Skocz do zawartości

[FBX] FBX#1 - Sezon 2011/12

Roger

Rekomendowane odpowiedzi

[TABLE]

[TR]

[TD=class: xl69, width: 141]Philadelphia 76ers

[/TD]

[TD=class: xl70, width: 64]454,40[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: xl69]New York Knicks[/TD]

[TD=class: xl70]378,95[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: xl69]Orlando Magic[/TD]

[TD=class: xl70]380,00[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: xl69]Miami Heat[/TD]

[TD=class: xl70]413,60[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: xl69]Boston Celtics[/TD]

[TD=class: xl70]437,20[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: xl69]Charlotte Bobcats[/TD]

[TD=class: xl70]459,85[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: xl69]Toronto Raptors[/TD]

[TD=class: xl70]436,00[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: xl69]Detroit Pistons[/TD]

[TD=class: xl70]459,95[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: xl69]Chicago Bulls[/TD]

[TD=class: xl70]459,75[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: xl69]Indiana Pacers[/TD]

[TD=class: xl70]403,75[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: xl69]San Antonio Spurs[/TD]

[TD=class: xl70]340,05[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: xl69]Houston Rockets[/TD]

[TD=class: xl70]432,90[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: xl69]Denver Nuggets[/TD]

[TD=class: xl70]370,55[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: xl69]Minnesota T-Wolves[/TD]

[TD=class: xl70]456,85[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: xl69]Dallas Mavericks[/TD]

[TD=class: xl70]423,25[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: xl69]Los Angeles Lakers[/TD]

[TD=class: xl70]456,90[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: xl69]Phoenix Suns[/TD]

[TD=class: xl70]380,50[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: xl69]Sacramento Kings[/TD]

[TD=class: xl70]458,85[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: xl69]Seattle Supersonics[/TD]

[TD=class: xl70]436,70[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: xl69]Los Angeles Clippers[/TD]

[TD=class: xl70]456,35

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Salary na dzień 26.01.2012

Ostatnia zmiana: Leandro Barbosa do Lakers

Bany:

Los Angeles Clippers do 05.02.2012

Sacramento Kings do 09.02.2012

Dodatkowo GM INDIANA PACERS wstawi na aktywny slot LeBrona Jamesa. W przypadku braku reakcji do końca tygodnia sam zmienię skład pod tym kątem.

nudno przez lockout? przeciez on sie juz dawno skonczyl. sezon trwa i przynjamniej dla mnie, nie ma to juz np. dla mnie najmniejszego znaczenia. bylo, minelo. wazne, ze gramy. nudno przez zmiane silnika forum? moim zdaniem to kwestia przyzwyczajenia. jak siedzielismy wszyscy na e-baskecie, to po przenosilanach na e-nba, tez na poczatku latwo nie bylo. podobnie jest teraz. ale za jakis czas juz wszystkim przejdzie i sie przyzwyczaja.

moim zdaniem nudno to jest, bo nic tak naprawde w lidze sie nie dzieje. wszyscy mysla, ze maja zajebiste sklady i albo wygraja lige, albo wygraja 1 pick. dziwi mnie jednak, czemu niektorzy co nie maja najmniejszych szans na bycie w top5, ani wywalczenia 1 picku, od lat nic nie robia ze swoimi skladami? dla przykladu, taki Radzio. przeciez dzieki LBJ, nigdy nie ugra wysokiego picku (np. top3). no chyba, ze LBJ sie polamie na 3/4 sezonu. z samym LBJ w skladzie nawet do top10 nie wejdzie. a od kilku sezonow nic nie robi. tutaj trzeba zaryzykowac, no i albo szukac wzmocnien i walczyc o cos, albo sprzedac LBJ najkorzystniej jak sie da i walic w pick i starac sie odbudowac ekipe. pisalem do niego z zapytaniem, czy ma go na sprzedaz, to nawet nie uzyskalem odpowiedzi. inna spraw, ci co mieli przebudowac sklady, juz to w wiekszosci zrobili. no i teraz po prostu czekaja do konca sezonu na ewentualne kolejne wzmocnienie. no a inni pewnie mysla, ze ktos przyleci z prezentem i wciagnie wiekowych dajac podobnie grajacych zawodnikow tyle, ze 10 lat mlodszych. no i efekty sa takie jak widzimy. dlatego tez postanowilem napisac zapytanie, kto tankuje. bo przynajmnej bede wiedzial do kogo ewentualnie mozna uderzyc w sprawie wymian. a jesli nikt sie nie znajdzie, to trudno. niech kazdy walczy sobie o co tam chce tym co ma. ja wiekowego skladu nie mam, wiec jeszcze przez kilka sezonow moge byc w gornej 10. a martwic powinni sie Ci, co beda w okolicach srodka tabeli.

aha, Roger. po co chcesz zmieniac LBJ na aktywny slot w ekipie Pacers? przeciez to czy jest na aktywnym czy nie, nie ma wplywu na kolejnosc w drafcie. a przeciez im nizej w tabeli, tym chyba gorzej? bo raczej nie jest to powod do dumy :). wiec jak dla mnie to on tam moze sobie przesiedziec na BN caly sezon. do ustalenia kolejnosci draftu i tak beda sie liczyly jego cyferki.

każdy gra tak jak uważa, i taką jaką ma politykę,

właśnie trzemu chcecie wrzucać bronka na aktywny slot???

ps. a do draftu to chyba się liczy wynik totalu + punkty za niewykorzystane sloty, jak dobrze pamiętam jest jakaś tam ilość za każdy niewykorzystany slot??

każdy gra tak jak uważa, i taką jaką ma politykę,

właśnie trzemu chcecie wrzucać bronka na aktywny slot???

ps. a do draftu to chyba się liczy wynik totalu + punkty za niewykorzystane sloty, jak dobrze pamiętam jest jakaś tam ilość za każdy niewykorzystany slot??

....

ja nie myslalem. o tobie df zeby ci w czyms pomoc ale przegladalem konkurencje i stwierdzilem ze jak wymienisz tego horforda to bedziesz najpowazniejszym przexiwnikiem dla mnie bo mimo kolejnych kontuzji to tak naprawde musialbym miec zaangazowanie radzia by nie zajac conajmniej 2 miejsca z tymi waszymi skladami i happy to be here zachowaniem, jak dla mnie przesypiacie wasza okazje bo jak myslicie ze ze srednia 36 cos zdzialacie na koniec to jestescie w wielkim bledzie, sezon jest inny i dziwniejszy ale gram jak narazie Dwightem i Calderonem a mam najwyzsza srednia co przy w pelni zdrowym Wadzie, powrocie Barona sie diametralnie zmieni na wasza niekorzysc

jak dla mnie jedynie DF ma dzis szanse to wygrac

i jak to mawiaja 5 luty is comin

Radzio, jesli chodzi o mnie, to ja sie do Ciebie nie przypierdalam. Wyrazilem tylko swoje zdanie na temat np. Twojej ekipy i tyle. No ale co tam zrobisz lub tez czego nie zrobisz, to juz Twoja sprawa i jest mi to obojetne. Wkurzajace jest jedynie to, ze nie odpisales na maila jakiego wyslalem Tobie jakis czas temu z yahoo. Bez wzgledu na to, jaka by to nie byla odpowiedz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.