badboys2 Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 (edytowane) aaaaaaaaaa mowilem! dlatego zastanawialem sie, dlaczego wszystkie fotki na lakersstore z koszulkami lakers maja info "wzor do zmiany" i to wszystkie ze starym wordmarkiem... ten wordmark z koszulek treningowych mi sie nie podoba ale jak wroca numery z cieniem... hm, moze byc fajnie! jedno jest pewne, lakers nieczesto robia zmiany. te obecne stroje miaja prawie 2 dekady... Edytowane 7 Lipca 2018 przez badboys2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 no i fajnie, mogliby tez parkiet zmienic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 no i fajnie, mogliby tez parkiet zmienic. Czy fajnie to się dopiero okaże, ja lubię te obecne koszulki więc trochę się boje, żeby nie zrobili czegoś brzydkiego i wtedy wyjdzie zmiana na gorsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 7 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 (edytowane) Mnie zastanawia kilka rzeczy związane z Lakers, bo o ile o zmianie Nuggets było wiadomo jeszcze przed zeszłym sezonem gdzie Nike się rąbnął i wstawił na stronę ich nowe logo zamiast wtedy obecnego (czy Memphis tam było to ciężko powiedzieć, bo szary a błękitny to pewno nikt nie zwrócił uwagi na to), to Lakers wyskoczyli z tym jak Filip z konopii. Tutaj się zaś rodzą pytania: 1) Czy to było zaplanowane(wiemy, że procesy projektowania trochę trwa) czy to tak na szybko z powodu LeBrona? 2) Jeśli z powodu LBJ-a to biorąc pod uwagę to co napisałem wyżej to może LBJ był już wcześniej po słowie z Lakers (o ile się nie mylę, nielegalne dogadywanie się z drużynami to nie pierwszyzna dla Jamesa)? 3) Czy ten okrągły kołnierzy to tylko placeholder czy faktycznie do niego wrócą (oglądałem concepty Conrada)? A pro po Nuggets, pewno wielu już widziało, ale wstawię: Edytowane 7 Lipca 2018 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 A pro po Nuggets, pewno wielu już widziało, ale wstawię: te stroje są tragiczne, jeszcze te alternatywne od biedy, bo coś nowego, ale serio mieć takie świetną gamę kolorów (błękit i żółć) i zmienić to wszystko na takie bezjajeczny shit... przecież to jest poziom Bobcats, w dwa lata z całkowitego topu na samo dno logo ok, ale to mnie nie pociesza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 8 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Nie kumam Mieli najlepszą możliwą kombinację kolorów i jedne z najlepszych strojów A teraz? Thunder? Gorzej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 8 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 nuggets slabo, skoro wrocili praktycznie do kolorow z 90s, to czemu nie wrzucili zlotych numerow na granatowych strojach? za duzo bieli, slabo sie to zgrywa... generalnie slabo lakers! 1. zmiany beda dotyczyly jeszcze logo. maja byc kosmetyczne ale jednak. nie wiem co zmienia ale tu czuje lekkie podenerwowanie/wqrwienie, mam nadzieje, ze nie spieprza tego. 2. stroje, wrzucam foty, bo nie wszyscy mogli widziec mam nadzieje, ze bedzie cos podobnego, czyli w zasadzie to samo co mielismy w 80/90s tylko zmieniony wodmark. nawet sie to zgrywa (wersja z bialymi numerami, fioletowymi cieniami imo lepsza). idealne bylyby do tego spodenki z pasami bocznymi tak jak w 80/90 ale z tego co widzialem, a proporcu z wizualizacja, nie ma pasow, ale moze graficy nie chcieli sie bawic i tylko przerobili stroj cavs na szybko... zmian w jezioranach sie nie spodziewalem. @Pepis masz racje, ze takich rzeczy nie robi sie w 3 tygodnie.wordmark na stroje treningowe mieli gotowy, wiec pewnie pracowali nad tymi zmianami juz duzo wczesniej. byc moze, przyjscie lebrona bylo dodatkowym bodzcem ale ja obstawiam, ze oni i tak chcieli sie odciac od ery kobego i costam wisialo w powietrzu od jakiegos czasu. z 1 strony sie ogromnie ciesze, z 2 jestem cholernie przerazony, bo to moi lakers. plus taki, ze oni jak robili zmiany to tylko na plus... ostatnie stroje wytrzymywaly po 2 dekady. to calkiem sporo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 8 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Gejowscy projektanci przejęli rynek strojów NBA. Nikomu się nie podoba, tylko tworcom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 8 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Stroje Lakers 10/10, powrot do klasyki az chce sie kupic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 8 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Gejowscy projektanci przejęli rynek strojów NBA. Nikomu się nie podoba, tylko tworcom. LOL co bedzie jak ci wrzuca TECZE na stroje city jazzmanow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Moim zdaniem na minus ta zmiana Lakers. Liczę, że jednak będzie to wyglądało trochę inaczej. A logo, hmmm... zaczynam się obawiać. Ostatnio zespoły chyba idą we wpisywanie logo w koło, oby tego uniknęli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 8 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 LOL co bedzie jak ci wrzuca TECZE na stroje city jazzmanow? Jeszcze zalezy ile kolorow teczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 8 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 W sumie to Jazz już mają tęczę, monochromatyczną ale tęczę. Co do logo Jeziorowców, jak na nie patrzę to jedyną kosmetyką jaką wg mnie mogą zrobić jest usunięcie linii wokół napisu Lakers. Reszta to już by musiała być bardziej gruntowna zmiana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 usuna poziome linie czyli to co jest na wordmarku, bialy obrys sie tez minimalnie zmieni, pewnie usuna czarny z paskow na pilce i wrzuca fiolet... 5 wersja, tego co wrzucil conrad jest nawet bardzo spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 https://pbs.twimg.com/media/DhiwKnnUEAEF5Zi.jpg jesli to nie fake, to IMO swietnie wygladaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 11 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Zdjęcie w lepszej jakości: I link do tweeta Conrada: https://twitter.com/conradburry/status/1016878923903270912 Prawdę mówiąc źle to nie wygląda, ale kurczę mam nadzieję, że spodenki jednak będą takie jak w koszulkach City, bo te są zbyt Celtyckie jak dla Lakersów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Podoba mi się powrót do stylistyki lat 90tych, ale spodenki z tymi skręcającym i jak pijany rolnik lampasami zdecydowanie psują efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 hm nie wyglada to zle, wazne, ze jest w miare czysto, schludnie niemniej co z wormarkiem? przeciez to jest ten obecny wordmark. spodziewalem sie, ze zmaczuja wordmark z koszulek z tym w logo 2 sprawa duzo bardziej podobaja mi sie te wersje conrada gdzie sciagacze wokol szyi sa 2 kolorowe a nie 3 paskowe spodenki tez lepiej wygladalyby z pasami bocznymi.... wiec mam nadzieje, ze to co jest na tych grafikach to nie jest finalny projekt.... zreszta nie zgrywaj mi sie tez cienie. tutaj ida w dol, natomiast conrad wrzucil fote z szatni lakers, gdzie przy tabliczce w szatni mcgee numer ma pelny cien, wiec tu jeszcze wszystko jest mozliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 To są nowe stroje czy tylko jakaś alternatywna wersja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 można już gdzieś te koszulki kupić? gdzie najlepiej zamawiać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi