Skocz do zawartości

Heat - krucjata

Alonzo

Rekomendowane odpowiedzi

Zanosi się na to, że Miller zostanie w Heat. Ponoć rozmawiał z Rileyem i Spo i nic nie wskazywało na to, że planują go zwolnić.

Dalambert wybiera pewnie Rockets, a my polujemy na Kwame Browna.

Ciekawe co zaproponowali Battierowi. MLE? (wątpię), mini MLE(prawdopodobnie) lub minimum dla weterana. Battier wydaje się, że juz podjął decyzję - Heat lub Memphis. Jeżeli będa Miller i Battier to raczej na pewno Heat nie podpiszą JJa.

Juwan Howard i JJ pojawiają sie jednak na treningach wewnętrznych zawodników. Haslem tez potwierdził, że będa grali razem z Millerem w tym sezonie w Heat.

Chalmers/Bibby/Cole

Wade/Miller/House

James/Battier

Bosh/Haslem/Howard

Brown/Anthony/Pittman/Curry

Też o tym myślałem, że jeśli uda się wyrwać Heat Kwame za małe pieniądze to może zapolują na Battiera, tylko nie wiem jak to finansowo rozegrać, bo jako zespół nie płacący jeszcze podatku, mają do dyspozycji bi-annual exception i mid-level exception, ale użycie któregokolwiek z nich wiąże się z hardcapem na poziomie 74mln $ (rzecz jasna dotyczy to tylko full MLE czyli tego 5 milionowego). Z kolei płacąc luxury tax masz do dyspozycji tylko te małe MLE i reszta rostera to gracze za minimum. Najważniejszy jest w tym wszystkim kontrakt Chalmersa, z nim podpisanym Miami będą mieć 10 graczy, użyją full MLE na Battiera i Kwame, może starczy jeszcze na minimum dla jakiegoś veterana i roster będzie zamknięty na 13 graczach?

e tam.

WIem że battier teoretycznie to nie ta sama półka co bogans ale praktycznie wiele ich chyba nie różni. OK, podniecałem się battierem ale tak patrząc sobie na ich cyferki to to raczej jest to samo. A jeśli dodać do tego że w miami będzie odgrywał mniejszą rolę niz w houston to spokojnie powinien się zgodzić na min vet.

e tam.

WIem że battier teoretycznie to nie ta sama półka co bogans ale praktycznie wiele ich chyba nie różni. OK, podniecałem się battierem ale tak patrząc sobie na ich cyferki to to raczej jest to samo. A jeśli dodać do tego że w miami będzie odgrywał mniejszą rolę niz w houston to spokojnie powinien się zgodzić na min vet.

e tam.

Kubbas mistrz jednozdaniowców, już nawet jednej litery nie wklepuje.

@ Gortat, prezydent Obama ogłosił, ze homoseksualiści w Ameryce mają być specjalnie chronieni przed

dyskryminacją, więc może w tym roku LeBron wreszcie przestanie się bać.

poza tym, taka reflUksja nt. jak to NBA ewoluuje... Jordan mi przypominał Hannibala Lectera wersja w najlepszym garniturze od Armaniego - wielka klasa na zewnątrz, a wewnętrz skrzyżowanie kanibala z aligatorem, wygrać za wszelkę cenę, kasa tak - ale bez pierścienia w c*** nie cieszy ; Allen Iverson, który był gębą ligi po Jordanie, to był macho bling bling nigger z majtkami na wierzchu, który chęc wygrywania tylko wtedy, kiedy odgrywał glówną rolę w zespole, , taki 50 Cent. pan Błyszczę więc jestem, kocham kasę, bo dzięki niej wpuszczają mnie do klubów, które jako mały czarny boy oglądałem z nosem przyciśniętym do szyby; a teraz buzią ligi jest LeBron, który idealnie reprezentuje metroseksualność : wygrać... przegrać... - jeden c***, byle zera się na koncie zgadzały, taki czarny, któremu imponują wszystko, co białe, taki Puchatek ładny, byle biały z wąsami może go poklepać po wyatuowanych plecach... Will Smith z okresu Jazzy Jeffa & Fresh Prince'a, tyle,ze bez Jady Pinkett, więc o kolejne 30 % mniej męski.

od aligatora do metroseksa, w sumie... aż się boje, co jest na samym końcu tego łańcuszka szczęscia :]

kwame przy boshu lbj i wade to swietny ruch. skupi sie na obronie, malo zadan w ataku (w ktorym i tak cos potrafi w razie potrzeby) z takimi partnerami i bedzie z niego pozytek.

smieja sie z niego przez pryzmat tego pierwszego numeru ale to naprawde solidny grajek

Z cyklu 'inside the heat':

Dwyane Wade, who has dealt with numerous injuries throughout his career, is now in the best shape of his life after adopting an unorthodox training regimen.

Read more: http://www.miamiherald.com/2011/12/08/2 ... z1fwz2M3rN

EDIT:

During the long NBA lockout, each of the Heat’s Big 3 focused on specific individual goals to improve the Heat’s chances of winning the NBA championship. LeBron James worked on his post game with Hakeem Olajuwon. Chris Bosh bulked up so he can grab more rebounds. Wade focused on preserving his body with a months-long conditioning program that he hopes will transform his game and extend his career.

To też brzmi ładnie :D

Dwyane Wade, who has dealt with numerous injuries throughout his career, is now in the best shape of his life after adopting an unorthodox training regimen.

Normalnie wszyscy w październiku są "in the best shape of his life", ale przez lokaut musieli teraz przełożyć na grudzień.

Big Cat przenosi się do rodzinnego Toronto na zakończenie kariery. Szkoda, że nie zdążył zdobyć z Heat mistrzostwa. Kumpel Wadea i ważny gracz w szatni Heat. Wnosił do Heat cos, czego nie oddają żadne statystyki - wystarczy poczytać opinie lokalnych fanów. W ostatnim meczu sezonu właśnie z Toronto miał 19 zbiórek (Heat dali pograć wtedy ławce). Twardy kloc pod kosz, ale już nie te nogi i w Raptors na zakończenie kariery zostanie mentorem dla młodych.

Battier ma w amerykańczackie dziś ogłosić z kim ostatecznie podpisze. Plotki mówią też, że Magic i Spurs go też kuszą, ale jak zależy mu naprawdę na mistrzostwie, to byłby idealny dla Heat.

W plotki o Shannonie Brownie nie wierzę, natomiast Kwame jak faktycznie z nami podpisze, to będzie wystarczające wzmocnienie przy naszym Trio + zdrowi UD, Miller i nowy w Heat Battier

O Chalmersie przebąkuje się, że mógłby wziąć w tym sezonie qualifing offer za 1,1mln$ i w przyszłym roku o wyższy kontrakt powalczyć - to tylko jedna z hipotez. Watson i Ford dogadani juz z innymi klubami, zatem nie wyobrażam sobie, żeby Super Mario nie podpisali na Florydzie.

kwame przy boshu lbj i wade to swietny ruch. skupi sie na obronie, malo zadan w ataku (w ktorym i tak cos potrafi w razie potrzeby) z takimi partnerami i bedzie z niego pozytek.

smieja sie z niego przez pryzmat tego pierwszego numeru ale to naprawde solidny grajek

Jordan spieprzył mu karierę :P

EDIT:tzn. jak by był b.dobry to by się obronił a tak jest jak jest

EDIT:

During the long NBA lockout, each of the Heat’s Big 3 focused on specific individual goals to improve the Heat’s chances of winning the NBA championship. LeBron James worked on his post game with Hakeem Olajuwon. Chris Bosh bulked up so he can grab more rebounds. Wade focused on preserving his body with a months-long conditioning program that he hopes will transform his game and extend his career.

To też brzmi ładnie :D[/quote:4zy14rr0]

Jak to było? "Rose miał siekać trójki, a Dwight dream szejki"? :wink:

Łoł

Battier i jak się nic nie zmieni - Miller z ławki

Nie mam pytań.

LBJ może grać spokojnie point forwarda o jakim Riles marzył od czasu Magica.

w tej sytuacji ciekawe jak rozwiążą sytuację z kontraktem Chalmersa.

Do tego Curry może być faktycznie jedną z opcji Heat na centrze.

Ofensywnie - extra, ciekawi mnie jak będzie wyglądał na naszej stronie boiska. No i jak tam kondycja po treningach pod okiem Glovera. :wink: