezon 19/20 czy może 96/97: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 (edytowane) Clippers przełamali lata 90'te i razem z Blazers oraz Warriors bronią honoru lat 60/70'tych: Przy okazji Warriors wygląda na to, że i w tym sezonie będą mieli dwa throwbacki: To jest domówka z sezonu 62/63 (a używana do bodaj sezonu 64/65 włącznie) czyli pierwszego po przeprowadzce Warriors z Filadelfii do San Francisco. Prawdopodobnie ten strój zostanie założony tylko raz w sezonie w pierwszym meczu u siebie a w pozostałej części sezonu będzie grane "The City". Edytowane 31 Sierpnia 2019 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 dziwna sprawa, bo oni(warriors) chyba nawet w zeszlym sezonie mieli niezapowiedziane(?) hwc w ostatnim spotkaniu sezonu, te z ery WE BELIEVE generalnei to chyba sa 1 ekipa w historii, ktora grala w 2 hwc w 1 sezonie? wczesniej bylo cos takiego? celtics w 96/97 mieli domowe i wyjazdowe, czy knicks, czy raptors? dobrze kojarze? czy tylko mi sie wydaje? generalnie cholernie podoba mi sie nowy kroj strojow w wersji hwc, duzo mocniej sie tym jaram niz w czasach adidasa. czekam tez na pierwsze przecieki strojow the city. pewnie jak wyjdzie 2k20 zaczna sie jakies przecieki... a co do city, dorwalem wreszcie meczowe spodenki lakers the city i musze powiedziec, ze szczegoly miazdza/. na zywo zyskaly masakrycznie te spodenki... fotki wrzucalem na swojego tt https://twitter.com/niewiadomski51/status/1166320911206797313?s=20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi