oracze Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 (edytowane) Ciekawy jestem ilu ludzi na forum łączy to hobby?Ilu ludzi pasjonuje się sezonem lotowym swoich asów?Może podyskutujemy na temat sportu gołębiarskiego? Edytowane 23 Kwietnia 2017 przez oracze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 o k**** :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Pierwsze co to pomyślałem że to jakaś metafora dotycząca wolnych agentów i spadających kontraktów :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 ja pi****le stary najchętniej powypierdalałbym wszystkie gołebie w kosmos nic nie robią tylko srają podzieliłem się moją opinią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 ale te pocztowe sa w klatkach i one raczej nie przeszkadzaja tak, jak te w duzych miastach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 te na miescie sa z poczty polskiej dojebalem, no nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Wiem, ze całe hobby śmiesznie brzmi, ale jeszcze w liceum miałem pasjonata tego "sportu". Był wciągnięty niesamowicie i tylko o tym gadał. Jak rozpoczynał się sezon to rzadko go w szkole widziano. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 mi sie wykluly wlasnie dwa golebie na balkonie , nikogo o to nie prosilem bo nienawidze golebi ale ten skurwiel zascielil sobie szmatka na betonie , potem przyniosl galezi potem zaruchal i splodzili dwa jaja i mam zoltego malutkiego golabka wielkosci 4 cm , jedno pekniete jajo i matke-golab dobrze ze mam dziecko w drodze to bedzie na zupe bo podobno najlepsza zupa z golebi dla noworodka delikatne miesko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celmaki Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Mnie jak zorganizowałem gołąbkom przyśpieszony kurs wykluwania i latania z 4 piętra przez tydzień suszyli głowę że jestem bez sumienia czy coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 ai3 junior chce być chrzestnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 ai3 junior ale ciekawe czy to pewna sprawa już czy tylko kolejne "predykszon" :wink: Mnie jak zorganizowałem gołąbkom przyśpieszony kurs wykluwania i latania z 4 piętra przez tydzień suszyli głowę że jestem bez sumienia czy coś :roll: bez kitu i czym tu się chwalić jeszcze gdybyś sam spróbował na banikę się rzucić to rozumiem ale tak o k**** :shock: i tyś ze ślunska weź nie pierdol Ja tam o gołębiach za dużego pojęcia nie ma( od razu uprzedzę, tak tak duppar i cała rw reszto podobnie jak z nba ) ale koleś zaczął temat a jak zwykle co niektórzy go swoją głupotą zgasili no rzesz po prostu pogratulować :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 mi sie wykluly wlasnie dwa golebie na balkonie , nikogo o to nie prosilem bo nienawidze golebi ale ten skurwiel zascielil sobie szmatka na betonie , potem przyniosl galezi potem zaruchal i splodzili dwa jaja i mam zoltego malutkiego golabka wielkosci 4 cm , jedno pekniete jajo i matke-golab dobrze ze mam dziecko w drodze to bedzie na zupe bo podobno najlepsza zupa z golebi dla noworodka delikatne miesko Kiedyś na jednej stancji mieliśmy bardzo duży balkon i gołębie tam cały czas gniazda zakładały. Jednak chyba żaden mały gołąb nie przeżył. Wszystkie były zadziobywane przez sroki na naszych oczach. Sceny na żywo jak z National Geographic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Elwariato próbuje robić za inteligencika - bezcenne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Elwariato próbuje robić za inteligencika - bezcenne patrz się to tak jak ty próbujesz robić za Ślązaka ps. gdzie ja tam inteligentny, gdybym był to bym się w życiu z tobą w żadne dyskusje nie wdawał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 atak srok byl odparty przez siostre zony a maly jak narazie kryje sie pod matka tak wiec ze tak nazwe perypetie z tymi golebiami i licze ze przezyje i bede mogl je szybko wypierdolic z mojego cudownego balkonu na 9 pietrze na ktorym mozna sie niesamowicie odprezyc kiedys jak bede mial wille to planuje zalozyc hodowle krukow i byc szalencem z krukiem na ramieniu piekne ptaki kruki to jest to kruki to kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Ale kruki też srają... Chciałbyś wracać do domu cały w ptaczym gównie i śmierdzący jak weterynarz po porządnej penetracji odbytu pewnej urodziwej klaczy? Noł tenks... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 byc szalencem z krukiem na ramieniu achievement in progress: 50% completed a przed srokami na dłuższą metę nie da się gołąbków obronić, też próbowaliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 ja na sroki na razie nie narzekam u mnie psy zawsze w misce zostawią jakieś resztki to skubane zawsze wyczyszczą po nich, roboty mi z myciem misek oszczędzają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankomat Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 No hodowla gołębi to nietypowe hobby i raczej rzadko spotykane. Większość ludzi nie cierpi golębi, po prostu za całokształ, nazwijmy to tak. A też nie pałam sympatia do nich hehe, ale kiedyś mąż mojej kuzynki ostro hodował gołębie, nawet jakąś kasę z tego wyciągał, ale po pewnym czasie stwierdził, że to jednak nie jest tak opłacalny biznes, jak mu sie wcześniej wydawało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 jeszcze ten maly kutas sie nie opierzyl ale przezyl atak srok nietoperzy, kojotow, hien chodza spaceruja sobie tatus i mamusia golab po moim balkonie a maly skurwiel zasral wszystko dookola - jak se poscielil tak sie wysral - i uczy sie ruchow byl zolty jest siwy jak nauczy sie latac to bede mial problem bo te golebie gowno chyba sie wzarlo w beton i teraz nie wiem czy to wypalic rozzarzonym brykietem , rozpuszczalnikiem, podpaplic beznyna troche hujowo na 9 pietrze nie sadzicie ? doradzcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi