josephnba Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 można już gdzieś te koszulki kupić? gdzie najlepiej zamawiać? https://pl.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20180712042922&SearchText=lebron+james+lakers+jersey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 można już gdzieś te koszulki kupić? gdzie najlepiej zamawiać? Lorak, zamawiamy razem? Może taniej będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Lorak, zamawiamy razem? Może taniej będzie. no pewnie. tylko trzeba zasięgnąć rady kogoś, kto się zna. badboys? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Ale czekamy na te nowe wersje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 ja tez chetny iak cos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 12 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 To są nowe stroje czy tylko jakaś alternatywna wersja? Nowe stroje. można już gdzieś te koszulki kupić? gdzie najlepiej zamawiać? Jeszcze nie, 30 lipca jest premiera, ale kiedy trafią do sprzedaży to ciężko powiedzieć, mogą wraz z premierą a mogą dużo dużo później (np. nowych koszulek Nuggets nadal nie można kupić mimo iż minął ponad miesiąc od zaprezentowania ich). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 (edytowane) Nowe stroje. Jeszcze nie, 30 lipca jest premiera, ale kiedy trafią do sprzedaży to ciężko powiedzieć, mogą wraz z premierą a mogą dużo dużo później (np. nowych koszulek Nuggets nadal nie można kupić mimo iż minął ponad miesiąc od zaprezentowania ich). szanujmy się koszulke jamesa to moze i ja bym kupił a kto chce jokica? smok i kto jeszcze? jokic? Edytowane 12 Lipca 2018 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 @jendras te stroje to wizualizacja na podstawie leaku z proporca i plakatu ja bym poczekal do 30, bo wydaje mi sie, ze bedzie inny wordmark ale.... niewykluczone, ze to jest dobry leak co do koszulek, w zeszlym sezonie pojawily sie dopiero we wrzesniu/pazdzierniku z tego co rozmawialem z ludzmi, pojawily sie juz kody do nowych zamowien i sporo z nich to kody lakersow, wiec sklepy w pl moga zamawiac james i durant to flagowce. ich ciuchy i ich klubow w zeszlym roku zalaly rynek w europie i azji. rzeczy cavs i warriors byly dostepne w najwiekszej ilosci i wszedzie. zajrzyjcie sobie na polskie sklepy typu ataf, proballer czy sklepkoszykarza. bluizy rozgrzewkowe, spodnie, ciuchy w wersji authentic, swingman itd. plus taki, ze rzeczy lebrona sie dobrze sprzedawaly, wiec w tym roku rzeczy lakersow zaleja sklepy tak jak przed rokiem gsw i cavs. czyli nie trzeba nic zamawiac z usa, poczekajcie i te rzeczy pojawia sie w PL. najfajniejsze jest to, ze w wersji authentic, ja sie ciesze podwojnie, bo w kilku miejscach jakies tam znizki wyrobilem:p niemniej poczekajcie jak te rzeczy beda w pl a beda:) obstawiam tez, ze skoro cavs juz sa slabi, to nike bedzie cisnelo na ciuchy celtics zeby sprzedac troche wiecej rzeczy bazujac na rywalizacji c's z lakers.... miinus taki, ze wszedzie poza sklepem lakersstore, koszulki beda bez patcha WISH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 że będą bez reklamy to minus? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Jak w dużym sklepie Nike spytałem się o ciuchy z NBA to laska powiedziała, że mają rzeczy Jordana. Dałem sobie spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 12 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 niemniej co z wormarkiem? przeciez to jest ten obecny wordmark. spodziewalem sie, ze zmaczuja wordmark z koszulek z tym w logo Jest też opcja (chociaż to mało prawdopodobne zważywszy na to iż zapowiadają tylko lekki retusz), że logo dopasują do wordmarku, wszak obecny wordmark miał być częścią nowego logo jakie miało wejść wraz ze strojami w 1999 roku: http://rare.design/la-lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 14 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 W logo South Bay Lakers jest użyty ten sam nowy wordmark. Na koszulkach meczowych mają jednak stary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 (edytowane) 2k zaprezentowało rating LeBrona. Przy okazji widać kawałek nowej(?) koszulki. To co widać na renderze trochę się różni od zeszłorocznej (cienie pod numerem), ale jest to też zupełnie coś innego niż z tego sklepu który był linkowany wcześniej. Ciekawe kto jest bliżej prawdy. Edytowane 16 Lipca 2018 przez danny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 2k zaprezentowało rating LeBrona. Przy okazji widać kawałek nowej(?) koszulki. To co widać na renderze trochę się różni od zeszłorocznej (cienie pod numerem), ale jest to też zupełnie coś innego niż z tego sklepu który był linkowany wcześniej. Ciekawe kto jest bliżej prawdy. Pewnie 2k nie moglo "udostepnic" nowych strojow Lakers. Nadal licze na te z przelomu lat 80 i 90. Pomimo ze fanem Lakers nie jestem to sie w taka koszulke z checia zaopatrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 17 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 stroje sa stare ale zastanawia mnie, czy te cienie na numerach nie sa leakiem pojawiaja sie juz po raz kolejny szczerze mowiac wolalbym, by cienie byly takie jak w the city czy 90s, cienie tylko w dol, sa takie.... sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 (edytowane) maly update po tygodniu wordmark ten sam choc ja mam wrazenie, ze jest bardziej przekrzywiony, czcionka numerow jak na okladce nba2k nazwisko bez zmian, za kilka dni powinny byc jakies leaki prawdziwych strojow... ale wszystko wskazuje na to, ze bedzie to, co na proporcu, nie jest zle ale wolalem mocniejszy powrot do 90s https://twitter.com/ArashMarkazi/status/1021838464940036096 Edytowane 25 Lipca 2018 przez badboys2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Lonzo ladnie odprasowany James wygnieciony jak szmata Widac kto jest gwiazdą w lalateam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doniu Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Wolałbym białe numery z fioletowym cieniem. Mam wrażenie, że wygląda to schludniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Padnie rekord koszulek i się okaże ze zysk jest tak duży ze nie trzeba salary dopychac na lepsze nazwiska. Wystarcza znane i ciekawe. I wyjdzie szydło z worka ze to gm zrobi emeryturę. Lbj złapali na długi kontrakt plus stanie się zakładnikiem gimnazjum syna i tabelki all time. Można lecieć w kulki. Lbj nic nie zrobi. Żarty żartami ale dane sprzedaży będą ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi