josephnba Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Ja się serio zastanawiam czy wy widzicie różnice w tych parkietach Kolory Suns są stworzone do robienia świetnych rzeczy Jedyne ich którem mi się nie podobały to chyba tylko te z czasów Nasha i Amare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 14 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Kolejne przecieki. Warriors, spodenki dla Jazz i koszulka dla Heat i jedna niezidentyfikowana. Do tego w prawym rogu stare spodenki Jazz, które nie wiem co tam robią: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Tam pod spodem z tymi gwiazdkami? Dziwny pomarańcze jak na 76ers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 14 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Magic w tym roku na 35 lecie maja miec jakis oldschoolowy stroj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 8 minut temu, Reikai napisał(a): Magic w tym roku na 35 lecie maja miec jakis oldschoolowy stroj. https://www.nba.com/magic/news/orlando-magic-unveil-new-logo-for-35th-anniversary-season-20230615 Filmik świetny https://spotify.link/BgGSq4jb5Cb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 14 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 3 godziny temu, ignazz napisał(a): Tam pod spodem z tymi gwiazdkami? Dziwny pomarańcze jak na 76ers. Tak. Nie wiem co jest, kolor pomarańczowy i wzorek podobny do tego co mieli Thunder w tym sezonie. 3 godziny temu, Reikai napisał(a): Magic w tym roku na 35 lecie maja miec jakis oldschoolowy stroj. Będą mieli wraz z parkietem, prezentacja jutro. Wszelkie przecieki mówią o niebieskim stroju z czasów T-Maca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 16 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2023 Jest i strój: Poszli w wersję z lat 1998-2000 jeżeli chodzi o spodenki, natomiast w koszulce wordmark nie jest z championowej meczówki a z ich autentyków/replik wzięty. Jest też i parkiet: Który jednak nie jest stricte retro a faxubackiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 16 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2023 (edytowane) Hill & Tracy Jak świetnie się oglądało te kilkanaście spotkań tej pary Grant byłby idealnym Pippenem Plus zawsze jak ich wspominam przypomina mi się skrajny debilizm Riversa, który zjebał sprawę z Duncanem Już po tej jednej akcji powinni go dożywotnio relegować z ligi Edytowane 16 Września 2023 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 23 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 Nadrabiamy zaległości. Na pierwszy ogień retro Timberwolves, tym samym mamy już wszystkie 4 drużyny z retro w tym sezonie. Parkiet Pelicans: Jazz ma nowego sponsora na koszulce: Dodatkowo wraca nazwa Delta Center jako nazwa hali. Parkiet City dla Spurs (przy okazji ich hala zwie się teraz Frost Bank Center): Do tego mockup koszulki City (na który wiadomo trzeba brać poprawkę): Lepsza fota City dla Warriors: Prawdopodobna inspiracja to ulica Lombard w SF oraz tramwaje (co jest widoczne nad metką). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 23 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 Te biale Minny wygladaja bardzo spoko choć mam wrazenie ze je juz gdzies widzialem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 23 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 Oficjalnie Spurs wypuściło konkurencję dla tych moro na najgorsze stroje ever Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 28 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Retro Jazz: Podoba mi się, że jak i trzecie Celtics tak i Jazz dostało uaktualniony wzór spodenek na rozpierdaku, mam nadzieję, że doczekam się aż domowe i wyjazdowe Celtics również dostaną ten styl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 29 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 (edytowane) Te retro Jazz mega fajne! Zarówno parkiet jak i stroje. Edytowane 29 Września 2023 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 29 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 Przecieki City. Na początek Chicago z nawiązaniem do Chicago Stadium i warmupów z lat 80-tych: Mavs z podpisem Leona Bridgesa nad metką: Wemby w spodenkach od City: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdxpl Opublikowano 30 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 Jazz klasa, to Bulls i Mavs wygląda jak z chinskiego centrum c***ozy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 30 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 3 godziny temu, pdxpl napisał(a): Jazz klasa, to Bulls i Mavs wygląda jak z chinskiego centrum c***ozy Zgadzam sie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 30 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 3 godziny temu, agresywnychomik napisał(a): Zgadzam sie xD Tez sobie tę przypomniałem jak zobaczyłem Bulls. Obie koszmarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 1 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2023 (edytowane) Jedziemy dalej. Spodenki dla Wizards (którzy okazali się być tymi niezidentyfikowanymi ze zbiorczej fotki), Clippers i Pacers: Oraz koszulka Heat: Więcej fotek: https://www.instagram.com/p/CxNz3jGR3MU/ Edytowane 1 Października 2023 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 2 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2023 Nie śpimy, lecimy dalej. Raptors jak zwykle OVO, ale tym razem w końcu poszli w złoto (generalnie wg mnie powinno rotować między czarnym, biały a złotym jeśli nadal chcą się lizać z Drakem przy City): Kings, nawiązanie do Royals: Heat na koszulce dostało nowego sponsora, firmę Carnival, która... należy do właściciela Heat: Hornets natomiast podpisali z Mr. Beastem (jakiś youtuber): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 3 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 Ładna ta Kings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi