Skocz do zawartości

Kadra Polski u18

Wojtas

Rekomendowane odpowiedzi

"Tak jak mówiliśmy, na poziomie juniorskim będzie występował brak stabilności formy na przestrzeni spotkania - Polacy mieli już 13 punktów przewagi, teraz jest 10, Słoweńcy mają piłkę"

Ponitka przec***

Niedźwiedzki Mehmet Okur second coming

Karnowski to trochę Robin Lopez w ataku

to akurat u turasów popularne zarówno imię jak i nazwisko :P

No i w pizdu ...dobra gra przez 3 kwarty i końcówka... na koniec brak obrony, dać sobie zbierać piłki w takim momencie, straty no i niestety. Ale przed nami kolejne 3 mecze!

Jak jesteśmy przy porównaniach to Tomasz Gielo to wypisz wymaluj wygląda na taki polski odpowiednik takiego białego chudego rosjanina co to w barwach JAZZ trohę pogrywał 8)

Niby wybral uniwersytet Liberty. Kosi wiesz coś na temat tej uczelni czy jakikolwiek gracz od nich zagoscił kiedys w NBA.Bo jak dla mnie to własnię Gielo obok Ponitki a nie Karnowski ma jakieś tam iluzoryczne szanse na chociąz solidną gre w Europie..

Gielo mi przypomina Tayshauna (z wyglądu), ale jest chyba tweenerem, a mnie tweenerzy nigdy nie przekonują. Choć może na warunki lig europejskich nie jest tweenerem? Nie wiem, nie znam się.

Mój brat grał przeciwko części z tych gości i mówi, że największym napierdalaczem jest Niedźwiedzki i że Niedźwiedzki w tym roku niszczył Karnowskiego w mistrzostwach Polski - niestety mój brat nie jest wiarygodnym źródłem informacji.

Niedźwiedzki - Okur

Karnowski - ? Yao? Albo Caracter, jak grał w NCAA

Ponitka - Sprewell albo Drexler

Michalak - McGrady circa 2006 albo późny Grant Hill z trójką

Grochowski - Aaron Brooks meets Baron Davis

Gielo - Kirilenko

podobno chlopoczki na kacyku wybiegly i nic nie pokazali

ogolnie polski standart czyli wszystkofajnie jak jest sie w szkole ale jak przychodzi co do pieniedzy to kazdy sie zadowala 2jka na reke a biorac pod uwage dlugosc karier to za 15 lat - kierowca taksowki: bylem wicemistrzem do lat 16 w kosza i gralem z amerykanami cos jak te artykul z wyborczej o Cousym , Russellu i reszcie