Skocz do zawartości

lato 2011

rw30

Rekomendowane odpowiedzi

http://espn.go.com/nba/story/_/id/73294 ... -agreement

• A new "renegotiation and extension" provision allows an existing contract to be renegotiated so the player is paid a smaller amount over a longer period, but the player's salary cannot decrease by more than 40 percent. Renegotiations previously could only increase a player's salary.

Renegocjacja istniejącego kontraktu z możliwością zmniejszenia go o nawet 40%? Ciekawe, który gracz by się na to zgodził... w każdym razie ciekawa opcja.

ale clipps i tak muszą wyrównac jordana.

clevland wykorzystaja amnestie na davisie ale licytowac sie o niego beda druzyny z cap roomem.

nene podpisze cos kolo maxa, albo w denver albo w houston

Kiedyś było info, że Davis chce iść do big city, big team - Knicks albo Lakers. Ciekawi mnie, czy i kto jest w stanie zainwestować więcej niż pełne MLE, które mogą mu dać NYK.

Ignaś, pierniczysz.

Jefferson to scrub dla każdej liczącej się drużyny, fajnie wygląda w RS w jakiś Bucks czy innych a jak przychodzi gra o stawkę i trzeba coś pokazać znika.

przepłacony ale jednak Jefferson w zeszłym roku 135 trójek chyba usadził na ponad 40% czyli na coś tam się zdawał

dlaczego cuban mialby nie wyrownac tej oferty?!

qrwa battier w heat to duzy upgrade dla defensywy.

dlatego że już powiedział że chce być pod kreską w nastepne lato żeby podpisać Williamsa, prosta sprawa repety być nie musi jak na dłuższą mete zbudują dobry team, Cuban bardzo mądże robi.

no szkoda. Z drugiej strony 11mln/sezon to mimo wszystko dużo, mam nadzieję, że LAC nie przepłacą.

11 mln za Deandre Jordana :shock: pare spotkań widziałem Clips w zeszłym sezonie, on też pare niesamowitych spotkań zanotował, no ale to jakieś kpiny chyba są, przeciez meczów gdzie go zupełnie nie było całkiem sporo można naliczyć a kaska jak dla allstara prawie

lakers mieli podobno przybity deal, po czym go odwolali w ostatniej chwili.

demps jest bardzo niepocieszony.

mitch, co ty kombinujesz?

co do andre jordana, moze widzialem zly mecz ale w 1 ze spotkan vs lakers wygladal masakrycznie. robil postep z meczu na mecz i wygladal jak bynum 07/08 sprzed urazu.

nie zapominajcie, ze w tej lidze nie daje sie kasy za to co ktos gra, tylko za to, co ktos moze grac.

nie zapominajcie, ze w tej lidze nie daje sie kasy za to co ktos gra, tylko za to, co ktos moze grac.

tak i dlatego większosc grajków jest mocarnie przepłacona :? DeAndre Jordan to zadunkuje zablokuje no i łapać piłke niezgorzej potrafi, plus jest silny i atletyczny czyli możliwe że sie ktoś podpali i go zakontraktuje za takie "głupie" pieniadze.

11 mln za Deandre Jordana :shock: pare spotkań widziałem Clips w zeszłym sezonie, on też pare niesamowitych spotkań zanotował, no ale to jakieś kpiny chyba są, przeciez meczów gdzie go zupełnie nie było całkiem sporo można naliczyć a kaska jak dla allstara prawie

Zdecydowanie za dużo... Teoretycznie niby warunki fizyczne się zgadzają, jest młody, twardy - ale z drugiej strony kompletnie pozbawiony talentu w ataku. Szczerze mówiąc nie wiem czemu tak dużo ludzi mówi o nim jako o bardzo perspektywicznym graczu - mnie aż tak nie zachwyca, mimo, ze nieźle uzupełnia się z Blakiem. No ale może ja czegoś nie widzę...

Z ciekawostek:

The 2001 NBA Draft in the news today: Chandler (2) in play in NY, Curry (4) & Battier (6) sign with Heat. And Kwame (1) is still out there.

A no i obok Prince'a Jerebko w Pistons za 16 mln/4 lata

joeD nadal bryluje, nie ma to jak podpisac mlodego SF 16/4 i tego samego dnia starego SF za 30/4

Z ciekawostek:

The 2001 NBA Draft in the news today: Chandler (2) in play in NY, Curry (4) & Battier (6) sign with Heat. And Kwame (1) is still out there.

A no i obok Prince'a Jerebko w Pistons za 16 mln/4 lata

joeD nadal bryluje, nie ma to jak podpisac mlodego SF 16/4 i tego samego dnia starego SF za 30/4

Mając nadal w składzie kolejnego młodego, zdolnego SF, w postaci Daye'a - zmarnują chłopaka, jak nic... :?

lakers mieli podobno przybity deal, po czym go odwolali w ostatniej chwili.

demps jest bardzo niepocieszony.

mitch, co ty kombinujesz?

o co tu chodzi? najpierw ze plotki ze szanse bardzo male albo wcale, pozniej ze transfer zaklepany tylko lakers rezygnuja... wtf?

ale podobno dalej negocjuja... moze mitch chce ugrac cos jeszcze na tej wymianie? zeby sie nie przejechal tylko