Raven2156 Opublikowano 10 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 Już niejednokrotnie zwracałem na nią uwagę ale w mojej opinii ten minimalizm połączony ze świetną kolorystyką robi robotę! Mega fajny jersey. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 10 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 42 minuty temu, Raven2156 napisał(a): Już niejednokrotnie zwracałem na nią uwagę ale w mojej opinii ten minimalizm połączony ze świetną kolorystyką robi robotę! Mega fajny jersey. Nice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 10 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 1 godzinę temu, Raven2156 napisał(a): Już niejednokrotnie zwracałem na nią uwagę ale w mojej opinii ten minimalizm połączony ze świetną kolorystyką robi robotę! Mega fajny jersey. Wyglada jak opakowanie podpasek tbh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 10 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 (edytowane) 48 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Wyglada jak opakowanie podpasek tbh. Xd zgadzam sie, na Filipinach robią lepsze designy pod mecze miedzy dzielnicami Barangay 7 vs Barangay 13. Edytowane 10 Stycznia 2024 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 12 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 Przeciek strojów na ASG. Typ pisze, że nie wie co jest West a co East, ale raczej nie będzie nic zaskakującego jeśli czerwony okaże się West a granatowy East: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 12 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 Godzinę temu, Pepis21 napisał(a): Przeciek strojów na ASG. Typ pisze, że nie wie co jest West a co East, ale raczej nie będzie nic zaskakującego jeśli czerwony okaże się West a granatowy East: Od kilku lat nie grają przecież East vs West tylko Giannis vs lebron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 12 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 Fajne, bez przesadzonych wzorów,,proste i fajnie dobrane kolory Mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 Wyglada to jak z H&M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 12 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 3 godziny temu, RonnieArtestics napisał(a): Od kilku lat nie grają przecież East vs West tylko Giannis vs lebron Ale wiesz ,ze w 2024 wracają do starego formatu - Wchód kontra Zachód Czy po prostu umknęła ci ta informacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 12 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 Godzinę temu, ely3 napisał(a): Ale wiesz ,ze w 2024 wracają do starego formatu - Wchód kontra Zachód Czy po prostu umknęła ci ta informacja? Umknęła a zresztą we wrzuconym linku jest Doncic na niebieskiej koszulce i Brown, czyli gracz zachodu i wschodu, więc teraz Tymbardziej mnie zaskoczyłeś tą informacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 2 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a): Umknęła a zresztą we wrzuconym linku jest Doncic na niebieskiej koszulce i Brown, czyli gracz zachodu i wschodu, więc teraz Tymbardziej mnie zaskoczyłeś tą informacją. Może oni coś wiedza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 13 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 Design został zatwierdzony i zlecony do produkcji zanim Silver przywrócił pierwotny format stąd All-Star na koszulkach oraz Brown i Doncić na granatowej koszulce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 13 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 Zdjęcia spodenek via @nicekicks i @itstheshorts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 14 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2024 Jak dla mnie te stroje na ASG są naprawdę przyjemne dla oka. Minimalizm w fajnej formie. Jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 17 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2024 Na parkiet nie ma co zbytnio patrzeć jako parkiet sam w sobie, ale ciekawsze jest logo ASG na nim. Wygląda na to, że w 2026 Weekend Gwiazd odbędzie się w Mieście Aniołów w Intuit Dome. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 17 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2024 4 godziny temu, Pepis21 napisał(a): Na parkiet nie ma co zbytnio patrzeć jako parkiet sam w sobie, ale ciekawsze jest logo ASG na nim. Wygląda na to, że w 2026 Weekend Gwiazd odbędzie się w Mieście Aniołów w Intuit Dome. Przecież to jest potwierdzone info już od dwóch lub trzech dni W dniu 14.01.2024 o 17:13, Raven2156 napisał(a): Jak dla mnie te stroje na ASG są naprawdę przyjemne dla oka. Minimalizm w fajnej formie. Jestem za. Też tak uważam, są zajebiste Meczu tradycyjnie nie obejrzę, ale jerseya może sobie sprawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 17 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2024 20 minut temu, josephnba napisał(a): Przecież to jest potwierdzone info już od dwóch lub trzech dni Faktycznie, dzisiaj w nocy oficjalnie to ogłosili, musiałem przeoczyć. W takim razie można sobie popatrzeć na wnętrze nowej hali Clippersów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 1 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2024 Parkiet na ASW: Koszulki na Rising Stars do którego nie wzięli Sochana: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 2 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2024 Fajny parkiet, fajne stroje. Czuć klimat Indiany! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2024 14 godzin temu, Pepis21 napisał(a): Parkiet na ASW: Koszulki na Rising Stars do którego nie wzięli Sochana: Gdyby Pop przestał nim grać na PG w listopadzie czy w połowie grudnia Jeremiasz miałby duże szanse na występ Wreszcie wszystko wygląda fajnie Jeszcze żeby tylko poziom tych spotkań wrócił do akceptowalnego i można obejrzeć Dlaczego na rasing są cztery stroje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi