Pepis21 Opublikowano 11 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2024 Mavs zmienili parkiet: Pelicans natomiast zrobiło małą poprawkę mianowicie Fleur-de-lis są jaśniejsze: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 16 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2024 (edytowane) Mavs: Suns: Heat: Raptors: Edytowane 16 Października 2024 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 17 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2024 Spurs: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 17 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2024 Godzinę temu, Pepis21 napisał(a): Spurs: Czcionka z czasów kiedy wyszedł pierwszy shaft Spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 21 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 Celtics: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 22 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2024 20 godzin temu, Pepis21 napisał(a): Celtics: Co mam napisać? No szału nie ma. W sam raz na disco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 22 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2024 Cavs: Parkiet Jazz do nowych trzecich (tych co będą od nowego roku) oraz City: Parkiet retro dla Kings: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 22 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2024 Celtics zbyt oczojebne, w porównaniu z zeszłorocznym i w ciemnych odcieniach to kupa Cavs świetne, dawno nic mi się od nich tak nie podobało Kinga nostalgicznie, aż mam chęć odpalić białą czekoladę z Webberem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 26 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2024 Pelicans: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 28 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2024 Via Itstheshorts: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 30 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2024 Nuggets: Wygląda na to, że Macy's mają już większość jak nie wszystkie swingmany wystawione na sprzedaż mimo iż do oficjalnej premiery jeszcze 15 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 30 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2024 Nuggets mający jedne z najlepszych barw, których kombinacje mogą dać mnóstwo fajnych rzeczy, robią coś tak bezpłciowego że aż mi się smutno zrobiło Pels piękny kolor, ale to nola psuje całkowicie efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 31 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2024 W dniu 26.10.2024 o 22:52, Pepis21 napisał(a): Pelicans: Takie pod Halloween Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 31 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2024 Spodenki Rockets: Cały motyw oparty jest na banerach mistrzowskich a logo jest bezpośrednim logo jakie mieli na środku parkietu z czerwonym kołem środkowym włącznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 2 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2024 Bulls mieli zaprezentować City 14.11, ale być może pod wpływem przecieków zrobili to dzisiaj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2024 19 godzin temu, Pepis21 napisał(a): Bulls mieli zaprezentować City 14.11, ale być może pod wpływem przecieków zrobili to dzisiaj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 3 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2024 Grizzlies: Kings: Pacers, Wolves, Mavs: Lakers (ale one już były oficjalnie zaprezentowane), Warriors oraz Suns: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 3 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2024 @Pepis21 wszystkie co teraz wrzuciłeś, to jakoś tak bazarowo wyglądają, nie wiem czy to kwestia materiałów, ale jak kupowałem kilkunastoletnie koszulki te x lat temu to prezentowały się lepiej niż te Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 3 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2024 Pistons chyba przegrali w jakimś zakładzie i musieli oddać koszulki Kingsom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 6 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2024 W dniu 3.11.2024 o 20:19, P_M napisał(a): @Pepis21 wszystkie co teraz wrzuciłeś, to jakoś tak bazarowo wyglądają, nie wiem czy to kwestia materiałów, ale jak kupowałem kilkunastoletnie koszulki te x lat temu to prezentowały się lepiej niż te Masz rację, na niektórych fotkach te swingmany wyglądają tragicznie. Najcześciej jest to rozmiar 40 jak zauważyłem. Kilka kolejnych fotek Mavs: k I jedna Nuggets: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi