SkoczekS1 Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 No dobra masz. http://i.cdn.turner.com/drp/nba/cavaliers/sites/default/files/styles/story_main_photo/public/141024-scoreboard-758.jpg?itok=9ygK_5jc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Bez tej panoramy to nie to samo.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mxsjvszo Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Bez tej panoramy to nie to samo.... Prawda, z panoramką jeden z ładniejszych parkietów w lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcelW. Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Przypomni ktoś od którego sezonu Cavs ubrali się w inne barwy niż ubierali się zawsze ? Bardzo lubiłem parkiet Cavs z błękitnymi trumnami i mega logiem na środku. Nowa era Cavs jest troszkę sztywna jak dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Zbieglo się z przyjściem Lebrona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 10 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 (edytowane) Przypomni ktoś od którego sezonu Cavs ubrali się w inne barwy niż ubierali się zawsze ? Bardzo lubiłem parkiet Cavs z błękitnymi trumnami i mega logiem na środku. Nowa era Cavs jest troszkę sztywna jak dla mnie. W inne barwy niż zwykle? Jeżeli chodzi ci o czerń/błękit/pomarańcz to były one od sezonu 94/95 do 02/03. Jak przyszedł LeBron to prawie wrócili do swoich oryginalnych barw, a po jego odejściu już wrócili do pierwotnych barw. Kings kolejną drużyną, która od sezonu 17/18 będzie miała sponsora na koszulce: Edytowane 10 Października 2016 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardioka Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 https://twitter.com/cavsdan/status/786685407564038144Czyli chyba będzie ta panorama na nowym parkiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Nuggetsowe throwback jerseye http://imgur.com/a/lKkd4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Kozak stroje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Najlepsze koszulki ever. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Super koszulki. Nie rozumiem jak mozna takie stworzyc i zarazem te ich blekitne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 czy najlepsze ever, tu mam watpliwosci, pacers flo jo, hawks 80/90s, hornets 90s bucks alt 90s czy pare innych chocby celtics, bulls czy lakers... niemniej fajnie, ze wracaja. na ebayu swingmana nike'a mozna kupic za nieduze pieniadze tylko to sa jersey sprzed kilkunastu lat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcelW. Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Mnie osobiście najbardziej brakuje koszulek Mavs z przełomu wieków, Hawks z początku lat 90 oraz Wizards ( Bullets) z czasów Webbera, Muresana,Brenta Price i Howarda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 (edytowane) Mi jeśli pomyślę przez sekundę jakich strojów najbardziej brakuje w lidze to jednogłośnie tych Raptors z samych początków drużyny. Były naprawdę świetne. Edytowane 14 Października 2016 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Mam takiego swingmana T-Maca. Były na 20-lecie klubu w kilku meczach, później już niestety ich nie widzieliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Bardzo podoba mi się nowy parkiet Milwaukee Bucks! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 wciąz ten alternatywny jest goatem w Bux Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 najbardziej brak koszulek SSS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Oraz koszulek Celtics z lat 80... oh wait Tu z kolei mamy nieobiektywny ranking logosów zrobiony 5 miesięcy temu. Jak widać, twórca ingerował w oczodoły malakserem przed dokonaniem właściwych wyborów http://ftw.usatoday.com/2016/05/ranking-best-worst-nba-logos-golden-state-raptors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 najbardziej brak koszulek SSS Jak i calego Seattle, ktos cos wie czy sa jakies szanse kiedys? Czy tylko jak zostane miliarderem? Z koszek fajnych to brakuje mi Rockets w wydaniu z lat 90, te ich obecne od czasow T Maca sa bezplciowe. Koszki Magic te ich swingmany w paski tez klasyka dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi