andy13 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Pacers to liczba mnoga od pacer, czyli nadający tempo (pace = tempo). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 I tak nikt nie wie co to Knicks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 krótkospodenkowcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejj Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Okazjonalne stroje Toroto Toronto Huskies, czyli udana prostota w kolorze deep blue Chinese New Year, czyli pokochajmy chińskie znaczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Liczyłem na "Huskies" zamiast "Toronto", ale i tak są bardzo dobre. btw. ten kosz z pierwszego zdjęcia to chyba najbardziej znany kosz w Toronto (pomijając ACC). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Stroje Huskies rewelacyjne, naprawdę bardzo mi się podobają. W mojej opinii jedne z lepszych w NBA. Generalnie podobają mi się niebieskawe stroje, dlatego no 1. to wciąż Nuggets już od wielu lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stratosfear Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Znakomicie się prezentują te niebieskie stroje, wzorowa prostota. Nie wiem na ile to robota korzystnego zdjęcia, ale są kozackie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 I LOVE IT !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Nom dają radę. Nie to co to gówno z Wizards. Ciekawi mnie czy tylko mnie naciąga jak je widzę, czy jeszcze kogoś? Jak dla mnie TOP1 najbrzydszych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Nom dają radę. Nie to co to gówno z Wizards. Ciekawi mnie czy tylko mnie naciąga jak je widzę, czy jeszcze kogoś? Jak dla mnie TOP1 najbrzydszych. które konkretnie bo już się pogubiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 które konkretnie bo już się pogubiłem Jak dla mnie są zupełnie bez smaku. Nawalone pasków, średnie kolory a la Harlem Globetrotters. Ni kupy mi się to nie trzyma. Te poniżej to były jedne z ładniejszych koszulek evah: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 No to ja mam odwrotnie Navte stare patrzec nie moglem, tymi może jakoś przesadnie zachwycony nie jestem ale zmianę uważam za pozytywną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Te które wrzucił Eld są spoko, prawdziwa tragedia jest tutaj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 (edytowane) Dokładnie, te ostatnie to porażka (chociaż to nawiązanie do historii więc w sumie wielkiego pola manewru nie mieli). Najlepsze (ale dalekie od ideału) stroje Wiz to moim zdaniem te: Edytowane 26 Sierpnia 2016 przez andy13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Tak czy siak żadna drużyna nie ma gorszych strojów w NBA niż Wiz. Przy okazji wygrzebałem ciekawy ranking. http://www.csnmidatlantic.com/photos-ranking-jerseys-nbas-30-teams Z tym, że kompletnie się z nim nie zgadzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Czy w tym roku jakies kluby znowu graja w pizamowatych rekawkach czy wracamy juz na prawidłowe tory? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Tak czy siak żadna drużyna nie ma gorszych strojów w NBA niż Wiz. Przy okazji wygrzebałem ciekawy ranking. http://www.csnmidatlantic.com/photos-ranking-jerseys-nbas-30-teams Z tym, że kompletnie się z nim nie zgadzam. Ja wiem, że jesteś fanem Thumder, ale stary.... to najbrzydsza drużyna w NBA, od strojów, przez nazwę, aż po logo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Ja wiem, że jesteś fanem Thumder, ale stary.... to najbrzydsza drużyna w NBA, od strojów, przez nazwę, aż po logo. No tylko nie mów mi, że nowe logo Clippers Ci się bardziej podoba które to nie odnosi się do niczego. Co do nazwy to co ma powiedzieć np takie Memphis. Gdzie w Tennessee są niedźwiedzie nie licząc zoo? OKC przynajmniej zmieniło nazwę po przenosinach aby jako tako się to kupy trzymało, a tym z krainy whiskey po wylocie z Vancouver nawet to do głowy nie przyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 (edytowane) Clippers to już inna liga, zapomniałem o nich, fakt, bardziej brzydcy niż OKC. Co do Grizz to według mnie, stroje i logo mają bardzo ładne, do nazwy nie przywiązuję tak dużej uwagi, bo Lakers też np nic nie zmieniali, a tacy Pelicans zmienili, żeby pasowała i tak im to super wyszło, że zawsze jak oglądam jakiś mecz z ich udziałem to ryje z ich nazwy Edytowane 27 Sierpnia 2016 przez kungfubestia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi