Pepis21 Opublikowano 10 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Przecieki (poza Suns) retro z NBA Live 18: (też nie wiem o co chodzi z tymi zielonymi rajtkami, prawdopodobnie w grze był "Green week" albo coś) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 TO JEST KD? XDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 10 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Tak to jest KD. Knicks również podpisali kontrakt sponsorski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdxpl Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Przecieki (poza Suns) retro z NBA Live 18: (też nie wiem o co chodzi z tymi zielonymi rajtkami, prawdopodobnie w grze był "Green week" albo coś) mozna gdzieś resztę ekip zobaczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 14 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 (edytowane) Jeżeli chodzi o NBA Live 18 to tu są wszystkie poza Lakersami (aczkolwiek skarpetki potwierdzają, że będą to błękitno-żółte koszulki MPLS): http://www.nba-live.com/new-nba-live-18-roster-classic-uniforms/ Edytowane 14 Października 2017 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 15 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 (edytowane) Lakers retro (z 2k18): Taki bajer na parkiecie Wolves: Koszulki dla G-League: https://twitter.com/conradburry/status/918947296980631553 Edytowane 15 Października 2017 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 jakiez bylo moje zdziwienie, jak wlaczylem 2k18i odkrylem, ze sa juz dostepne:D imo te z 01/02 duzo lepsze, mam meczowe spodenki i uwielbiam je http://www.gettyimages.com/photos/lakers-timberwolves-2002?excludenudity=true&family=editorial&page=3&phrase=lakers%20timberwolves%202002&sort=best#license jersey kilkukrotnie byl bardzo blisko, niestety skonczylo sie na swingmanie hwc z tego sezonu to dla mnie must have, nie wiem jak ale mam nadzieje, ze dorzuce do kolekcji autentyka balla i spodenki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 20 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Debiut dzisiaj przeciwko Pelicans, zdjęcie przedstawia swingmana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 22 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 26 października Bucks nie tylko wrócą do hali Mecca, nie tylko wrócą do koszulek z tamtego okresu, ale również przywrócą legendarny parkiet: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 (edytowane) 26 października Bucks nie tylko wrócą do hali Mecca, nie tylko wrócą do koszulek z tamtego okresu, ale również przywrócą legendarny parkiet Jednorazowy wybryk czy jak? Nie jestem w temacie. Edytowane 23 Października 2017 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 http://www.nba.com/bucks/release/bucks-replicate-famed-mecca-court-return-mecca-game-oct-26/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 23 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Parkiet został już położony w MECCE: Lakers za to oficjalnie pokazali swoje tegoroczne retro: Więcej: http://www.nba.com/lakers/photogallery/1718mpls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Miał już ktoś w ręku te koszulki NIKE? Co jest nie tak z tym materiałem? Dzisiejsza koszulka Greena znów potargana jak szmata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Ja mialem, authentic i mam swingmana adidasa. Swingmana za cholere bym nie porwal, a ten autentyk Nike'a jest strasznie lekki i cienki nic dziwnego ze ten material puszcza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczepanSzczur Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Im dłużej patrzę na nowe stroje Timberwolves, tym mocniej się dziwię jak można było takie gówno zaprojektować. Drużyna z takim logo i takimi tradycjami w temacie zarąbistych strojów akceptuje coś tak nijakiego i kompletnie nie pasującego. Pamiętam jak jakieś sto lat temu grałem w PESa i tam mogłem podobne kreacje tworzyć dla swojej drużyny. Na zasadzie, weźmy sklejmy kilka poziomych pasów i pokolorujmy mniej więcej w barwach klubowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Im dłużej patrzę na nowe stroje Timberwolves, tym mocniej się dziwię jak można było takie gówno zaprojektować. Drużyna z takim logo i takimi tradycjami w temacie zarąbistych strojów akceptuje coś tak nijakiego i kompletnie nie pasującego. Pamiętam jak jakieś sto lat temu grałem w PESa i tam mogłem podobne kreacje tworzyć dla swojej drużyny. Na zasadzie, weźmy sklejmy kilka poziomych pasów i pokolorujmy mniej więcej w barwach klubowych. Prawda, z daleka jak treningówki wyglądają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 totalnie nie zgadzam sie z ocena strojow twolves po1. maja jedne z najfajniejszych spodenek w lidze. proste ale charakterystyczne. po2. koszulka bylaby rownie dobra gdyby dopracowali rmaiaczka. nie podoba mi sie, ze wykonczenia na ramiaczkach sa w innym kolorze niz pasy. imo spokojnie mogli to dopracowac i byloby super. nie sa zbyt skomplikowane, soldne kolory. 3. bardzo fajnie do strojow wprowadzono ten zielony kolor. wystepuje na rozcieciach w spodenkach i koszulkach. niby taka mala rzecz ale robi robote. 4. swietne czcionki, wordmark i numery wygladaja naprawde solidnie. rozumiem, ze ile osob tyle zdan ale ja bede tych strojow bronil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcelW. Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Dziś pierwszy raz zwróciłem uwagę na parkiet LA Clippers. Dla mnie bomba ! Nareszcie odcięli się od tego niebieskiego syfu w trumnie Jeszcze powrót do starego loga i będzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Wiadomo, że zawodnicy każdego roku w Halloween ubierają różne dziwne rzeczy lub akcesoria związane z tym świętem.. Ale buty KAT’a z motywem „Piątku 13’go”.. Po prostu zaje***te! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 1 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 (edytowane) Indiana pokazała swoje "retro": Również i Heat pokazali swoje: Edytowane 1 Listopada 2017 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi