andy13 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Wygląda jak krasnal bez ręki. Pewnie, że foto jest jakieś spłaszczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Będą w tym roku nowe stroje dla Wolves? Saunders coś wspomniał na ten temat w dni draftu, a teraz nic nie słychać. Swoje nowe stroje pokazało kilka klubów, a o Timberwolves ciszaaa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Będą w tym roku nowe stroje dla Wolves? Saunders coś wspomniał na ten temat w dni draftu, a teraz nic nie słychać. Swoje nowe stroje pokazało kilka klubów, a o Timberwolves ciszaaa... chyba nie. Stronkę wcześniej masz fotkę z ważniejszymi zmianami uniformów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Akurat Minny ma według mnie jedne z najlepszych strojów obecnie. Nie widzę potrzeby zmiany na siłę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) Stroje Raptors (w końcu): Więcej tutaj Zgrabne całkiem są. Parkiet Raptors: Dla mnie zmiana kompletnie nie potrzebna, wystarczyło lekko przerobić obecny parkiet. PS: Tak myślę, ale ten temat dobrze by było chyba przenieść do działu "NBA" Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Mogą być choć nadal mi brakuje dinozaura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Brak fioletu i dinozaura na minus ale reszta ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Ta piłka ze smugami jest efektowna, ale nijak nie pasuje do nazwy drużyny. Ewidentnie czyta się tam "E" i jakoś mnie to razi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Jak dla mnie spoko. Ładne kolory parkietu. Fajnie, że dali liść klonowy na strój. Rebrand ogólnie na plus, najsłabszy element to właśnie logo. Dinozaur może wróci niedługo w alternatywnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Ta piłka ze smugami jest efektowna, ale nijak nie pasuje do nazwy drużyny. Ewidentnie czyta się tam "E" i jakoś mnie to razi. To przecież zadrapania po pazurach dinozaura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 No wiem, ale ewidentnie tworzą one literę "E". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) Zmiana logo w stylu Clippers, Owszem trochę ładniejsze to jest od lac, ale wciąż do dupy Szkoda, bo wg mnie mieli jedno z najfajniejszych. Mało ich oglądam, bo grają mega nieciekawy basket ostatnio, wiec siexjakos te 4, może 5 razy w sezomie przemecze Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Ta piłka ze smugami jest efektowna, ale nijak nie pasuje do nazwy drużyny. Ewidentnie czyta się tam "E" i jakoś mnie to razi. Super, od dzisiaj też będę tam widział jakieś 'E'. Dzięki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Fajnie, że dali liść klonowy na strój. Liść klonowy był już wcześniej na karku, ale w tym sezonie z racji przeniesienia logo NBA na kark to zniknął. Fioletu brakuje cholernie i dinozaura też to się z wami zgodzę, te piżamki z pierwszych lat były świetne. Swoją drogą Drake niczym Jay-Z zrobił przedprezentację koszulek występując w wersji "Ovo" na kocnercie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 To chyba Przem jest jego fanatykiem lakieru, a ja przeciwnikiem ale ok . Albo Przem-ów dwóch . Co to za obmawianie za moimi plecami huh? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Pierwsze spojrzenie na chińskie koszulki Wizards: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 What the fuck is that shit?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Denver NOP i Memphis są super. Poza tym widać klimat Nike, bo trochę pachną piłkarskim koszulkami te jerseye. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi