Pepis21 Opublikowano 12 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Koszulka Lakersów: Moim zdaniem wygląda ona jakby była żywcem wyjęta z lat 90-tych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Moim zdaniem komuś tutaj mocno pomieszały się pliki z wzorami Lakers, Pacers i Kings i wyszło coś takiego. Fatalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 12 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Los Orlando Rockets :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 12 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 (edytowane) Wygląda jak podroba od ruskich ze stadionu Edytowane 12 Października 2018 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 12 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 To teraz coś dla Przemka, tył koszulek Knicks: Dodatkowo retro Warriors: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcelW. Opublikowano 13 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Koszulka Lakersów: Moim zdaniem wygląda ona jakby była żywcem wyjęta z lat 90-tych. Dokładnie, patrzy człowiek i od razu myśli ... SHOWTIME ... Porażka, fest może to LA Sparks :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 13 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 sam nie wiem co sadzic o tym stroju lakers moze jakos obroni sie na parkiecie, roznie to bywa, nie podoba mi sie, ze nad wordmarkiem wrzucili los angeles. jeszcze bardziej mi sie nie podoba, ze los angeles jest inna czcionka niz lakers. te stroje bylyby swietne gdyby usunac czern, paski i napis los angeles zrobic np czyste purple&gold... a dojdzie jeszcze logotyp sponsora... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 13 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Akurat sponsor wg mnie tutaj może być wartością dodaną (nie wierzyłem, że to napiszę kiedyś), bo doda trochę żółtego koloru koszulce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 16 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Nowe buty PG: https://sneakernews.com/2018/10/15/nike-pg-2-5-playstation-gs-release-info/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knt Opublikowano 16 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Nowa kolorystyka, a nie nowe buty :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 18 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Kolejne przecieki z serii "City": Rockets, wiadomo chińczyki dalej dają $: Celtics natomiast nawiązują do bluz rozgrywkowych sprzed pierwszej ery nike'a: Nike tutaj trochę sknociło, bo te bluzy zawsze miały napis Celtics a nie Boston, ale podejrzewam, że dali tak aby się odróżniały w jakiś sposób od domówek vel. association. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Ta koszulka Bostonu wygląda jak tribute dla Sonics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 19 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Chyba wiem do czego pijesz, ale wbrew pozorom jest na odwót. Tamte stroje Sonics z połowy lat 70'tych były zrobione na wzór Bostonu, ponieważ Bill Russell kiedy objął ponaddźwiękowców chciał aby drużyna przypominała Celtów. Kolejne przecieki: Pistons: Warriors: Bulls: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Detroit ma na koszulkach ślad po kołach samochodu? Żeby wyglądali jak postacie z kreskówek, przejechani? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 20 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Motor City w końcu. Pacers, ludzie chcieli Flo-Jo's to dostali: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Coraz gorzej, Pistons i Pacers fatalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 22 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Jak ktoś ma pytania dlaczego wygląda ona tak a nie inaczej, oto odpowiedź: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Coraz gorzej Juz pacers była okropna, ale to co zrobili Wolves odzwierciedla ich umiejętności zarządzania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Detroit ma na koszulkach ślad po kołach samochodu? Żeby wyglądali jak postacie z kreskówek, przejechani? Mi się od razu skojarzyło z: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Indiana to chyba najgorsza jaka widziałem poza fajkowym Orlando w latach 90 na bazarze w Toruniu koło notu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi