Skocz do zawartości

Heat vs Mavs - Finał NBA sezonu 2010/11

Lu-

Kto wygra Finał NBA?  

55 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto wygra Finał NBA?

Rekomendowane odpowiedzi

http://zhiphopcleveland.com/features/news/z1079/did-nbas-rashard-lewis-sleep-with-lebron-james-girlfriend-savannah-brinson/

No i mamy przyczynę słabej gry LeBrona :D Rok temu matka, teraz dziewczyna ... ciekawe kto będzie za rok.

O k****, nie mogę.

lolz

Spojrzała na salary... Lewis 19,5 > Lebron 14,5 :wink:

Jak widać ostatnio Lebron lubi dzielić się nie tylko piłką! :D

chetnie przeniose sie z tym Dwightem do innego tematu i wyjasnie Ci jego wyzszosc nad LEbronem

nie wiedziec czemu piszcze ze Bogut z polamanym lokciem, 30 games a season i 100 meczy w karierze Bynum sa lepszymi centrami od Dwighta i maja wiekszy apanaz ofensywny

a z drugiej strony juz zuplenie o czym innym piszesz ze Lebron jest zawodnikiem kompletnym

wiec odpowiedz mi na pytanie jak taki zawodnik kompletny jak Lebron ktory ma wszystko i jest najlepszym zawodnikiem ligi wg ciebie i ma najlepsza atletyke i warunki nie potrafi nic zagrac na takiej scenie jaka sa Finaly

slucham

co do wypowiedzi mythosa i krucjat - jestem tego samego zdania, totalny brak rzeczowych dyskusji nt czegokolwiek i kogokolwiek - ten temat tego najlepszym przykladem i ostatnia wypowiedz Loraka - nigdzie nie zasugerowałem, że LeBron jest dobry. zwróciłem tylko uwagę na to, jak bzdurne były kolejne oskarżenia o coś tam skierowane w stronę Jamesa.

czyli utarczki slowne Loraka

No ale jak ja mam z Tobą rozmawiać człowieku, skoro:

-nie napisałem, że Bogut jest lepszym centrem od DH12, tylko że ma większy repertuar w ataku (przekręciłeś moje słowa)

-nie napisałem że Lebron jest kompletny, napisałem że najprawdopodobniej jego wadą jest słaba psychika i że gra mało na low post (po raz kolejny przekręciłeś moje słowa)

-nie napisałem że najlepszym zawodnikiem ligi jest Lebron, piszę od paru dni na forum że najlepszym zawodnikiem w lidze jest Dirk Nowitzki (he did it again).

ai3, Ty czytasz pierwszy i ostatni wyraz każdego zdania or what ?! Jak można z Tobą dyskutować, skoro Ty nie obalasz moich argumentów, tylko obalasz argumenty które wymyślasz Ty a traktujesz je jakby były moje

ani wielki mecz lbj, ani wade'a ani bosha a mimo to już 85 nawrzucali i zapowiada się powyżej 100 pkt ;)

Narazie to mecz JJ Barei :D to on robi tu różnicę! Szkoda tylko 2 głupich w sumie wjazdów, które widać było że zakończą się czapą czy coś (blok od haslema i to drugi nie wiadomo ok kogo) ale gość bierze na siebie grę w 4 kwarcie :)

Stevenson for 3... oh, it's airball? :D

Po stronie Miami Chalmers, Haslem i Miller robią swoje. Już nie tylko big 3 jest potrzebne i nie tylko big 3 gra! LBJ już chyba tripple double zaliczył w tym meczu. Mało zbiórek w ataku (Bosh 6!!! więcej od całego Dallas!), zresztą nie ma z czego zbierać, obie drużyny na razie grubo powyżej 50% z gry.

Niektorzy na tym forum postradali zmysly

Koniec serii?

1-2 , dwa mecze w Dallas z ktorych równie dobrze może się zrobic 3-2 dla Mavericks.

, finaly po game 3 , pełną gębą, dzisiaj spodziewam się zwycięstwa Mavs co jeszcze bardziej zaostrzy nam rywalizacje, i game 5 będzie kluczowym spotkaniem w tej serii jak dla Mnie.

oko expert typera nba nie zawodzi. Seria zamknie sie w 4-2 dla Mavs .

"where Lebron James amazing 4q happens"

Brawa dla Mavs

Byli dziś nie do pokonania, trafiali wszystko i z każdej pozycji

James znów się nie spisał, a Bosh tradycyjnie patrolil osobiste, jak trza bylo trafiać

Faulowanie Dirka nie ma sensu - lepiej pozwolić mu rzucić ( z gry czasami się myli)

Wracamy na Floryde i tam trza sie odbudowywać

Go Heat!

Jakim cudem Terry ma tyle miejsca na 2 sek do końca i jakim cudem objeżdża LJa wymuszając pomoc? Nazywajcie mnie haterem ale mam już tego dosyć. Jeszcze te 2 trójki-cegły z dupy w środku 4 kwarty. Tak wiem, idealnie podawał dzisiaj ale skoro gość zamyka Rose a nie potrafi absolutnie nic przeciwko Terryemu to po prostu nie mam pytań.

Jego pewność siebie nie istnieje w tej serii. Marion robi mu trashtalking non stop, Terry publicznie wyzywa go. Praktycznie zero prób wjazdów.

Zupełnie inny LJ w porównaniu do serii z Bulls czy C's. Nie wiem dlaczego.

z 95 na 90 nagle Miami wyprowadziło runa 9-0... 4min do końca ale wiedziałem, że można oglądać spokojnie i liczyć na LBJ i na końcówkę Dallas! na LBJ to zawsze można liczyć, że spieprzy :) I niech go nikt nie bierze do prowadzenia gry i brania jej na siebie w końcówkach bo to nie ma sensu...

a od 3:15 zaczęła się orkiestra Dallas ;) Kto zostawia na openwide Terrego albo Kidda? Terry kapitalnie. Weterani pokazali "zółtodziobom" jak grać! O dziwo w końcówce tylko raz Nowik (zresztą objechał Bosha jak chciał). 2 x Terry (w tym druga trójka ustawiająca wszystko), Chandler za obronę (LBJ off na nim, potem blok na Wadzie). Dallas gra kapitalne końcówki. Sędziowie to chyba chcieli już z litości darować oczywisty faul LBJ na Marionie, żeby ich w grze zostawić w samej końcówce. Ja nie wiem jak oni tego nie widzieli, tak oczywiste jak go po łapach strzelił...

LBJ? (Przed)Ostatni rzut z gry to był w 3Q ... dopiero na całe 30sek przed końcem rzucił coś z gry... a tak dał idealny początek na run Dallas: spieprzyć rzut z łapami na ryju (bo po co coś więcej grać?), potem złapać off foul, i po chwili spieprzyć trójkę. Gratulacje... jeśli Wade nie pociągnie końcówki Miami w next game to będzie 4-2. Bronek się nie nadaje kompletnie.

Nawet nie wiem kogo wyróżnić z Dallas... chyba całą drużynę, bo to zasługa całej drużyny. Nowik swoje, jak zawsze w 4Q swoje nawrzucał. Największe jednak brawa należą się Terremu, JJ Barei, Kiddowi. A zresztą całej 6tce która grała ;) A LBJ nadal z Marionem sobie nie może jakoś poradzić. A trójki dziś Dallas leżały jak w meczu nr 4 z Lakers ;)

PS. Cardinal 100% z gry! ;) I 100% za trójki! Całe 1/1 ale w statystykach skuteczność będzie odnotowana! ;)

Cardinal w 5 min zrobił chyba 5 flopów. Manu, Bosh mają się od kogo uczyć.

Mogliśmy grać Cleveland gdy Wade zszedł jednak James był strasznie pasywny. Owszem, podał dwie trójki dla Millera ale poza tym nie było widać żadnych prób wejścia na kosz. Coś jest nie tak, albo problem w jego głowie albo jakaś kontuzja o której nie wiemy.

Cardinal w 5 min zrobił chyba 5 flopów. Manu, Bosh mają się od kogo uczyć.

Mogliśmy grać Cleveland gdy Wade zszedł jednak James był strasznie pasywny. Owszem, podał dwie trójki dla Millera ale poza tym nie było widać żadnych prób wejścia na kosz. Coś jest nie tak, albo problem w jego głowie albo jakaś kontuzja o której nie wiemy.

Gówno nie kontuzja... LBJ i hype na niego jest tak nakręcony że hoho... a gówno nie z niego prawdziwy lider i tyle. Lidera poznaje się właśnie po najważniejszych meczach, momentach a tu jak widać James nie istnieje... Wade > LBJ i c***... mogę być kolejnym haterem ale LBJ to ciota. A jego gra w 4Q to tylko woda na młyn dla wszystkich, którzy go krytykują.

PS. w seriach z C's i Bulls był inny? No właśnie, a podobno jaja nie znikają ;) chyba przed finałami, ktoś mu je odciął...

Jakim cudem Terry ma tyle miejsca na 2 sek do końca i jakim cudem objeżdża LJa wymuszając pomoc? Nazywajcie mnie haterem ale mam już tego dosyć. Jeszcze te 2 trójki-cegły z dupy w środku 4 kwarty. Tak wiem, idealnie podawał dzisiaj ale skoro gość zamyka Rose a nie potrafi absolutnie nic przeciwko Terryemu to po prostu nie mam pytań.

dziś. w innych meczach, szczególnie kilku pierwszych, bardzo dobrze bronił Terry'ego.

Marion też niewiele zdobywa punktów, gdy James go pilnuje.