ŁukaszNBA Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Mi logo PLAYOFFS nawet się podoba nie ma jakiejś wielkiej tragedii co do THEFINALS już takich odczuć nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Fajny minimalizm i prostota, mi się podoba, stare logo The Finals nie pasuje juz do obecnej estetyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 21 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 (edytowane) Dla mnie zmiana na minus, szczególnie w przypadku Finałów (Playoffy jeszcze idzie przeboleć). Nudne, brzydkie i kompletnie nijakie, ot zwykły napis jakąś czcionką z Worda, kompletnie nie ma tego czynnika przyciągającego do siebie. Stare logo to zaś klasyki klasyki używane od blisko 30 lat z krótką przerwą (1996-2003), świetnie rozpoznawalne i widząc je od razu wiesz o co chodzi. Teraz NBA ma gorsze logo niż SuperBowl a to jest jakiś wyczyn. Edytowane 21 Września 2017 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Phila to przebiła - ten dzwon na środku to jakiś koszmarek stulecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dworu Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 http://www.nba.com/lakers/wish#third no i jest reklama na koszulkach lakers... a myślałem ze sie ostaną bez Przecież najbogatszy klub a im pare dolców potrzeba z zaśmiecania koszulek ? Pytanie Do sklepu nike wszystko wchodzi 29.09 ? czy jakies swingmany i repliki mialy byc wcześniej ? https://instagram.com/p/BZTlmEsH3FR/ będą i klasyki od nike Ciekawe ile i kogo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczottie Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Lakers podpisali kontrakt z Wish. Masakra. Czy to prawda, że koszulki które będziemy mogli kupić nie będa zawierały reklam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 tak. będą czyste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 21 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 (edytowane) Miami Heat również pozyskali sponsora: Pistons na swój parkiet dali logo sponsora tam gdzie zwyczajowo jest miejsce na nazwę hali: Natomiast ten parkiet Sixers to jest ich alternatywny, który będzie używany przy koszulkach z serii "Comnunity" (prezentacja w zimie tego roku), ich standardowy był gdzieś tutaj w temacie dawany. 29.09 ma wejść wszystko poza oczywiście tymi koszulkami, które nie zostały jeszcze zaprezentowane. Edytowane 21 Września 2017 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sefore Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Przynajmniej to wish jest ładnie wplecione w koszulke.Duże propsy dla grafika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 ale penisowe to wcięcie w kołnierzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Lakers podpisali kontrakt z Wish. Masakra. Czy to prawda, że koszulki które będziemy mogli kupić nie będa zawierały reklam? Czy to tylko ja, czy na tych zdjęciach materiał wygląda jak EU repliki championa, zwłaszcza te grube sztywne kołnierze... to samo z koszulkami Heat, które wrzucił Pepis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 (edytowane) od 9:00 będzie można sobie sprawić w nike store authenic jersey za 729 zł lub swingmana za 329 zł Wybór t-shirtów też spory. Edytowane 29 Września 2017 przez jack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 (edytowane) Phila to przebiła - ten dzwon na środku to jakiś koszmarek stulecia O co chodzi z tym dzwonem? To ma jakiś związek z Philadelphią? Szczerze nie przychodzi mi nic do głowy.. Edytowane 29 Września 2017 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 O co chodzi z tym dzwonem? To ma jakiś związek z Philadelphią? Szczerze nie przychodzi mi nic do głowy.. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Liberty_Bell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 O co chodzi z tym dzwonem? To ma jakiś związek z Philadelphią? Szczerze nie przychodzi mi nic do głowy.. kolega na historii spał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 to od kiedy na historii uczą nas początków USA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Miami Heat również pozyskali sponsora: Pistons na swój parkiet dali logo sponsora tam gdzie zwyczajowo jest miejsce na nazwę hali: scisle rzecz ujmujac,'platinum equity' to jeden z biznesow wlasciciela 'tlokow',toma goresa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 I jak tam Panowie cena koszulek chipowych? Pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 to niezle koszulki.... pytanie takie - czy ktos pamieta az tak podarta koszulke Adidasa?? pamietam odpajace literki z nazwiska albo numery, ale czegos takiego osobiscie nie pamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Poszło na zgrzewie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi