Skocz do zawartości

Heat - krucjata

Alonzo

Rekomendowane odpowiedzi

od dawna wiadomo ze wpierdziela koksy, jak tylko buzka mu sie zaczela zaokraglac. u lebrona jest podobnie ze szczena (i wlosami). zobaczymy jak dlugo ciala wytrzymaja i zalezy co dokladnie biora, niektore koksy mocno wysuszaja stawy. musza tez brac cos na ochrone stawow

szczena Ci sie tak rozrosla? nie wiem czy koksowales...

nie koksze, ale mi tez twarz sie zaokraglila (przybralem 20kg od kiedy zaczalem cwiczyc ale jestem nizszy od Ciebie z 15cm), to normalne jak sie nabiera miesni (i lat), do tego szyja robi sie grubsza i tez ma to wplyw na optyke. ale nie w takim stopniu.

na mono policzki tez robia sie bardziej pelne ;) ale u nich twarz sie zmienia a nie zaokragla

w nba chyba nie ma kontroli

kontrola antyjaka w NBA?

bo chyba nie antydopingowa

takiej masy jaką ma chocby Howard na sucho nigdy nie zrobisz, tego co zrobił z siebie LBJ z wydatkiem tłuszczu ponizej 3% też nie, bo wtedy musiałby wygladać chyba tak post-3742-13821811247759_thumb.jpg

nie chcę przypominac jak to USA nie godziła sie przed chyba ostatnimi IO (a może wcześniejszymi) na badania swojej kadry koszykarzy i jakie potem głosy sie pojawiały w prasie...

a własnie niech mi ktoś powie jak wam sie podobało podejscie Jamesa do gry po floaterze airbalu w ostatniej akcji i to jak dał przykład walecznoci przy powiocie do D.

Nie chce tutaj zaczynac walki na noze jaki to James ch**owy/zajebisty tylko poważnie pytam, bo mi sie to nie podobało, ale ze przeciez uchodzę za hatera nr.1 LBJa to pytam innych

Edytowane przez josephnba

Nikt, dosłownie nikt, nie byłby w stanie wytrzymać pełnego sezonu w NBA, bez wspomagaczy. To jest chyba jedyna liga świata, gdzie gra się mecze dzień po dniu, pokonując duże odległości, śpiąc o kilka godzin za mało. Wiadomo, mecz koszykówki, nie wykańcza pewnie aż tak jak piłkarski, ale jednak. Nie wierzę w to po prostu.

znam kickboxera ktory wyglada tak samo (wieksze kaptury, mniej widoczna krata na brzuchu) i zrobil to bez kłucia czy orali (te sa bardziej szkodliwe). moze ma lekko wyzszy bf ale taka sylwetke mozna wypracowac

jednak w nba trudniej utrzymac taka sylwetke przy takim natężeniu treningow i spotkan, przy prawie zerowym czasie na odpowiednia regeneracje. to proste ze trzeba sie jakos wspomagac

Edit: mecze koszykowki bardziej obciazaja ogranizm niz pilkarskie, do tego odbywaja sie czesciej

znam kickboxera ktory wyglada tak samo (wieksze kaptury, mniej widoczna krata na brzuchu) i zrobil to bez kłucia czy orali (te sa bardziej szkodliwe). moze ma lekko wyzszy bf ale taka sylwetke mozna wypracowac

jednak w nba trudniej utrzymac taka sylwetke przy takim natężeniu treningow i spotkan, przy prawie zerowym czasie na odpowiednia regeneracje. to proste ze trzeba sie jakos wspomagac

Edit: mecze koszykowki bardziej obciazaja ogranizm niz pilkarskie, do tego odbywaja sie czesciej

Jesteś pewien, że mecze koszykówki bardziej męczą niż piłkarskie. Przecież, często gęsto, zawodnicy środka pola, czy boczni obrońcy, mają ~10km w nogach, wiadomo, koszykówka jest intensywniejsza, ale mimo wszystko gra się na mniejszym ponad 2 razy placu, jest więcej przerw, no i gra się jednak prawie 3 razy krócej. Więc nie wiem. Swoją drogą, te najlepsze kluby grają co 3 dni, więc to też kolejny aspekt.

pamietam ze przed tymi IO o których wspominałem USA jednak musiało poddać sie kontroli, ale nie umilkły głosy, ze po pierwsze sprawdzano mniej dokładnie i na innych zasadach (ponoc D.Stern maczał w tym swoje nieskazitelne paluszki), a po drugie później niz wszystkich innych uczestników turnieju...

generalnie kazdy wiedział, ze gdyby wycofano USA ogladalnośc kosza na IO spadłaby pewnie o jakieś 50%...

Nie trzeba brać koksów, w usa suple są tak mocne, że mają prawie właściwości anabolików, na dodatek oni z taką kasą mogą sobie pozwolić na dietę w której ilość węgli wystarcza do ćwiczenia/meczów, a reszta to białko najlepszej jakości. Hormon wzrostu jest czymś więcej niż sterydem. Pobudza wszystko, od przysadki aż po jądra i wtedy mięcho rośnie jak na drożdżach, spójrzcie na Stalone'a teraz, 60 lat a budowa jak rzeźba (skoksowana rzeźba).

Super technika + super dieta + super odpoczynek = mięcho najwyższej jakości *

Na pewno czymś się faszerują, ale i bez sterydów można coś takiego zrobić.

U Wade'a zauważyłem, że zawsze jak rusza sezon to waży ok 105kg. Musi robić wtedy masę. Na playoffy waży z pewnością 10kg mniej, zobaczcie jacy są pod koniec sezonu wysuszeni. Przez 4 miesiące ostrego treningu (*) można zrobić 15-20kg z czego 30% może być super mięskiem. ;)

przeciez oni sa bardzo proporcjonalnie zbudowani , gdyby brali jakies sterydy byliby o wiele wieksi , kazdy z nich ma wlasna silownie w domu , po wadzie zreszta widac ze lubi przyjebac i dba calosciowo o cialo (kaloryfer), skoro w pl wystarczy dobry trening + kreatyna + hmb + dieta bialkowa aby osoagnac podobne rezultaty to po co kolesie ktorzy genetycznie latwiej niz biali obudowuja sie w miesnie, majacy miliony na koncie maja zrec jakies rujnujace zdrowie scierwa???

Ugoda pokaz mi suple ktore sa tak mocne jak sterydy... chyba ze mowisz o ph? ale one tez podchodza pod sterydy bo aromatyzuja, a ze sa dopuszczone do obrotu to juz sprawa odpowienich ustaw

jesli jakis suplement jest mocny to ma zawsze w skladzie jakis dodatek. np pierwszy animal stack mial w skladzie prohormony (niewiele ale zawsze), pozniejsze wersje tego nie mialy i ludzie zdziwieni ze dziala slabiej.

zauwaz ze pierwsze wersje wielu np stackow klepia konkretnie ale kolejne po weryfikacjach skladu sa juz lagodniejsze

co do regeneracji to przy takim przeciazeniu w normalnych warunkach organizm nie jest w stanie sie zregenerowac bez wspomagania. nie ma szans nawet gdyby spali caly czas miedzy treningami i meczami. bardzo szybko pojawiloby sie mega pretrenowanie i nagle znizki formy czy kontuzje. bez chemii nie byliby w stanie regenerowac sie w tak krotkim czasie, mimo przyzwyczajenia organizmu i ponadprzecietnych zdolnosci wysilkowych

Beatka, serio piszesz? jak twoim zdaniem wyglada gosc na koksie? chyba nie znasz dzialania

co to znaczy chemia??? skoro wszyscy zawodnicy grajcy wiecej minut sa podobnie obiciazani uwazasz ze wszyscy oni sie wspomagaja chemia???

.edit.

wiem jak wyglada gosc po 1-2 letnim intensywnym treningu po jakis tanich ogolnie dostepnych suplementach typu kreatyna , hmb , + bialko , przy sumiennym treningu odpowiedniej diecie bez problemu mozna stac sie wadem czy jamesem oczywiscie w odpowiednich proporcjach, znam osoby generalnie usportowine dobrze zbudowane , majace predyspozycje do sportow silowych ktore po roku stawaly sie wadeami bez zadnych sterydow

Edytowane przez mistrzBeatka

zaleznie od budowy ciala, potrzeb, treningu sadze ze kazdy sie wspomaga. czesc sterydami, czesc suplami na regeneracje ale to jasne ze kazdemu jest cos podawane

nie odpowiedziales na moje pytana

co do dbania o cialo calosciowo to nie rozumiem o co Ci chodzi, co w tym dziwnego? to normalne ze trenuje cale cialo

a i jeszcze myslisz ze kaloryfer robi sie tylko od brzuszkow?

wiesz wogole o co w tym chodzi? bo po wpisie kreatyna+hmb+bialkowa dieta wydaje mi sie ze srednio